Organiseer jouw volgende meeting of event op een unieke locatie!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Het gaat de goede kant uit met de exitfase van de Corona-lockdown! Hoog tijd dus om aan uw volgende meeting of event te denken nu er opnieuw fysiek kan worden vergaderd.

Waarom dan niet kiezen voor het gastvrije Terhills Hotel, gelegen te midden van de weelderige Limburgse flora, bijzondere fauna en indrukwekkende waterpartijen? Alvast een aanrader!

Mooi aanbod

Terhills Hotel heeft een mooi aanbod van 59 luxe hotelkamers, brasserie, bar, alsook meeting- en eventfaciliteiten tot 150 personen. Bovendien bevindt deze originele meeting venue zich vlak langs het shoppingparadijs Maasmechelen Village, het wandelwalhalla Nationaal Park Hoge Kempen en dit slechts op een steenworp van Nederland.

Actief, sportief, recreatief

Op Terhills kan je terecht voor een heleboel thrills waardoor zakelijke meetings met ontspanning en plezier kunnen worden gecombineerd. Daarmee wordt elke meeting of event een bijzondere beleving! Net dat ietsje meer, niet?

Cablepark & Aquapark

In het Terhills Cablepark kan je waterskiën en wakeboarden als een pro, maar ook beginners kunnen hier aan de slag. Of bestorm je liever het uitdagende Aquapark met hindernissen tot 4 m hoog als ideale teambuilding? Wie liever relaxed alles gadeslaat, installeert zich op het strand bij de beachbar en geniet daar van de mooiste zonsondergang van Limburg!

Nationale Park Hoge Kempen

In Terhills vind je tevens de hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen. Ontdek samen met een Park Ranger op een ontspannen of actieve wijze het indrukwekkende Nationaal Park! Onze tip? Ga voor de ‘Volle maan wandeling’, een nachtelijke wandeling naar de top van de mijnterril. Een unieke ervaring!

State-of-the-art wellnesscomplex

Eliasa Wellness is het gloednieuwe wellnesscomplex van Terhills en het center beschikt over 7 sauna’s, 4 baden, hammam, zonneweide en verscheidenen relaxruimtes. Dit alles wordt omringd door de prachtige natuur van Terhills, geometrische vormen, kristallen en de invloeden van oeroude wereldculturen. Zo kan je bijgevolg tevens genieten van een unieke, natuurlijke wellnessbeleving! Ook workshops voor groepen zijn hier mogelijk.

Lekkers!

Brood, muffins of echte Limburgse vlaai leren bakken? Bereid je eigen lekkers in The Bakery, een unieke belevingsbakkerij waar je de wondere wereld van brood en banket leert kennen.

Bij het boeken van een full day meeting package trakteert Terhills op Limburgse vlaai bij uw koffiepauze. Vermeld ‘Vlaai2020’ bij uw reservatie.

Conferentiehotel Maasmechelen – Terhills Hotel

Shares

You May Also Like

Een nieuwe buitenruimte in bij Quartier Latin!

Het Quartier Latin, hotel-restaurant-spa & seminariecentrum verwelkomt u in zijn gloednieuwe buitenruimte. Een groene ...

Vergaderen in de natuur – Entre Deux Côtes & Colonie 7

Door de corona heeft brasserie Colonie 7 samen met cateraar Entre Deux Côtes een ...

Vanaf 1 Juli: 70 years Porsche 356… in the spotlight

De allereerste Porsche, de 356, viert zijn 70-jarige bestaanin Autoworld deze zomer. Samen met ...

Teambuilding maar dan online door Weventures – Luik-Spa Businessland

Ook al vragen veel bedrijven hun werknemers om voorlopig thuis te blijven werken, dit ...

Verwen collega’s en zakenrelaties met een etentje in Michelles Pub & Brasserie in Izegem!

Het Bierkasteel verwelkomt je in het gloednieuwe concept Michelles Pub & Brasserie! Combineer jouw ...