#MICELLORCA18: Terugblikken op de eerste dag

Post Image
Post Image

Na een eerste dag die reeds goed was voor een mooie rit van 90km blikken we even terug met twee ‘recidivisten’. Immers, Wendy Beyaert van Bloody Marie en Skander Randa van Skanna Horecapersoneel waren vorige editie ook van de partij.

“Mijn ervaring na dag één is dat ik na al die jaren eindelijk terug bewust aan het fietsen ben. Ik heb de laatste jaren een beetje geploeterd op sportief vlak door eerst de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Gisteren had ik echt het gevoel van ik wil weer meedoen met dit alles en mijn plekje opeisen in het peloton. Confronterend en motiverend tegelijkertijd”, aldus Wendy.

“Zonder enige twijfel heb ik me voor de tweede editie opnieuw ingeschreven. De eerste editie vond ik prachtig met mooie ervaringen, een leuke groep en fijne fietstochten”, stelt Skander. “Bovendien is #micellorca18 nu gekoppeld aan een goed doel en dat geeft dan weer extra motivatie. Ik ben toch blij dat we ondanks het regenweer beslist hebben om te fietsen. Het was trouwens een mooie rit. En het feit dat Sven Nys erbij was, geeft deze fietsvierdaagse toch wel een extra dimensie.”

Shares

You May Also Like

Uw evenement in Waerboom

Waerboom in Groot-Bijgaarden is een multifunctionele toplocatie, centraal gelegen in België̈. Een unieke seminarielocatie ...

2-daags arrangement “Wild & Wijn”

HUBERMONT, SPACE FOR DEVELOPMENT & LEISURE Menu  van onze Chef  Jean Dominique Trilogie des ...

Hosting your next conference in Brussels? Three good reasons why to opt for Thon Hotels!

Five different locations within Brussels Location is key when selecting a venue to host ...

Las Vegas @ Docks Dome

Buitengewoon! Zo kunnen ze het thema van het ‘Las Vegas’ feest, georganiseerd door Jetset ...

Succesvolle muntlegging Blue Rhapsody

De toekomst van de eventbranche is in Nederland. De ultieme varende eventlocatie uit de ...