Opening PREMIER SUITES PLUS Antwerp

PREMIER SUITES, een brand van de Ierse hotel operator PREM Group, opent op 1/09/2018 zijn eerste Serviced apartments in België, genaamd: PREMIER SUITES PLUS Antwerp. PREMIER SUITES heeft ondertussen 13 apart – hotels in Ierland, Engeland en 2 in Noord-Europa, waarvan 1 in Rotterdam, 1 in Antwerpen en nog 1 geplande opening in Amsterdam in 2019.
PREMIER SUITES PLUS Antwerp is gelegen in de Appelmansstraat , in het hartje van de bruisende stad Antwerpen en nabij de Antwerpse Diamantwijk. Het Centraal Station, het vernieuwde Flanders Meeting & Convention center met de Koningin Elisabethzaal, maar ook de Antwerpse ZOO liggen op een boogscheut.
PREMIER SUITES PLUS Antwerp, voorheen Antwerp City Hotel, heeft zijn capaciteit uitgebreid van 70 hotelkamers naar 50 kamers én 60 luxueuze Penthouse Studios en Appartementen. De slogan van PREMIER SUITES ‘Bringing home a little closer’, slaat op de faciliteiten en het thuisgevoel dat we hier willen creëren. De serviced Penthouse Studios en Appartementen beschikken namelijk over een volledig uitgeruste keuken met combi-oven, microgolf en kookplaat, koelkast, vriezer en Nespresso machine. Elke Penthouse studio of appartement heeft tevens een moderne leefruimte met flat screen TV en uiterst comfortabele bedden. Bovendien zijn deze Penthouse studio’s en Appartementen allen voorzien van een ruim privé terras met zicht over de stad Antwerpen. De Penthouse apartementen zijn tevens geschikt voor verblijven van families met 2 jonge kinderen die dan op het sofa bed in de leefruimte kunnen logeren.
In de badkamer worden de gasten verwend met de luxueuze verzorgingsproducten van het merk Elemis. Al onze gasten kunnen gebruik maken van onze housekeeping service waarbij er 1 keer per verblijf of op wekelijkse basis een grondige poetsbeurt voorzien wordt. Aan onze receptie voorzien wij een 24 uren dienstverlening zodat wij onze gasten de klok rond met raad en daad kunnen bijstaan. Voor onze gasten stellen wij ook gratis een inhouse wasserette ter beschikking met wasmachines en droogkasten.
In het Food Café, gelegen op de top floor, kunnen de gasten terrecht voor een assortiment dranken en ook een keuze aan ontbijt gerechten en andere snacks. Onze gasten kunnen die na aankoop, in hun studio, appartement of in onze gezellige ontmoetingsruimte nuttigen op de bovenste verdieping.
Het doelpubliek van PREMIER SUITES PLUS Antwerp is zowel de zakelijke als toeristische markt, dit zowel voor korte als lange verblijven. Antwerpen blijft één van de belangrijkste zakelijke metropolen van België met een groot aandeel aan Internationale bedrijven.
Door de link met PREM Group is PREMIER SUITES PLUS Antwerp verbonden met een netwerk van 48 hotels in België, Nederland, Ierland, UK en Frankrijk. Hiervan zijn 5 hotels in Antwerpen gevestigd, namelijk Hotel Indigo Antwerp – City Centre, Holiday Inn Express Antwerp City – North, Leopold Hotel Antwerp, Astoria Hotel en Ramada Plaza Antwerp. Hierdoor zal het kunnen mee
Shares

You May Also Like

The Beast komt naar Antwerpen: Boek nu een private event of groepstickets!

The World’s Coolest Inflatable is eindelijk terug in België! The Beast experience maakte reeds ...

Technopolis Events: topcatering voor uw event

Dat Technopolis ondertussen veel meer is dan wetenschap en fun is ondertussen wel geweten. ...

Van der Valk proudly presents…. GARDEN OF SECRETS

When fire meets Ice  When business meets leisure Deze winter komt Van der Valk ...

Nu ook gecertifieerde teambuildings bij Event Masters

Met de gecertifieerde teambuildings die onder de noemer “Entertraining” vallen, heeft Event Masters nu ...

Interview met Bart De Vos: trends in de sector

Creationz is een full service event agency gelegen in Keerbergen en bestaat ondertussen anderhalf ...