Novotel Amsterdam Schiphol Airport haalt Corporate Games Nederland in huis

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Novotel Amsterdam Schiphol Airport in Hoofddorp is official housing partner van Corporate Games Nederland. Dit unieke sportevenement voor bedrijven, wat in veel landen al een groot succes is, komt in juni 2019 voor het eerst naar Nederland. De organisatie slaat haar handen ineen met het business hotel en de gemeente Haarlemmermeer om er ook hier een succes van te maken. Het hotel biedt nu al onderdak aan de organisatie en volgend jaar juni ook vier nachten lang aan 150 deelnemende bedrijven en hun gasten.  

Strategisch gelegen uitvalsbasis

De samenwerking tussen Novotel Amsterdam Schiphol Airport en de Corporate Games biedt beide partijen een aantal interessante voordelen. Zo is dit Novotel met haar strategische ligging vlakbij station Hoofddorp en één van Nederlands duurzaamste bedrijvenparken, Park 20|20, een uitstekende uitvalsbasis. Reden genoeg voor de organisatie van de Corporate Games om haar intrek in het business hotel te nemen. “Sinds mei dit jaar bieden we een werkplek voor de organisatie in een van onze boardrooms op de eerste verdieping. Vanuit dit centrale punt omringd door veel grote en interessante prospects kan de organisatie goed opereren”, legt General Manager Floris Licht van Novotel Amsterdam Schiphol Airport uit.

Official housing partner

Voor de deelnemende bedrijven is de samenwerking met dit zakelijke hotel in Hoofddorp interessant. “Omdat we official housing partner zijn, kunnen bedrijven hun gasten tijdens dit event tegen een gereduceerd tarief in het hotel laten overnachten”, legt Licht uit. “Zeker zo’n 150 mensen zullen die vier nachten tijdens het evenement blijven slapen.”

Hoewel de Nederlandse versie van de Corpates Games pas volgend jaar zal plaatsvinden, begint het vuurtje nu al te lopen. De officiële launch van het evenement vindt plaats op woensdag 19 september aanstaande bij het Baseball Stadion van de Hoofddorp Pioniers in aanwezigheid van Adam Elzakalai, Wethouder Economische Zaken & Citymarketing Gemeente Haarlemmermeer.

Corporate Games Nederland

De Corporate Games is een uniek en wereldwijd evenement voor bedrijven waarin ze de ultieme mix van sport, business en toerisme kunnen beleven. De eerste editie van dit grootse sporttoernooi zal volgend jaar van 28 tot en met 30 juni plaatvinden. Onno Hoes, burgemeester van Haarlemmermeer, is ambassadeur van het evenement.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conferentiehotel Schiphol – Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Shares

You May Also Like

The Square – Het licht tegemoet

Op zoek naar een originele plek met creatieve activiteiten die je samen met collega’s ...

Al eens aan Technopolis gedacht voor uw business event?

Technopolis, da’s het welgekende Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie, manifesteert zich steeds vaker ...

Sales conventie Perrigo Oude Vismijn Gent

De trouwe partner van SLV Rent; Fast Forward Events vroeg hen om de jaarlijkse ...

Event Mosaic lanceert nieuwe website voor de Instagramgeneratie

Hoewel de vorige versie van www.eventmosaic.be zeker nog voldeed aan de huidige digitale eisen ...

Avant-première van Temptation Island in Wild Gallery

Om de start van het nieuwe seizoen van Temptation Island te vieren, werd er ...

Iberostar Llaut Palma: fijn vertoeven op Mallorca

S’Arenal was tot enkele jaren geleden enkel en alleen de uitvalsbasis voor feestende jongeren, ...