MICELLORCA18: de eerste negentig km achter de kiezen

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De eerste negentig km op Mallorca zijn een feit voor het gelegenheidspeloton van #micellorca18. Tijd dus om eens even poolshoogte te nemen onder de deelnemers.

“Inspirerend, goed voor de conditie en voor herhaling vatbaar”, vindt nieuwe deelnemer Benedict De Vreese van V-Formation. “Heel plezant trouwens. Om de zoveel pedaalslagen naast iemand anders fietsen en toch opvallend dat je onder sportprestatie ook wel heel wat info kan uitwisselen.” 

“De sfeer zit goed”, merkt Ine Bruggeman van de Zebrastraat op. “Een goeie start. Ik heb de indruk dat iedereen hier heel graag vertoeft. Het wordt ongetwijfeld een hele leuke vierdaagse want we zijn alvast goed gestart.”

“Ik ben vereerd dat ik bij de groep hoor”, stelt Bjorn Meersman van Bebronna. “Ik merk dat er heel wat knappe ondernemers tot het peloton behoren, die grote bedrijven runnen en waar ik als jonge ondernemer toch wel bewondering voor heb.”

Miguel Porres van Volta doet voor de tweede keer mee. “Helemaal anders dan vorig jaar door het weer, maar ook nieuwe gezichten. Da’s altijd leuk. Hooggespannen verwachtingen. Ik kijk er alvast naar uit.”

Shares

You May Also Like

#Eventonline15

Vandaag mag ik als ondernemer vijftien kaarsjes uitblazen … Als ik dan terugblik op ...

Miljardenverlies voor Belgische evenementensector door coronacrisis

KdG-expertisecentrum Publieke Impact monitort impact De evenementensector in België verwacht een omzetverlies van 54% ...

PRG Takes Action to Fight COVID-19

Faced with the magnitude of the global health crisis linked to the spread of ...

Antwerpse hotels bieden zorgpersoneel hotelkamers aan

De hotels in Antwerpen staan ondertussen zo goed als leeg. Het overgrote deel is ...

Blue Moon ondersteunt digitalforyouth.be

Computers vallen niet meer weg te denken uit onze leefwereld, ook niet bij jongeren. ...

Technopolis Events biedt interactieve 360° 3D-tour zalen aan

Eventorganisatoren stappen vanuit ‘hun kot’ Technopolis binnen Technopolis biedt bedrijven en organisaties voortaan via ...