Op zoek naar een vergaderlocatie nabij Gent? Vraag het aan Lowiz!

Met de exitfase uit de Corona lockdown staat de meeting- en eventsector voor enorme uitdagingen. Daarom wil Toerisme Oost-Vlaanderen de sector een extra duwtje in de rug geven met een nieuwe website:  Lowiz.org! 

Het meetingbureau van Toerisme Oost-Vlaanderen heet bijgevolg voortaan Lowiz en wijst je de weg op de gloednieuwe website Lowiz.org.  Via deze location wizard vind je in de provincie Oost-Vlaanderen meteen de aanbieder die voor jou het geschiktst is. Naast een stevige portie inspiratie biedt de website tevens een brede waaier van meeting- en eventlocaties, activiteiten, meetinghotels, cateraars, event agencies en partners in logistieke ondersteuning. Bovendien is Lowiz een platform waar MICE-ondernemers elkaar kunnen vinden en inspireren.

Outdoor locatie nodig? Vraag het aan Lowiz!

Het spreekt voor zich … Lowiz wil inspireren in Gent en daarbuiten met een uitgebreid aanbod aan locaties, activiteiten en dienstverleners. Dankzij de handige zoekfunctie belanden potentiële klanten snel bij de juiste aanbieder, Lowiz wijst hen immers de weg. Binnenkort samen met je team buitenshuis een vergadering plannen? Vraag het maar aan Lowiz en check de website!

Oost-Vlaamse meeting- en eventsector staat paraat

De meeting- en eventsector staat vandaag voor een uitdaging. Echter, nieuwe opportuniteiten dienen zich aan en de sector is creatiever dan ooit. Bij de Oost-Vlaamse aanbieders zit je goed voor veilige activiteiten en locaties. Maak dus gerust reeds nieuwe plannen voor die teambuilding, dat event of die meeting waar je zo naar uitkijkt!

Meeting & Greeting

We snakken allemaal om opnieuw met collega’s en partners te netwerken. Daarbij horen hopelijk binnenkort méér fysieke vergaderingen op inspirerende locaties en een pak minder videocalls. Veiligheid en afstand bewaren, blijven belangrijk, maar connecteren al evenzeer. Surf daarop nu reeds naar lowiz.org en haal die planningsagenda alvast boven!

Shares

You May Also Like

Een nieuwe buitenruimte in bij Quartier Latin!

Het Quartier Latin, hotel-restaurant-spa & seminariecentrum verwelkomt u in zijn gloednieuwe buitenruimte. Een groene ...

Vergaderen in de natuur – Entre Deux Côtes & Colonie 7

Door de corona heeft brasserie Colonie 7 samen met cateraar Entre Deux Côtes een ...

Vanaf 1 Juli: 70 years Porsche 356… in the spotlight

De allereerste Porsche, de 356, viert zijn 70-jarige bestaanin Autoworld deze zomer. Samen met ...

Teambuilding maar dan online door Weventures – Luik-Spa Businessland

Ook al vragen veel bedrijven hun werknemers om voorlopig thuis te blijven werken, dit ...

Verwen collega’s en zakenrelaties met een etentje in Michelles Pub & Brasserie in Izegem!

Het Bierkasteel verwelkomt je in het gloednieuwe concept Michelles Pub & Brasserie! Combineer jouw ...