Nieuw op Eventonline – PARTY SERVICES

Post Image
Post Image
Post Image

Party Services, nieuw op Eventonline, maar zeker niet nieuw in de cateringsector.

Party Services is een modern cateringbedrijf dat 27 jaar geleden opgericht werd door de toen 19-jarige Peter Staut. Intussen zijn ze al jaren een vaste waarde in de Antwerpse cateringwereld.

Peter volgde hotelschool in Stella Maris in Merksem, en ging nadien verder studeren, Hotelmanagement aan het PIVA, nu Artesis-Plantijn Hogeschool.

Als student nam Peter hier en daar enkele bescheiden feestjes aan, maar al snel groeide het aantal en de grootte van de feesten en richtte hij Party Services op. Er werd gewerkt vanuit moeders keuken, alle materialen werden telkens gehuurd, en na ieder feestje werd de winst geïnvesteerd in nieuw eigen materiaal.

Na afgestudeerd te zijn heeft Peter zich meteen fulltime op zijn zaak gestort. Al zeer snel werd de huishoudelijke keuken te klein, en werd een professionele keuken gezet in Ekeren die een tiental jaren als uitvalsbasis voor allerlei feesten en evenementen dienst deed. Maar ook deze barstte uit zijn voegen.

Een groter pand werd gevonden in Mortsel waar ze nu steeds gevestigd zijn. Daar beschikken ze over een ruime keuken, magazijn en kantoren, helemaal conform aan de strenge hygiënenormen. Ook logistiek interessant gelegen, tussen de ring, de E313, E19 en de A12.

De laatste jaren ervaart Party Services een ommekeer in het klantenbestand, waar het vroeger voornamelijk particulieren waren, zijn het nu hoofdzakelijk professionele klanten geworden. Ook een aantal organisatoren van events ontdekten Party Services al. En dat is precies de reden waarom ze nu voor Eventonline kiezen als mediapartner. De komende jaren willen zij de eventcatering verder uitbouwen.

Vorig jaar verzorgde Party Services een 300-tal evenementen van 20 tot meer dan 2000 personen.

Meer informatie over hun diensten vind je op hun website www.partyservices.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Cateraar voor evenementen – Party Services

Shares

You May Also Like

Sint-Romboutstoren decor voor uniek event

DJ brengt jongeren naar erfgoed  Op woensdag 15 mei vindt er op de Sint-Romboutstoren in ...

Uniglobe Robins Travel trending day trips

Invite your clients, colleagues or other guests on a nearby day trip with exceptional ...

Hoe organiseer ik een inspirerend seminarie? – BluePoint Meet.Work.Tech.

Al gehoord van Ted-x of ‘inspirational talks’? Deze bestaan uit toespraken van opeenvolgende motiverende ...