Netwerk in één KLIK op eventlocatie Business Faculty

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Hoe wissel jij gegevens uit met je professionele relaties op een event? Snuffel je soms in je zak naar je visitekaartje? Herkenbaar fenomeen. Al kan je op de Brusselse eventlocatie Business Faculty nu ook papierloos netwerken. Zo ging vaste klant Xylos er met de KLIK event app aan de slag.

De KLIK event app

De seminar consultants van Business Faculty hebben één doel voor ogen: elke klant een unieke eventervaring bezorgen. Zo gebruikte IT-bedrijf Xylos er de KLIK event app tijdens zijn jaarlijkse event Xylos Inspire. Met de gepersonaliseerde applicatie kunnen alle aanwezigen de planning op de voet volgen. Niet via papieren foldertjes en brochures dus, alles verloopt digitaal. Zo zie je op je smartphone het dagprogramma, ontvang je pushberichten over de laatste updates, krijg je reminders over de opkomende activiteiten en kan je door de biografie van de aanwezige keynote-sprekers scrollen.

Connecteren met Smart wearables

De eventapp is meer dan een digitaal programmaboekje. “Met KLIK wilden we vooral  inspelen op de klantbeleving”, zegt Rachel Young, marketingmanager bij Xylos. “Daarom kregen we ook slimme polsbandjes van PixMob mee.” Bij aankomst registreerde het bedrijf zijn klanten via de bijhorende iPad en synchroniseerde het die gegevens met de smart wearables. De Xylos-klanten droegen ze van het begin tot het einde van de dag. Wanneer zij gemeenschappelijke belangen of interesses hadden met een andere aanwezige, was er maar één KLIK nodig om hun kennismaking te verzegelen. Even de bandjes tegen elkaar houden en klaar: hun persoonlijke gegevens kwamen in de gepersonaliseerde app te staan. Kortom, het was de ideale manier om van het event een interactieve gebeurtenis te maken.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Seminariecentrum in Brussel – Business Faculty Brussel

Shares

You May Also Like

Nieuwe Meeting & Incentive Guide Brugge 2019 is beschikbaar

Meeting in Brugge, het officiële congresbureau van de stad Brugge, stelt haar nieuwe ‘Meeting ...

MPI Roadshow: an interview with MPI CEO Paul Van Deventer

On Wednesday, February 13th, the MPI Roadshow made a pitstop in Brussels at the ...

J&M Catering ondersteunt Antwerp Diner om € 105.000 op te halen voor het goede doel

Antwerp Diner, het jaarlijks benefietgala voor de strijd tegen aids en HIV, kwam voor ...

Aanbod 5G door Brugse bedrijf Citymesh

In 2015 kocht het Brugse bedrijf Citymesh radiospectrum van telecomregulator BIPT om Wi-Fi-netwerken uit ...

MICE-activiteiten in een ontspannen sfeer: Azur en Ardenne

Middenin de Ardennen, gelegen op de hoogten van Barvaux-sur-Ourthe in de gemeente Durbuy, biedt ...