Ontdek De Grote Post: Modernistisch gebouw met 3 theaterzalen en 10 polyvalente zalen – Meet in Oostende

De Grote Post is gehuisvest in een beschermd, modernistisch gebouw dat decennia lang dienst deed als postgebouw. De mogelijkheden zijn eindeloos met 3 theaterzalen en 10 polyvalente zalen. Congressen, seminaries, bedrijfsfeesten … alles kan!

De Grote Post is gehuisvest in een beschermd, karaktervol, modernistisch gebouw dat ontworpen werd door Gaston Eysselinck en decennia lang dienst deed als Postgebouw. Het sloot haar deuren in 1999, maar werd in 2012 omgetoverd van postgebouw tot cultuurcentrum. Een inspirerende ontmoetingsplaats en een stimulerende omgeving die uitnodigt om te denken, te beleven en te doen. Als cultuurcentrum verwelkomen we graag artiesten en publiek. Als locatie stellen we alles in dienst om ondernemers, verenigingen en particulieren te ondersteunen en te adviseren om van iedere activiteit een succes te maken. De Grote Post staat garant voor sfeer in een historisch gebouw met nationale uitstraling, op wandelafstand van zee en strand. Groots of in intieme sfeer, ons doel is om uw passage in De Grote Post zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Congres, workshop, expo, concert of familiefeest, we denken graag met u mee.

De Grote Post ligt in hartje Oostende. In de buurt zijn dan ook tal van overnachtingsmogelijkheden.

Capaciteit

Het gebouw beschikt over een waaier aan mogelijkheden met haar 3 theaterzalen met een capaciteit van 120 tot 427 zitplaatsen. Daarnaast beschikt De Grote Post ook nog over 10 polyvalente zalen schommelend van 20 tot 400 personen. De polyvalente ruimtes beschikken ieder over bijzondere kenmerken en kunnen naar behoefte worden uitgerust met mobiel technisch materiaal en meubilair. In iedere ruimte is WiFi beschikbaar.

Deze verscheidenheid brengt een zee van mogelijkheden met zich mee zoals het organiseren van bedrijfsevents, workshops, repetitieruimtes en recepties of feesten. De Panoramazaal op de vierde verdieping geeft uit op een dakterras en biedt een 180° uitzicht over het Leopoldpark en de stad. Met een aangrenzende cateringruimte is het de uitgelezen locatie voor huwelijksfeesten, recepties, borrels, enz …

Zowel Oostendenaars als bezoekers van de stad raken geïntrigeerd door het gebouw met haar rijke geschiedenis.

Interesse? Vragen? Lieve en Thomas van Meet in Oostende helpen je met plezier verder. Je bereikt hen via info@meetinoostende.be – meer informatie over De Grote Post vind je op http://www.meetinoostende.be/nl/special-venues/de-grote-post

Photo Copyright: Philippe van Gelooven

Congresbureau in Oostende – Meet in Oostende

Shares

You May Also Like

Klinkt veraf maar toch dichtbij!

De opening van dit prachtige business & event center is alweer 7 jaar geleden ...

Er zijn geen geheimen voor succes! – May Courier

“Inderdaad zijn er geen geheimen voor succes. Het is het resultaat van voorbereiding, hard ...

Uitreiking World's 50 Best Restaurant Awards in Antwerpen – A Room with a ZOO

Groot culinair feest in Antwerpen dinsdag 5 oktober, want daar vond in aanwezigheid van ...

Belangrijke korte Enquête “Ventilatiebevraging” – Eventconfederatie

In het kader van het dossier rond luchtkwaliteit, wil de Event Confederation onderbouwde informatie ...

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen
met een unieke combinatie van diensten en materialen