Online teambuildings en eindejaarsevenementen zijn een groot succes bij Event Masters

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

In maart 2020 stond ook Event Masters voor een enorme uitdaging. Bedrijven vroegen zich af hoe ze hun team verbonden konden houden en hoe ze hen weerbaar konden maken voor maatschappelijke, technologische en sociale veranderingen. Als marktleider in teambuilding ontwikkelde Event Masters snel een breed pakket aan online activiteiten. En die zijn een groot succes.

Thuiswerken en globalisering

Globalisering, en nu ook covid-19, zijn de drijvende krachten achter de groei van telewerken. Eigenlijk is het frappant dat er al niet veel eerder sprake was van online initiatieven zoals deze online teambuildings. Want zelfs voor covid-19 werd al geschat dat werken op afstand met 43% zou toenemen in 2023 (bron: Catalyst). Teams die werken op afstand krijgen te maken met geografische, culturele en taalkundige uitdagingen. Maar het thuiswerk veroorzaakt, met de fysieke afstand, ook een gebrek aan gedeelde identiteit tussen collega’s. Daar wilde Event Masters een gepast antwoord op bieden.

Het aanbod

Daarom ontwikkelde Event Masters een volledig pakket aan online teambuildings. Van een korte conference energizer, over teamactiviteiten met duidelijke leerdoelstellingen, tot teambuildings met een hoog fungehalte. Het zijn niet zomaar afgeleiden van een ‘offline’ teambuilding maar op zich staande concepten mét elks hun eigen focus en impact.

Voor elke gelegenheid en technologie is er een oplossing ontwikkeld. De activiteiten gaan van 15 minuten naar programma’s van ruim 2 uur. Voor groepen van 6 tot 1000 personen in het Nederlands, Frans en/of Engels. App-based of web-based, via Zoom, Teams of een ander digitaal platform. De presentator geeft bij de start steeds een uitgebreide live briefing, alsof hij in je huiskamer staat. Event Masters voorziet ook steeds technische support tijdens het spel en minstens één begeleider per vier teams om alles in goede banen te leiden.

“Bij deze wil ik jullie bedanken voor het hele fijne spel gisteren! Heb alleen maar positieve geluiden opgevangen gisteren en vandaag: het competitiebeestje in iedereen heeft zich volledig laten gaan.”
– Katrien Weytjens, Communications & Digital Manager CREATON Benelux nv

Event Masters kon al heel wat klanten bekoren met een online activiteit. Zeker de eindejaarsevenementen in kerstthema waren een schot in de roos. Bedrijven kunnen zeker de stap wagen voor een online activiteit om tijdens de online nieuwjaarsrecepties de banden met collega’s weer aan te halen.

Here to stay

De online teambuildings blijven overigens in het gamma van Event Masters zitten. Zo is het bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. Denk maar aan bedrijven die wijdverspreid zitten, nationaal of internationaal, of bedrijven die altijd op een remote manier werken. Zij hebben ook recht op een echte teamervaring.

Zelf het succes van een online teambuilding ervaren? Boek een demo met Event Masters voor het nieuwe jaar of vraag een offerte aan om de nieuwjaarsdrink van je bedrijf in 2021 memorabel te maken.

Evenementbureau Mechelen – Event Masters

Shares

You May Also Like

Kogel is door de kerk: AED Studios wordt grootschalig vaccinatiedorp

Na grondig overleg is er een beslissing uit de bus gekomen: de momenteel leegstaande ...

430 eventbedrijven staan klaar voor bouw vaccinatiecentra

Steden en gemeenten kijken naar bedrijven uit de evenementensector om zo snel mogelijk vaccinatiecentra ...

Eerste vaccinatiecentrum van Brussel opent in maart aan Heizel

In maart zal het eerste vaccinatiecentrum in Brussel aan de Heizel de deuren openen. ...

Nekkerhal wordt Mechels vaccinatiecentrum, opbouw begint morgen al

De Mechelse Nekkerhal zal op korte termijn omgevormd worden tot vaccinatiecentrum. Dat heeft het ...

Breaking News: "Corona-proof" rubriek op Mice Magazine

Beste MICE people, De post-Corona periode laat jammer genoeg wat langer op zich wachten ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.