Mijlpaal voor MEEPLE: “In enkele maanden tijd maar liefst 35 online events georganiseerd”

Post Image
Post Image

Het gaat hard voor MEEPLE. Het online evenementenplatform van het productie- en evenementenhuis Sylvester weet bedrijven uit allerhande sectoren te charmeren. “Iets waar we natuurlijk op hadden gerekend en gehoopt, maar het is mooi om zien dat de cijfers het ook staven”, zo vertelt een tevreden CEO Geert Vanoverschelde. Sinds de lancering in september werd de kaap van 35 online events vlotjes gehaald.

Een evenementenlocatie die altijd open is, zo stelt het Haachtse Sylvester het platform MEEPLE voor. Met die eenvoudige en tegelijk slimme insteek nestelde het creatieve bedrijf zich schijnbaar definitief op de online event-markt. Om de implosie aan fysieke evenementen op te vangen, maar ook om op een innovatieve en flexibele manier een pioniersrol in België aan te nemen als het gaat om het organiseren van digital happenings. Ondertussen maakten onder meer Port of Antwerp, D’Ieteren, VOKA en Toerisme Vlaanderen al gebruik van het platform.

“De expertise, zowel in-house als bij onze partners, is van een ongekend hoog niveau.”

Dat de trein aan een rotvaart blijft doorrazen sinds september, dat erkent Vanoverschelde maar al te graag. “Om de cijfers er maar meteen bij te halen: 35 online events – en er staan er nog een pak aan te komen – op nog geen 5 maanden tijd, waarmee we in totaal zo’n 23.000 participanten bereikt hebben, dat is heel stevig. Ook omdat we praktisch op wekelijkse basis blijven inzetten op optimalisatie en het toevoegen van nieuwe features aan het platform. Gelukkig is de expertise, zowel in-house als bij onze partners, van een ongekend hoog niveau, dus ik slaap steeds op mijn beide oren.”

Toekomstplannen

Ondertussen blijft het koffiedik kijken wanneer die langverwachte versoepelingen van de coronamaatregelen van kracht zullen gaan. Geert Vanoverschelde: “We zijn er in ieder geval klaar voor. Meer nog, we zijn ervan overtuigd dat MEEPLE ook post-corona een meerwaarde kan zijn voor bedrijven en sectoren. Toegegeven, we kunnen niet wachten om ook weer als vanouds fysieke evenementen te organiseren, maar het perspectief om door middel van een online luik met een “en-en”-verhaal naar de klant te kunnen stappen bovenop de ‘of-of’-variant maakt ons heel enthousiast.”

www.meeple.be
www.sylvester.be

Evenementenkantoor in Vlaams-Brabant – Sylvester Events

Shares

You May Also Like

Boost de teamspirit met online energizers | Funkey

Telewerk blijft de norm en we spenderen momenteel vele uren achter ons bureau. Alleen ...

Laat u begeleiden om uw vergaderingen met persoonlijke aanwezigheid te organiseren – Conventiebureau Liège-Spa Businessland

Hoewel veel vergaderingen kunnen plaatsvinden op afstand met behulp van middelen voor videoconferenties die ...

Ontspan terwijl u kookt bij OALI Positive Cooking – Conventiebureau Liège-Spa Businessland

OALI biedt met zijn concept “Positive Cooking” een aangename tijd in teamverband waarin de ...

The Oval Office en Natuur en Bos van de Vlaamse Overheid laten de natuur online beleven

Om zijn sociale media in 2021 verder te optimaliseren, ging Natuur en Bos van de ...

Uw videoconferencing bij TIO3 – Event & Business Center

Dat u bij TIO3 – Event & Business Center op voldoende afstand en in ...

Veldeman zorgt voor infrastructuur en inrichting vaccinatiecentra

Veldeman heeft de afgelopen weken hard gewerkt om een aantal Vlaamse vaccinatiecentra gebruiksklaar te ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.