Meetings in een tech-research kader tot 200 personen – Ostend Science Park

Bluebridge – Ostend Science Park is een ontmoetingsplek voor innovatieve bedrijven die toekomstgerichte, duurzame oplossingen willen uitwerken. Door ondernemers uit de Blauwe Economie samen te brengen, wil Bluebridge – Ostend Science Park hen de kans geven om elkaar direct of indirect te versterken in hun successen. In dit uitgesproken tech-research kader kan je meetings tot 200 personen organiseren.

Bluebridge faciliteert en bevordert Blauwe Groei (= duurzame ontwikkeling van de mariene en maritieme sector en omvat aquacultuur, blue energy, mariene biotechnologie kustverdediging, deep sea mining en blauw toerisme). Als het hart van Ostend Science Park, boost Bluebridge het potentieel van ondernemerschap en open innovatie tussen start-ups, bedrijven, kennisinstellingen, publieke partners en het maatschappelijk middenveld. Als hoofdkwartier is Bluebridge jouw aanspreekpunt voor Ostend Science Park en dé Blauwe Economie ‘hub’ voor evenementen en trainingen.

Bluebridge is de Blauwe Economie incubator van Ostend Science Park en toegangspoort tot het Blauwe Economie speelveld. Het is ook de locatie waar UGent haar onderzoeksfaciliteiten heeft. Zij bieden (flex) kantoren, moderne vergader- en seminariefaciliteiten in een uitgesproken tech-research kader met een capaciteit tot 200 personen, en diensten op maat van jouw Blauwe Groei behoeften.

De unieke interactie tussen mariene en maritieme bedrijven en onderzoek is wat Ostend Science Park uniek maakt. De aanwezigheid van verschillende onderzoeks- en real-life testfaciliteiten zorgt ervoor dat bedrijven hoogwaardige producten sneller op de markt kunnen brengen.

Breng alvast een virtueel bezoek aan Bluebridge via deze link.

Interesse? Vragen? Lieve en Thomas van Meet in Oostende helpen je met plezier verder. Je bereikt hen via info@meetinoostende.be – meer informatie over Bluebridge – Ostend Science Park vind je op http://www.meetinoostende.be/nl/special-venues/Bluebridge

Congresbureau in Oostende – Meet in Oostende

 

Shares

You May Also Like

Klinkt veraf maar toch dichtbij!

De opening van dit prachtige business & event center is alweer 7 jaar geleden ...

Er zijn geen geheimen voor succes! – May Courier

“Inderdaad zijn er geen geheimen voor succes. Het is het resultaat van voorbereiding, hard ...

Uitreiking World's 50 Best Restaurant Awards in Antwerpen – A Room with a ZOO

Groot culinair feest in Antwerpen dinsdag 5 oktober, want daar vond in aanwezigheid van ...

Belangrijke korte Enquête “Ventilatiebevraging” – Eventconfederatie

In het kader van het dossier rond luchtkwaliteit, wil de Event Confederation onderbouwde informatie ...

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen
met een unieke combinatie van diensten en materialen