Nu ook gecertifieerde teambuildings bij Event Masters

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Met de gecertifieerde teambuildings die onder de noemer “Entertraining” vallen, heeft Event Masters nu ook een vaste voet aan de grond in de coaching- en trainingswereld. Het bedrijf hangt zijn teambuildings al langer op aan een hoger doel om interne communicatie, samenhang van medewerkers of een creatieve werksfeer te optimaliseren, maar dankzij de KMO-certificering neemt het bedrijf een volgende belangrijke stap.

Entertraining is tegelijkertijd fun én leren

Entertraining is een combinatie van ‘training’ en ‘entertainment’, de basis voor de coaching is een teambuildingactiviteit. Tijdens de activiteit maken getrainde observatoren een gedetailleerde groeps- en gedragsanalyse van de bedrijfsmedewerkers. Nadien bundelt een gecertifieerd coach diverse vaststellingen in een concreet verbetertraject. Entertraining verloopt in vier stappen: een intakegesprek, een observatie, een leuke teambuildingactiviteit met coaching en een uitgebreide debriefing.

De meerwaarde van Entertraining is dat het tekorten en verbeterpunten onderzoekt in een leuke, actieve en spontane context. Managing Partner Johnny Machiels: “Entertraining is een nieuwe beweging en coachingstijl. We bieden dezelfde gefundeerde theorie, maar in een praktijkgerichte context. Social learning. Dat is de toekomst en sterkte van dit programma.’ Bovendien focussen de deelnemers zich op de activiteit en zijn daarom goed te observeren op een ongedwongen en meer spontane manier. Dit leidt uiteindelijk ook tot accuratere resultaten.

Dienstverlener voor de KMO-portefeuille

De Entertrainingprogramma’s van Event Masters zijn KMO-gecertifieerd. Dit wil zeggen dat een Vlaamse KMO recht heeft op een korting tot 40% voor een Entertraining. Dat is een enorm prijsvoordeel. Boekt men een Entertraining mét locatie, dan komt dit voordeliger uit dan het boeken van de Teambuilding.

Het aanbod

Momenteel heeft Event Masters vier Entertrainingsprogramma’s die peilen naar vier categorieën: teamcommunicatie, rolverdeling, groepscohesie en persoonlijkheidsontwikkeling. Elk programma focust op een bepaald onderdeel, afhankelijk van de noden van het bedrijf. Entertraining is ideaal voor grote bedrijven die nu een pragmatisch leermodel aangereikt krijgen, maar ook kleine en middelgrote ondernemingen komen we tegemoet dankzij de kmo-certificering.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementbureau Mechelen – Event Masters

Shares

You May Also Like

The Beast komt naar Antwerpen: Boek nu een private event of groepstickets!

The World’s Coolest Inflatable is eindelijk terug in België! The Beast experience maakte reeds ...

Technopolis Events: topcatering voor uw event

Dat Technopolis ondertussen veel meer is dan wetenschap en fun is ondertussen wel geweten. ...

Van der Valk proudly presents…. GARDEN OF SECRETS

When fire meets Ice  When business meets leisure Deze winter komt Van der Valk ...

Interview met Bart De Vos: trends in de sector

Creationz is een full service event agency gelegen in Keerbergen en bestaat ondertussen anderhalf ...

Hilton Paris Opera will be present at IBTM World!

As MICE Executive, Jenci Declerck, will represent this Parisian hotel in Barcelona. From 27th ...