New Balls Please haalt brons op BEA World Festival!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Wat een jaar is het al geweest voor New Balls Please. Het evenementenbureau kon in 2018 rekenen op verschillende hernieuwde samenwerkingen en een steeds verder groeiende klantenportefeuille. Als ultieme bekroning op een fantastisch 2018, heeft New Balls Please nu ook nog eens een BEA World Award binnengehaald!In het voorjaar realiseerde New Balls Please samen met Connections de allereerste editie van de Asian Day in de Docks Dome in Brussel. Het succes van deze eerste verbluffende reisbeurs was reeds duidelijk door de vele lovende woorden van de bezoekers en de sprekende cijfers: Asian Day kon rekenen op 1,400 bezoekers die met evenveel headsets 45 sprekers konden aanschouwen op 3 verschillende podia. De after movie en Facebook live uitzendingen werden door meer dan 12,000 mensen bekeken en gevolgd.

Afgelopen vrijdag is dit succes nogmaals bevestigd: New Balls Please wist de internationale jury te overtuigen en behaalde met de Asian Day een derde plaats in de categorie ‘trade show’ op het BEA World Festival in Portugal! Een fantastische prestatie op wereldniveau, waar de concurrentie torenhoog is… Het evenementenbureau viert eind 2018 ‘nog maar’ zijn 5e verjaardag, maar neemt zo wel reeds zijn 6e award mee naar huis.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementenbureau te Gent – New Balls Please

Shares

You May Also Like

Event Masters: uniek in zijn soort

Event Masters is een bedrijf uniek in zijn soort. Opgericht in 1995, was Event ...

Wintereditie Strantwerpen Club Cabane: Kerstmagie aan de Scheldeoever

‘Strantwerpen Club Cabane’, is een gekende en veel bezochte zomerlocatie op Linkeroever. Onlangs opende ...

Park Hyatt Mallorca, waar Hospitality naar een hogere dimensie wordt gebracht

Mijn eerste kennismaking met het Park Hyatt Hotel op Mallorca was in maart 2018 ...

Verschuiving bij NewWorld

De aandeelhoudersstructuur van het Mechelse brand & fieldmarketingagentschap ‘NewWorld’ werd onlangs gewijzigd. Wim Voss, ...

Face recognition check-in from fielddrive and Zenus gains another accolade

From left: David Thompson as Exhibition Director for IBTM World, Danny Stevens CEO of ...