Nu ook gecertifieerde teambuildings bij Event Masters

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Met de gecertifieerde teambuildings die onder de noemer “Entertraining” vallen, heeft Event Masters nu ook een vaste voet aan de grond in de coaching- en trainingswereld. Het bedrijf hangt zijn teambuildings al langer op aan een hoger doel om interne communicatie, samenhang van medewerkers of een creatieve werksfeer te optimaliseren, maar dankzij de KMO-certificering neemt het bedrijf een volgende belangrijke stap.

Entertraining is tegelijkertijd fun én leren

Entertraining is een combinatie van ‘training’ en ‘entertainment’, de basis voor de coaching is een teambuildingactiviteit. Tijdens de activiteit maken getrainde observatoren een gedetailleerde groeps- en gedragsanalyse van de bedrijfsmedewerkers. Nadien bundelt een gecertifieerd coach diverse vaststellingen in een concreet verbetertraject. Entertraining verloopt in vier stappen: een intakegesprek, een observatie, een leuke teambuildingactiviteit met coaching en een uitgebreide debriefing.

De meerwaarde van Entertraining is dat het tekorten en verbeterpunten onderzoekt in een leuke, actieve en spontane context. Managing Partner Johnny Machiels: “Entertraining is een nieuwe beweging en coachingstijl. We bieden dezelfde gefundeerde theorie, maar in een praktijkgerichte context. Social learning. Dat is de toekomst en sterkte van dit programma.’ Bovendien focussen de deelnemers zich op de activiteit en zijn daarom goed te observeren op een ongedwongen en meer spontane manier. Dit leidt uiteindelijk ook tot accuratere resultaten.

Dienstverlener voor de KMO-portefeuille

De Entertrainingprogramma’s van Event Masters zijn KMO-gecertifieerd. Dit wil zeggen dat een Vlaamse KMO recht heeft op een korting tot 40% voor een Entertraining. Dat is een enorm prijsvoordeel. Boekt men een Entertraining mét locatie, dan komt dit voordeliger uit dan het boeken van de Teambuilding.

Het aanbod

Momenteel heeft Event Masters vier Entertrainingsprogramma’s die peilen naar vier categorieën: teamcommunicatie, rolverdeling, groepscohesie en persoonlijkheidsontwikkeling. Elk programma focust op een bepaald onderdeel, afhankelijk van de noden van het bedrijf. Entertraining is ideaal voor grote bedrijven die nu een pragmatisch leermodel aangereikt krijgen, maar ook kleine en middelgrote ondernemingen komen we tegemoet dankzij de kmo-certificering.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementbureau Mechelen – Event Masters

Shares

You May Also Like

7theaven opende het nieuw jaar in stilte te Heist-op-den-Berg

Het slotspektel Heist Winter ging dit jaar niet gepaard met luide knallen maar wel ...

#MICELLORCA19: MICE-fietsfanaten opnieuw Mallorca rond voor het goed doel!

In 2019 is de fietsincentive voor de MICE-sector ‘Micellorca’ aan zijn derde editie toe, ...

Together We Rock, VIP Invitation

You are invited you to a special networking event in Hard Rock Cafe Antwerp ...

ADMEI stands for Association of Destination Management Executives International

Introduction to ADMEI by  Brigitte Boone, Director – Member of the International Board of ...

Nieuwe Frisse locatie – Seminar@home

Seminar@home wenst jullie fijne feestdagen toe en een prachtig 2019 vol met inspirerende meetings ...

Wood & Wauters’ Eindejaarresolutie

Het is ondertussen een ware traditie geworden. Aan het einde van het jaar blikken ...