OCEANDIVA haalt ruim 1 miljoen op via obligaties

OCEANDIVA heeft het minimale streefbedrag van €1.000.000 aan obligaties ruimschoots behaald. De evenementenlocatie is het eerste bedrijf in de eventbranche dat obligaties uitgeeft. Door deze uitgifte kan OCEANDIVA definitief in 2019 de overtocht naar Londen maken.

OCEANDIVA is een varende evenementenlocatie met 2 schepen. Momenteel opereren ze in Nederland, Duitsland en België. In 2019 wil OCEANDIVA uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk en gaf in voorbereiding hierop via NPEX een obligatielening uit, welke na sluiting van de inschrijving op donderdag 15 februari ruimschoots is behaald.

Uniek
Het is in de evenementenbranche niet gebruikelijk om obligaties uit te geven. Om hiervoor in aanmerking te komen moet een bedrijf aan veel eisen voldoen. OCEANDIVA kwam door de zware keuring en is hiermee de eerste organisatie in de branche die de obligatiemarkt op is gegaan.

Edwin Petersen (CEO):
“We vieren dit jaar ons 15-jarig jubileum. En als kers op de taart zijn nu ook de obligaties een groot succes. Hierdoor kunnen we onze internationale dromen nóg verder uitrollen.”

Londen
De plannen voor de uitbreiding naar Londen zijn al in een vergevorderd stadium. Het schip zou in eerste instantie in de London Royal Dock’s komen te liggen, dichtbij het Excel Centre, O2 Arena en Canary Warf. Echter zijn de Londense autoriteiten zo enthousiast over het unieke concept van OCEANDIVA dat er nu ook plek is vrijgemaakt in hartje Londen vlak naast de Tower Bridge. Wordt vervolgd…

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementen Locatie op het Water – Oceandiva

Shares

You May Also Like

Het slimste eventbureau 2020: Nog 3 plaatsen beschikbaar!

Op 5 maart 2020 organiseert Mojuice een interactieve quiz ten voordele van een goed ...

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen: Made in Antwerp

Het Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen is sinds eind 2018 volledig gerenoveerd. Resultaat, niet ...

Antwerpen is een unieke eventvenue rijker!

Naast de alom bekende locaties DOCK 3 en Antwerp Engineering Company is Jetset Events ...