Ontbijtvergaderingen… een nieuwe trend in de conferentie-industrie!

Het organiseren van een bijeenkomst met ontbijt wordt steeds meer en meer populair. Ontbijtvergaderingen optimaliseren de aandacht en betrokkenheid van de deelnemers vanwege de minder formele sfeer. De omgeving is de sleutel naar succes wanneer collega’s iets samen willen bereiken. De mogelijkheid om je team te verzamelen voor een ontbijtvergadering in een volledig  ingerichte vergaderruimte resulteert automatisch in een productievere vergadering. Beginnen en  eindigen in de ochtend, met andere woorden men kan zo terug aan het werk met voldoende energie voor de rest van de dag.

Thon Hotels beschikt over 43 vergaderzalen; de grootste heeft een beschikbaarheid voor meer dan 200 mensen in een ontbijt setting. Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien  u een ontbijtvergadering wenst te organiseren via onze vergaderfaciliteiten.

In onze hotels is het ontbijtbuffet toegankelijk voor zowel gasten van de hotels als voor andere bezoekers; aarzel zeker niet om eens langs te komen en te proeven van onze heerlijk ontbijt!

INDRUKWEKKEND ONTBIJTBUFFET IN DE STAD! 

Toegankelijk voor iedereen…

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en om onze gasten voor het uitchecken nog een laatste culinaire indruk  te geven, is het voor ons twee keer zo  belangrijk om een indrukwekkend ontbijtbuffet te verwerkelijken. Dagelijks binnen Thon Hotels, werken we met hart en ziel om onze gasten een heerlijk ontbijt aan te bieden.

Zijn onze gasten gehaast voor een vlucht of juist ontspannen in sfeer, ze zullen ons ontbijtbuffet zeker niet willen missen.

Onze doelstelling? Ervoor zorgen dat onze gasten uitkijken naar het ontbijt met Thon Hotels en hun een uitmuntende service met producten van hoog kwaliteit, iedere dag aan te bieden. Dit alles in een zeer aangename sfeer.

We verwelkomen mensen van over de hele wereld, daarom willen we hun bijstaan met een  breed aanbod van producten alsook hun via deze wijze een zo comfortabel mogelijk start van de dag aan te bieden.

De sfeer maakt een groot verschil over hoe het ontbijt wordt ervaren, en daarom gebruiken we zachte achtergrondmuziek om een nog aangenamere inrichting te verwerkelijken.

Hier volgt een kleine kennismaking met onze indrukwekkende ontbijtbuffet…

Eén van de geweldigste zaken  over het ontbijt van Thon Hotels, is dat onze gasten telkens zullen verrast worden met nieuwe smaken. We passen voortdurend ons ontbijtselectie aan ten opzichte van seizoensgebonden producten. Het is dus een ware culinaire ontdekkingstocht, iedere dag van de week.

We selecteren verse biologische producten en omhelzen verscheidene gastronomische producten. Ook al is onze hoofddoelstelling het verheugen van onze gasten met het ontbijt, we willen daarnaast dat onze klanten samen met ons gezond eten en dus in vorm blijven. Onze belangrijkste pijlers zijn: fruit, yoghurt, ontbijtgranen en brood.

…en in onze groene Hotels:

In het Stanhope Hotel, serveren we een enorm breed  ontbijtbuffet. Het grootste deel van onze producten worden gekozen van  lokale producenten. Individuele porties worden vermeden om overbodige voedselresten en plastiekafval te beperken, zoals ook gesuggereerd wordt in het regelement van de twee eco-labels. We nodigen onze gasten uit om een voedzame maaltijd van  hoge kwaliteit iedere dag van de week van ’s ochtends 7:00 – 10:00 uur en ‘s weekends van 7:30 – 11:00. Een privékamer, voor vanaf 2 personen, is ook beschikbaar doormiddel van een speciale offerte “early package” voor  40€ pp.

In Thon Hotel EU, blinken we uit op de ontbijtruimte met inachtneming van een geweldig groot aanbod van verse producten. Fruit wordt aangepast naargelang de seizoen, een aantal van onze jams zijn zelfgemaakt en we hebben een groot selectie van BIO brood en speciale non-allergische producten die iedere dag van de week beschikbaar zijn. Ons ontbijtbuffet is open van 06:30  tot 10.00 van maandag tot vrijdag en van 06:30 tot 12:00 ‘s middags op zaterdag en zondag.

Thon Hotels Brussels, 5 hotels tot uw dienst!

Tel.: +32 2 700 78 78

conference@thonhotels.be

www.thonhotels.com/conference

Shares

You May Also Like

Euroports organiseerde hun personeelsfeest bij DOCK 3

Naar jaarlijkse traditie organiseerde Euroports hun personeelsfeest op in DOCK 3. En wie Euroports ...

Speciaalbierfestival Hoeven trekt 1400 bierliefhebbers naar Conferentiecentrum Bovendonk

De 2e editie van Speciaalbierfestival Hoeven was voor bezoekers én organisatie een groot succes. ...

Happy when you are surrounded by nature – M Hotel, Genk

M Hotel, waar de stad en natuur mekaar kruisen. Vergader in hartje Genk en ...

Opening ION hoofdkwartier

In samenwerking met Dazzle Events zorgde SLV Rent voor het audiovisuele aspect van deze opening. De ...

Horta Rooftop-Bar by St-Germain

Welkom op het gezellige DAKTERRAS van HORTA! Kom genieten van LEKKERE cocktails of doe ...

Alphabet kiest de auto van het jaar Docks Dome

Het bedrijf Alphabet, opgericht in 1997, is wereldleider op het gebied van zakelijke mobiliteit. ...