Mechelse onderwijsbeurs vindt opnieuw plaats bij Technopolis

Post Image
Post Image

Op woensdag 27 februari sloegen zo’n dertig secundaire scholen uit de Mechelse regio hun tenten – of beter gezegd, hun informatiestanden – op in Technopolis. Een bijzonder gebeuren, want dertig middelbare scholen uit verschillende onderwijsnetten die samenkomen op één locatie? Dat zie je niet zo vaak!

De secundaire scholen deden dat dan ook niet zomaar. Door zich samen voor te stellen aan leerlingen uit het vijfde en zesde leerjaar, willen ze de tieners helpen bij de belangrijke school- en studiekeuze die ze straks moeten maken.

De onderwijsbeurs vond, net als vorig jaar, plaats in Technopolis. Een logische keuze, aangezien het doe-centrum voor wetenschap en technologie maar wat graag bijdraagt aan de ontwikkeling van jongeren. Tel daarbij nog eens de uitgebreide ervaring die het heeft als event-organisator, en je weet dat de secundaire scholen zich geen betere locatie konden wensen.

De onderwijsbeurs was dan ook een succes: tal van leerlingen bezochten samen met hun ouders de vele infostanden en gaven zo hun toekomst verder vorm. Benieuwd hoeveel wetenschappers daar straks uit voort zullen komen …

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Seminariezalen Mechelen – Technopolis

Shares

You May Also Like

Sint-Romboutstoren decor voor uniek event

DJ brengt jongeren naar erfgoed  Op woensdag 15 mei vindt er op de Sint-Romboutstoren in ...

Uniglobe Robins Travel trending day trips

Invite your clients, colleagues or other guests on a nearby day trip with exceptional ...

Hoe organiseer ik een inspirerend seminarie? – BluePoint Meet.Work.Tech.

Al gehoord van Ted-x of ‘inspirational talks’? Deze bestaan uit toespraken van opeenvolgende motiverende ...