Na 7 maanden eindelijk weer bezoekers voor de Grot van Han!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Het was een heugelijk Hemelvaartweekend voor het Domein van de Grotten van Han. Na het Wildpark mocht eindelijk, na meer dan een half jaar gesloten te zijn geweest voor het publiek, ook de Grot terug bezoekers verwelkomen!

De sterattractie van het Domein

Hoewel het Wildpark sinds 2020 een serieuze opmars kent, blijft de Grot van Han-sur-Lesse toch dé topattractie van het Domein. Het Wildpark heeft tijdens de Paasvakantie 8.7% meer bezoekers mogen verwelkomen dan in 2020. “Daar zijn we uiteraard trots op” vertelt Kim de Lescluze, Persverantwoordelijke Vlaanderen. “Maar vorig jaar zijn er 17400 bezoekers langsgekomen om de Grot te ontdekken. En die hebben we dit jaar natuurlijk wel gemist. Gelukkig kunnen we vanaf nu een inhaalbeweging maken!”

Een geanimeerde Hemelvaart

Het verlengde weekend van Hemelvaart was een succes. Beide attracties bleken erg populair. Vrijdag en zaterdag was alles trouwens volledig volboekt.

Ook de nieuwe Glamping van het Domein, Cocoon Village scoort goed. “We zijn erg tevreden met de cijfers” zegt Kim de Lescluze: “60% van de Cocoontenten zijn al geboekt de komende weekends van mei.

Verrassende cijfers dankzij Corona

Als er één positief gevolg is van Corona, dan is het wel dat de Belg de smaak te pakken heeft gekregen om al wandelend zijn land te verkennen. Dat werd ook duidelijk in de analyse van de enquêtes die het Domein verstuurt. Waar vroeger de Safari-car hoogtij vierde is nu het wandelpad de eerste keuze voor de Vlaming. Ondanks de koude temperaturen koos 80% er dit voorjaar voor om het Wildpark te voet te ontdekken! Dat een mooie herinnering bijblijft, is ook duidelijk geworden in de enquête: 25% van de Vlamingen bezoekt het Domein uit jeugdsentiment.

“Het gemiddelde tevredenheid cijfer dat de Vlaming ons geeft is een 8.5/10” zegt Kim trots. “Het is duidelijk dat we goed bezig zijn en we doen er alles aan om onze bezoekers een prachtige beleving te blijven bieden!”

Praktische informatie

Het Domein van de Grotten van Han, hartje Ardennen, ligt op 1 uur rijden van Brussel en is geopend op vrijdag, zaterdag, zondag en de feestdagen, zie https://grotte-de-han.be/nl/openingsuren

Bezoeken kunnen online gereserveerd worden via https://tickets.grotte-de-han.be/nl

Voorlopig is het enkel mogelijk om een PassHan ticket (Grot + Wildpark) of een ticket voor het Wildpark te bestellen. Het is nog niet mogelijk om enkel de Grot te bezoeken. Voor meer informatie: www.grotte-de-han.be/nl

Vergaderzalen Ardennen – Domein van de Grotten van Han

Shares

You May Also Like

Cargo Club Antwerpen lanceert ‘A night at: Cargo Club’: kleinschalige dinnershows voor bedrijven

Cargo Club in Antwerpen heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten en werk gemaakt van ...

Vernieuwde Steenmannetjesroute op Thor Park

Het Steenmannetjespad op Thor Park steekt in een nieuw jasje. Het Steenmannetjespad bestaat sinds ...

The Oval Office trekt dit najaar voluit de kaart van de gastronomie

Hybride events voor een internationaal publiek Dit najaar wordt Vlaanderen het epicentrum van de ...

Thor Terrazza open vanaf 8 mei

Thor Terrazza is het hippe outdoor zomerterras van restaurant Parstaasch. Overdekt, regenbestendig en verwarmd ...

A meeting in the heart of nature at the Silva Hotel Spa-Balmoral

Located on the hill of Balmoral, the Silva Hotel Spa-Balmoral**** offers a panoramic view ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.