#MICELLORCA18: It’s a Wrap!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Ik blijf het een onwaarschijnlijk verhaal vinden. Erik Wood die in 2015 het eiland Mallorca ontdekt en er halsoverkop verliefd op wordt. In 2017 kan ik voor de eerste keer de MICE-sector overtuigen om het eiland met mezelf te ontdekken. Mensen die me blindelings volgen alsook Rompelberg Bicycles die mee in het verhaal stappen. Fantastische editie. Toen ik in 2018 op een event was, sprak iemand van het Micellorcateam mij aan. “Erik, ik denk dat 2018 toch een andere editie gaat zijn, het gaat anders uitpakken.” Ik ben daar toen niet echt op ingegaan, maar was ervan overtuigd: het gaat een topeditie worden. En ik had gelijk. In 2018, Micellorca, het evenement, staat er. Stichting tegen kanker eraan gekoppeld, Sven Nys die mee aan boord is gekomen. Zij die dachten dat het een Wood vs. Nys versie zou worden, hadden het aan het verkeerde eind. Helaas, het is mij niet gelukt om de Kannibaal van Baal eraf te rijden. Het zou maar erg zijn en dan zou ik 13 jaar geleden een verkeerde job gekozen hebben. Een unieke ervaring evenwel. Wij hebben onze krachten gebundeld, en er hebben nog andere sterke rijders het team vervoegd. En zij hebben de mindere goden samen over de streep getrokken. We hebben slecht weer gehad. De tweede dag hebben we zelfs de ganse rit in de gietende regen gereden. Dat heeft ons eigenlijk sterker gemaakt. Alle venues waren steeds top. Lekker gegeten, toplocaties. Het verhaal klopte gewoon. En Sven Nys, Sven is nu naast de Kannibaal van Baal ook een echte Micellorcaan geworden.

En nu zijn we er bijna. Op 1 maart, tijdens de #miceparty18, verwachten we bijna 1.000 deelnemers uit de MICE-sector. Het thema: #micellorca. Fantastisch toch dat het verhaal #micellorca zo’n geweldige wending heeft gekregen.

Ik ben apetrots op iedereen die deze vierdaagse tot een goed einde heeft gebracht. Wij zijn met zijn allen bovenop elke col geraakt en samen over de aankomst. Ondanks een spijtig accident en een zieke in de groep heerste er een ongelofelijke sfeer.

En de toekomst? Mijn voorstel om een jaartje over te slaan, werd unaniem NIET aanvaard. Dus, #micellorca19 here we come! WOOD OUT

Shares

You May Also Like

Event Masters: uniek in zijn soort

Event Masters is een bedrijf uniek in zijn soort. Opgericht in 1995, was Event ...

Wintereditie Strantwerpen Club Cabane: Kerstmagie aan de Scheldeoever

‘Strantwerpen Club Cabane’, is een gekende en veel bezochte zomerlocatie op Linkeroever. Onlangs opende ...

Park Hyatt Mallorca, waar Hospitality naar een hogere dimensie wordt gebracht

Mijn eerste kennismaking met het Park Hyatt Hotel op Mallorca was in maart 2018 ...

Verschuiving bij NewWorld

De aandeelhoudersstructuur van het Mechelse brand & fieldmarketingagentschap ‘NewWorld’ werd onlangs gewijzigd. Wim Voss, ...

Face recognition check-in from fielddrive and Zenus gains another accolade

From left: David Thompson as Exhibition Director for IBTM World, Danny Stevens CEO of ...