New Balls Please viert 5 jaar uitzonderlijke events

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Evenementenkantoor New Balls Please vierde onlangs haar vijfjarig bestaan. Een jubileum dat niet onopgemerkt voorbij kon gaan: het Gentse bedrijf vierde groots met meer dan honderd klanten in Quartier Papier in Zaventem.

In 2014 hielden zaakvoerders Michel Van Camp, Valérie de Coster en Stein Hoogstoel hun nieuwe zaak boven de doopvont. Na eerdere succesvolle samenwerkingen bij onder andere Eventerprise en Guava, besloot het drietal hun eigen evenementenkantoor op te richten.

New Balls Please was een nieuwe naam op de markt, maar ze begonnen niet van nul. Hun ervaring én onberispelijke reputatie waren vanaf dag één hun grootste troef. “De concurrentie was sterk aanwezig”, zegt zaakvoerder Michel Van Camp, “maar ondat we alle drie een ruim netwerk hadden, begonnen we met een stabiele basis aan warme contacten. Zo boekte bijvoorbeeld Volvo, waar we in 2007 met drie een roadshow voor georganiseerd hadden, meteen een groot project.”

New Balls Please heeft de voorbije vijf jaar een bewonderenswaardig parcours afgelegd. Michel Van Camp: “Mond-tot-mondreclame zorgde op korte tijd voor een aanzienlijk aantal nieuwe klanten. Zo zijn wij in vijf jaar gegroeid naar een bedrijf van 15 personen in de top-5 van de evenementenbureaus in België.”

Tijdens hun relatief korte bestaan heeft New Balls Please al zes awards op de kast staan, waaronder twee BEA World trofeeën. De vijfde verjaardag van New Balls Please luidde ook een nieuw tijdperk voor het bedrijf in: ze verhuisden naar een nieuw kantoor in de Gentse Voorhavenlaan, en starten in 2019 met New Balls Please Brussel.

Tijd dus om, samen met hun klanten, deze succesperiode in stijl te vieren. De genodigden werden tijdens de avond op een belevenisroute doorheen de locatie geleid, terwijl ze alle aspecten van de buitengewone evenementen en services van New Balls Please konden ervaren: verbluffende performances, content- en designontwerp, heerlijk eten van niet minder dan vijf traiteurs, en legendarische cocktails.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementenbureau te Gent – New Balls Please

Shares

You May Also Like

#micellorca20 … Niet te missen!

Ik ben van nature een dromer, maar de meeste van mijn dromen laat ik ...

De ROI van uw aanwezigheid op Eventonline

In 2005 richtte ik Eventonline op. Het idee is ontstaan toen ik was tewerkgesteld ...

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

Claire Jeunhomme benoemd tot General Manager van NH Collection Antwerp Centre

Na het succesvol managen van NH London Kensington, zal Jeunhomme in september 2019 de ...

Hiptray – een unieke horeca innovatie!

Hip is de letterlijke vertaling van heup Tray heeft meerdere betekenissen zoals o.a. Bak ...

Zwitserland nodigt uit!

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie in de Meetings & Incentives kalender van Brussel/België: ...