Online verkiezing van CSR Professional of the Year bij Technopolis

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op donderdag 25 februari koos de vzw Time4Society de Nederlandstalige en Franstalige CSR Professional of the Year 2020. Zo richten ze al voor de zesde keer de spots op bedrijven die duurzaam willen ondernemen én op de managers die daarin een onmisbare rol spelen als motivator, inspirator of implementator.

Vorig jaar namen Caroline Pauwels, rector van de VUB, en Nicolas Declercq, oprichter van Leopold 7, de award mee naar huis. Nu staan er zes nieuwe titel-opvolgers klaar: Marleen Evenepoel (Agentschap voor Natuur en Bos), Winok Oplinus (DPG Media), Philippe Weiler (Lidl Belgium), Isabelle De Bruyne (CFE Contracting), Charlotte De Vroey (Delhaize ) en Salvatore Lannello (Chocolaterie Galler).

Wie dit jaar de titel wegkaapte, ontdekten we tijdens een – door corona – iets anders dan anders award-show. Dit keer werd het een spannende online uitreiking bij Technopolis. Daar stond een professionele videocrew te wachten om de award-avond naar verschillende locaties te streamen. Iets waar Technopolis  ondertussen al heel wat ervaring mee heeft, aangezien het sinds de start van de corona-pandemie volop inzet op online en hybride event-formules. Het beloofde voor de genomineerden nagelbijtend spannend te worden. Philippe Weiler (Lidl) en Salvatore Iannello (Galler) sleepten uiteindelijk de prestigieuze prijs in de wacht en zijn de CSR Professionals van 2020 geworden. Proficiat!

Seminariezalen Mechelen – Technopolis

Shares

You May Also Like

Yalo Hotel: De ‘vree wijze’ nieuwe speler van de Gentse hotelscène

Op de hoek van de hippe Brabantdam met het François Laurentplein opent binnenkort het ...

Meet in Wallonia Day – 7 oktober

Wallonië-België Toerisme organiseert op 7 oktober de tweede editie van de ‘Meet in Wallonia ...

Je volgende meeting? Toch in Oostende met zicht op zee!

Kiezen voor Oostende als locatie voor je volgende evenement, is opteren voor een brede ...

Kloster Heidberg: klinkt veraf, maar toch dichtbij

Kloster Heidberg is een geklasseerd erfgoed uit de 18de eeuw dat je terugvindt in ...

Pop-up Team-buildings at Holiday Inn Brussels airport
In collaboration with Event Masters

Where: Holiday Inn Brussels Airport
When: September & October 2021