Nieuwe naam voor cateringgroep Taste Catering

Vergeet Taste Catering en denk nu aan Witti Group. Dat is de nieuwe naam die ondernemer Tom De Weyer heeft gekozen voor het allesomvattende cateringconcept waarmee hij en zijn team al vele jaren succes boeken. Ook de eventlocaties Watt 17 en Villa Zwart Goud op de mijnsite in Heusden-Zolder, vallen onder de nieuwe paraplu.

“Dat we met onze cateringdienst lekker eten en drinken verzorgen, is niet meer dan normaal”, vindt Tom De Weyer. “Dat is de basis. We proberen echter om de lat altijd hoger te leggen, en ons te onderscheiden. We doen dat door catering aan te bieden die het verhaal van het bedrijf of organisatie vertelt. We luisteren naar de boodschap die onze klant naar zijn gasten wil overbrengen, en vertalen die naar creatieve gerechten en drankjes, geserveerd op een originele manier. Beleving, daar draait het om.”

Omdat de catering dus meer is dan ‘taste’, ging Tom De Weyer op zoek naar een nieuwe naam. “Taste Catering is nu Witti Group geworden”, zegt hij. “Witty betekent in het Engels geestig, gevat, speels,… Kortom, alles ‘met een hoek af’. Dat is exact wat we willen zijn.”

Op locatie

Onder de vleugels van de groep behoren ook Watt 17 en Villa Zwart Goud, de twee stijlvolle eventlocaties die Tom De Weyer uitbaat. “Hoewel we onze cateringactiviteiten vooral extern bij klanten doen, stellen we ook zelf unieke feestlocaties ter beschikking op en rond de voormalige mijnsite in Zolder. Zowel voor families en kleine groepen als voor congresgangers of massa-events hebben we met Villa Zwart Goud, Watt 17 en de andere gebouwen op de voormalige mijnsite, een allesomvattend aanbod.” De underground van Watt 17, waar de eerste editie van Made in Limburg Live plaatsvond, is trouwens helemaal vernieuwd. Het Hasseltse bureau Creneau maakte er een multifunctionele feestkelder van die tot de verbeelding spreekt.

Content

“Onze nieuwe hoedanigheid voelt goed aan”, aldus nog de zaakvoerder van Witti Group. “We kijken ernaar uit om tonen waar we goed in zijn, met name verhalende catering of content-creatie met eten en drinken, gebracht op een atypische wijze en op bijzondere locaties.”

Contact:
Witti Group
www.witti.be
Tom De Weyer
zaakvoerder
0474/97.41.27

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Bedrijfscatering in Limburg – Taste Catering

Shares

You May Also Like

Zwitserland nodigt uit!

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie in de Meetings & Incentives kalender van Brussel/België: ...

Dennenhof in Brasschaat neemt nieuw hotelgebouw met 42 luxekamers in gebruik

In 2018 vierde Van der Valk Hotel Dennenhof in Brasschaat zijn 60ste verjaardag. Dat ...

Garda Bike Hotel: misschien wel het meest exclusieve fietshotel van Italië

Garda Bike Hotel opende de deuren in 2005 als eerste en originele fietshotel van ...

Constant in Beweging lanceert drijvende evenementenlocatie Blue Rhapsody

Blue Rhapsody is een drijvende evenementenlocatie die het beste van een goede venue aan ...

Zeven bevroren vingers is dat voldoende uit de comfortzone?

Richting Noordpool met Dixie Dansercoer Verrek hoeveel koude kan een mens verdragen? Vanochtend heb ...

GHENT IN MOTION – een immersieve audiovisuele ervaring

Vanaf vandaag is Gent een nieuwe ‘must’ rijker; Ghent in Motion is een audiovisuele ...