Nieuwe naam voor cateringgroep Taste Catering

Vergeet Taste Catering en denk nu aan Witti Group. Dat is de nieuwe naam die ondernemer Tom De Weyer heeft gekozen voor het allesomvattende cateringconcept waarmee hij en zijn team al vele jaren succes boeken. Ook de eventlocaties Watt 17 en Villa Zwart Goud op de mijnsite in Heusden-Zolder, vallen onder de nieuwe paraplu.

“Dat we met onze cateringdienst lekker eten en drinken verzorgen, is niet meer dan normaal”, vindt Tom De Weyer. “Dat is de basis. We proberen echter om de lat altijd hoger te leggen, en ons te onderscheiden. We doen dat door catering aan te bieden die het verhaal van het bedrijf of organisatie vertelt. We luisteren naar de boodschap die onze klant naar zijn gasten wil overbrengen, en vertalen die naar creatieve gerechten en drankjes, geserveerd op een originele manier. Beleving, daar draait het om.”

Omdat de catering dus meer is dan ‘taste’, ging Tom De Weyer op zoek naar een nieuwe naam. “Taste Catering is nu Witti Group geworden”, zegt hij. “Witty betekent in het Engels geestig, gevat, speels,… Kortom, alles ‘met een hoek af’. Dat is exact wat we willen zijn.”

Op locatie

Onder de vleugels van de groep behoren ook Watt 17 en Villa Zwart Goud, de twee stijlvolle eventlocaties die Tom De Weyer uitbaat. “Hoewel we onze cateringactiviteiten vooral extern bij klanten doen, stellen we ook zelf unieke feestlocaties ter beschikking op en rond de voormalige mijnsite in Zolder. Zowel voor families en kleine groepen als voor congresgangers of massa-events hebben we met Villa Zwart Goud, Watt 17 en de andere gebouwen op de voormalige mijnsite, een allesomvattend aanbod.” De underground van Watt 17, waar de eerste editie van Made in Limburg Live plaatsvond, is trouwens helemaal vernieuwd. Het Hasseltse bureau Creneau maakte er een multifunctionele feestkelder van die tot de verbeelding spreekt.

Content

“Onze nieuwe hoedanigheid voelt goed aan”, aldus nog de zaakvoerder van Witti Group. “We kijken ernaar uit om tonen waar we goed in zijn, met name verhalende catering of content-creatie met eten en drinken, gebracht op een atypische wijze en op bijzondere locaties.”

Contact:
Witti Group
www.witti.be
Tom De Weyer
zaakvoerder
0474/97.41.27

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Bedrijfscatering in Limburg – Taste Catering

Shares

You May Also Like

Create Tomorrow's Heritage

This is the campaign VISITFLANDERS Convention Bureau and its partners have launched at IMEX 2019 ...

Topchef en eventplanner brengen samen bijzondere hulde aan de konningebij

Met Dinner With The Queen brengen topchef Lieven Lootens (’t Aards Paradijs) en eventplanner ...

Succesvolle #miceparty19 klokt af op 32.000€ voor strijd tegen kanker

Op 7 mei jl. blies de ganse MICE-sector verzamelen op editie 2019 van de ...

Nieuwe eventhal ‘Radar’ opent de deuren in Lokeren vanaf september

In het gebouw waar ooit de legendarische Belgische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opent ...

De Oude Vismijn officieel geopend

De oude Vismijn werd vrijdag 3 mei officieel heropend en het hele weekend was ...