Organic-Concept “Preferred Exclusive Marquee Partner” op het internationaal Destination Wedding Planners Congress.

Het Destination Wedding Planners Congress (DWP), ’s werelds grootste B2B- platform voor toplocaties en premium leveranciers voor de meest luxueuze bruiloften, is terug met de 7de jaarlijkse editie op het prachtige Griekse eiland Rhodos. Op 1, 2 en 3 april brengen zij opnieuw de crème de la crème van de toplaag van de sector – zo’n 300 miljard dollar waard – samen!

Zes jaar geleden begon het DWP-congres aan zijn zoektocht om het dynamische wereldwijde netwerk rond huwelijksleveranciers en locaties te beheersen en lanceerden ze de eerste editie van het DWP-congres in Athene, Griekenland. Door de jaren heen bracht het DWP-congres de wereld van luxe bruiloftsprofessionals samen onder één dak met als doel enkel de beste bestemmingen, locaties, creatieve partners en aangeboden diensten te presenteren, te verbinden en samenwerkingen te stimuleren. Deze missie is niet alleen voortgezet, maar bereikt elk jaar een hogere benchmark.

Wij als Organic-Concept zijn enorm vereerd dat de Europese weddingplanners ons naar voor voren hebben geschoven en we zijn verkozen als exclusieve voorkeurspartner van het DWP-congres.

“Een enorm mooie kers op de taart voor ons harde werk van de afgelopen 10 jaar!” – Sébastien Meiresonne, CEO van Organic-Concept.

Met deelnemers uit meer dan 70 landen, die steeds op zoek zijn naar nieuwe locaties, leveranciers, unieke producten, diensten en ervaringen voor hun klanten, op de verschillende bestemmingen waar ze de bruiloften plannen…, ”maken wij ons klaar om nieuwe relaties aan te gaan, samenwerkingen op te bouwen – en onze meerwaarde te bewijzen in ‘the destination wedding industry’!” – Sébastien Meiresonne, CEO van Organic-Concept.

Website: http://www.destinationweddingcongress.com/index.html
Instagram: https://www.instagram.com/dwp_congress/
Facebook: https://www.facebook.com/dwpcongress/

Exclusieve Tenten – Organic-Concept

Shares

You May Also Like

5 noodzakelijke ingrepen om 5 na 12

Na de blackout zetten we de spots weer vol op de toekomst. Een toekomst ...

Handelsbeurs Unplugged, primeur voor Ozark Henry, unieke line-up in oktober

Van rock tot klassiekers, voor ieder wat wils De succesvolle verkoop van de reeks ...

Telenet laat BUTIK zijn ding doen met Yugo

Telenet gaf BUTIK agency de opdracht voor een Coronaproof event voor de lancering van ...

Een digitale oplossing voor uw event?

U wil graag opnieuw boodschappen communiceren naar uw doelpubliek? Een product lanceren of een ...

Aangepaste capaciteit vergader-& seminarie zalen Zebrastraat

  Met de versoepelde afstandsregels van 1 meter (ipv 1,5 meter) hebben we terug ...