MeetingKempen

De Kempen is de perfecte regio voor uw eindejaarsfeest, seminarie, kickoff meeting of spannende teambuilding. MeetingKempen selecteert voor u de leukste adressen voor uw eindejaarsfeest, of uw volgende event om uw klanten of medewerkers aangenaam te verassen.

 

Corsendonkshof

 

Eindejaarsfeesten zonder zorgen

Een eindejaarsreceptie of -feest voor uw team organiseren? Wist u dat Corsendonks Hof 3 verschillende feestzalen heeft? Het sprookjesachtige decor is uniek in de regio en brengt u al meteen in de juiste stemming.

In deze sfeervolle setting zorgen wij ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Receptie, diner, walking diner, … de mogelijkheden zijn oneindig. Alles wordt op voorhand besproken volgens uw wensen en budget en uitgewerkt tot in het kleinste detail.

De zalen zijn geschikt voor grotere gezelschappen tot 170 personen, maar we ontvangen net zo graag kleine groepen vanaf 8 personen in de gezellige bovenbar.

Domein Martinus

 

Gelegen in een groene en rustige omgeving

Ideaal kader voor een teambuilding, seminarie of (personeels)feest.

Op zaterdag 10 november houden we één van onze jaarlijkse thema avonden, “Late Season Festival”.
 Een 5-gangen diner dansant met culinaire verfijnde bordjes met subtiele toetsen van wild en een subliem wijnpakket met prestige wijnen. Nadien een uitgebreid kaas-en dessertenbuffet en dans tot in de vroege uurtjes! U kan ook blijven overnachten en ’s morgens genieten van een heerlijk champagne ontbijt!

Met de herfst-en wintermaanden voor ons, is het ook een ideale periode om uw kerstlunch, eindejaars-of nieuwejaarsreceptie te plannen bij Domein Martinus of op locatie via onze cateringafdeling “The art of Fine Cooking”.

Het team van Domein Martinus verwelkomt u graag!

Loft aan het water

 

Je klanten en medewerkers verdienen het allerbeste met eindejaar? 
Geef hen noozen – 100% quality time!

Vergeet de obligate doos pralines of andere materialistische items, de externe prikkels van hotel, restaurants, enz. Kies meteen voor het mooiste dat je hen kan bieden: noozen – 100% quality time.

Kies hoe je wil noozen.
In de bossen, aan het water, aan zee? Of liever het meest exclusieve met een verbluffende 270° skyline over gans Antwerpen, de schelde en jachthavens?
Noozen kan op verschillende locaties en voor ieders budget.

Beslis met wie je wil noozen.
Het ultieme geschenk voor je partners, klanten of leveranciers? Een unieke team incentive of ongekend anders vergaderen?

Verras met unieke ervaringen.
Ongekende ritmische massages, zalige waterbelevingen, privé tafelen, bijzonder overnachten, anders vergaderen, …

Wat je ook kiest, je kiest altijd voor NOOZen met 100% quality time, erkend als meest unieke in Europa!

Corsendonk De Linde

 

Een spetterend eindejaarsfeest geven tot 750 gasten? Ontdek de vele zalen van Corsendonk De Linde in Retie!

Voor zowel een seminarie of een feest is De Linde dé perfecte locatie. Zo beschikken we over 14 vergaderzalen en 64 hotelkamers.
Bent u bovendien op zoek naar een mooie locatie om uw eindejaarsfeest of nieuwjaarsreceptie te organiseren? Bijna uniek in de Kempen, bieden wij een zaal waar we maar liefst tot 750 gasten kunnen verwelkomen en verwennen met onze all – in formules.
U heeft 1 contactpersoon die met u alles tot in de puntjes verzorgt en op maat voor u uitwerkt. Wij bieden u naast een sterke invulling van uw seminarie of feest ook de mogelijkheid uw persoonlijke ‘touch’ toe te voegen zodat uw bedrijf op de voorgrond treed tijdens uw bijeenkomst. Dankzij de all-in pakketten zijn er geen verrassingen achteraf en wij houden graag rekening met allergenen en intoleranties. Audio visuele mogelijkheden zijn zeer uitgebreid door een sterke partnership en wij stellen ons zeer flexibel op om uw seminarie of feest te doen slagen volgens uw verwachtingen!
Sinds begin augustus hebben wij een volledig nieuw restaurant, deze ruimte kan tevens ook ingericht worden voor uw bedrijfsbijeenkomst. Kom gerust een kijkje nemen, tot binnenkort!

Priorij

 

De romantische en sprookjesachtige Priorij in Oud-Turnhout heeft een formule én prachtige zaal voor elk type event.

Priorij Corsendonk, zonder meer één van de parels van de Antwerpse Kempen. Het kader waarin uw feest of seminarie plaatsvindt, is sowieso indrukwekkend; de authentieke middeleeuwse architectuur, met monumentale Kapittelzaal, het Open Pand, de historische tuin en de prachtige gewelvenkelder laten het voormalig klooster schitteren in zijn pracht. Dit allen zorgt voor een onvergetelijke omkadering voor al uw bedrijfsevenementen. Een knusse zaal voor een vergadering, een groot seminarie met alles erop en eraan of een spetterend eindejaarsfeest? De Priorij heeft een formule en prachtige zaal voor elk event. Daarnaast is het ook mogelijk om te overnachten in één van de 78 hotelkamers.
Alles is bespreekbaar met onze event coördinator zodat we van jullie feest of seminarie een topevenement kunnen maken. Graag tot dan!

UGC Turnhout

 

UGC Turnhout bestaat uit 8 zalen die uitgerust zijn met technologisch hoogstaande apparatuur en een receptieruimte die ideaal is voor het organiseren van bedrijfsevenementen.
Wij werken uw event graag op maat uit. Er zijn tal van mogelijkheden:

Avant-premières

waarbij u uw klanten, partners of medewerkers beloont en bovendien verrast met catering voor de film. Dit is het ideale moment voor een bedrijfspresentatie in een amicale sfeer.

Bedrijfspresentaties

op groot scherm krijgt meteen meer cachet wanneer ze geprojecteerd wordt in onze bioscoopzaal.

Cadeaucheques

UGC biedt hierin een gamma van producten aan. Het ideale geschenk om uw klanten of medewerkers te bedanken.

Shares

You May Also Like

Total-e

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen met een unieke combinatie van diensten en materialen Een ...

Opnieuw evenementen in Brussel, met zorg voor alle veiligheid

Waar kan ik mijn vergadering organiseren? Het antwoord vind je hier – in onze ...

Stijlvol en groots: uw luxeloft

Stijlvol en groots: uw luxeloft Uw eigen hotelappartement met full service bediening, 24/7 bewaking ...

Vergaderen in Van der Valk Hotel Zaltbommel–A2: gewoonweg apart!

Het Van der Valk Hotel Zaltbommel–A2 is centraal gelegen aan de A2 tussen Utrecht ...

MeetingKempen

De Kempen is de perfecte regio voor uw eindejaarsfeest, seminarie, kickoff meeting of spannende ...

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen
met een unieke combinatie van diensten en materialen