Oostende brengt collega’s terug samen

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Sinds jaar en dag wordt Oostende gezien als de ideale locatie voor een combinatie tussen zaken en ontspanning. Door corona zijn momenteel heel wat werknemers verplicht om van thuis uit te werken en missen ze dus ook hun collega’s. Daarom wil Meet in Oostende iedereen een extra hart onder de riem steken door in de komende weken maar liefst 8 teambuildings weg te geven. 

Burgemeester Bart Tommelein: “Nu thuiswerken voor veel mensen de norm is geworden, merk je dat bij veel werknemers een gevoel van eenzaamheid ontstaat. Vooral het contact met dichte collega’s blijkt toch een belangrijk gemis. Daarom hebben we met de mensen van Meet in Oostende, het congresbureau van Toerisme Oostende vzw, deze ludieke actie uitgewerkt.”

Het gaat om 8 unieke teambuildings. Zo ga je misschien binnenkort zeilen of met een speedboat langs de kust varen? Zet je liever je collega’s aan het denken? Waag dan je kans om een escape game of een ontsnapping uit het Fort Napoleon te winnen. De actie loopt vanaf maandag 16 november en gedurende 8 weken zal je er wekelijks kans kunnen maken op één van de exclusieve prijzen. Surf dus snel naar de Facebookpagina van Meet in Oostende en doe wekelijks mee aan de actie.

De winnaars kunnen de teambuilding inplannen in 2021 in samenspraak met de medewerkers van Meet in Oostende. Lieve Hollevoet en Thomas De Meyer werken jaarlijks op tientallen projecten en zullen met hun kennis en know how er alles aan doen om hier een onvergetelijke dag van te maken. Het gaat telkens om een teambuilding voor maximaal 10 personen.

Congresbureau in Oostende – Meet in Oostende

Shares

You May Also Like

Plug-In Hybrid Meetings: a Success for Pentahotel Brussels City Centre

Three months ago, Pentahotel Brussels City Centre launched its Plug-In hybrid meetings and event ...

Eventbureau New Balls Please zorgt voor COVID-veilige sociale verkiezingen bij Lidl

Bij Lidl hebben honderden werknemers veilig hun stem voor de sociale verkiezingen uitgebracht. Dat ...

Skanna Horecapersoneel blijft verbinden binnen en buiten de eigen bedrijfsgrenzen

Wie Selma Rana en Jacob Wouters van Skanna Horecapersoneel volgt op LinkedIn, weet dat ...

Veldeman en Escape Events bundelen krachten voor wachtruimtes Autoveiligheid

Omwille van coronamaatregelen moesten de klanten van 15 autokeuringscentra van Autoveiligheid buiten wachten op ...