New Balls Please opent nieuwe vestiging en verwelkomt Serge Deben

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Begin deze maand hield evenementenkantoor New Balls Please hun nieuwe vestiging in Brussel boven de doopvont. Met als thuisbasis Zaventem zal er actief gewerkt worden op de Brusselse en Waalse markt. Nieuwe collega Serge Deben zal de business development van New Balls Please voor zich nemen, in nauwe samenwerking met de collega’s in het Gentse hoofdkantoor.

Serge Deben is geen onbekende voor het New Balls Please-team: tijdens zijn opdrachten als event consultant voor ING werkte hij al nauw met hen samen. Zijn uitgebreide ervaring, zowel aan klantzijde als in marketing- en eventementenbureaus deed hij op bij onder andere Daimler, Alken Maes, Cointreau, Belfius, ING, Promo Sapiens en The Red Line.

Serge voegt zijn 25 jaar ervaring en zijn strategische visie toe aan het team om de ontwikkeling van New Balls Please te stimuleren. Verspreid over de twee locaties, werken beide afdelingen nauw samen als één perfect drietalig team, aan events in binnen- en buitenland. In het team van 15 event addicts heeft iedereen zijn specialisatie, zodat voor iedere klant de beste mensen kunnen worden ingezet.

Met de komst van Serge breidt New Balls Please ook haar aanbod verder uit. Naast de drie pijlers Creative Events, Content Creation en Event Design voegt het agentschap ook Live Strategy toe aan haar aanbod. Zaakvoerder Michel Van Camp: “Een evenement maakt altijd deel uit van een groter geheel, van een marketing strategie of een communicatieplan. Het moet passen bij de bedrijfsboodschap van onze klant, dus het stroomlijnen van event projecten met hun strategische plannen, bedrijfsimago en corporate guidelines is een must. Ze spelen allen een rol in het maximaliseren van de resultaten.”

Serge Deben: “Samen met de klant bepalen we de KPI’s zodat we naar de gewenste ROI of ROE kunnen toewerken. We helpen bij het verpakken van hun boodschappen, het opmaken van content en het neerzetten van hun identiteit. Het ultieme doel is om een onvergetelijke ervaring te creëren voor hun klanten of werknemers en om een live evenement te ontwikkelen dat hun brand awareness kan maximaliseren.”

www.newballsplease.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementenbureau te Gent – New Balls Please

Shares

You May Also Like

New Balls Please creëert een handige tool: Live Strategy Roadmap

New Balls Please verzamelt haar live strategy expertise in een roadmap. De ervaring en ...

3Square Events heeft het één en ander te melden

Na de opening van 3Square Zwijnaarde, 7 jaar geleden, en de uitbating van de ...

fielddrive lanceert een snelle en eenvoudige oplossing voor het printen van uw event badges

Met deze oplossing kan je voortaan zelf de deelnemers registratie verzorgen en badges ter ...

MidnightCoffee gaat terug naar de roots van Café Local met een Cuban Night

De eventbaristas van midnightcoffee kwamen onlangs op bezoek in Café Local voor de organisatie ...

Ostend inspirational congress – a deep dive for the meeting industry

October 22nd was marked in quite a few meeting planners’ agendas, as the convention ...

Studio 100 en Belgocatering openen Chef’s Club met Roger van Damme

Vanaf november 2019 opent ‘Chef’s Club’, een nieuw restaurant in het Studio 100 Pop-Up ...