Organiseer uw webmeetings en opleidingen vanuit een professionele sterrenstudio!

De lockdown en de gezondheidsmaatregelen zijn verre van ideaal voor constructieve, efficiënte en langdurige vergaderingen. Om zijn professionele klanten te helpen bij het organiseren van webconferenties, debatten en opeenvolgende en constructieve vergaderingen, biedt Steigenberger Wiltcher’s hen een echte professionele opname- en uitzendstudio aan, gekoppeld aan kwalitatieve diensten aan om uitzendingen en uitwisselingen mogelijk te maken op een scherpe, efficiënte en… comfortabele manier. Om een zeker plezier te herontdekken tijdens het vergaderen, uitwisselen, discussiëren en ondernemen. Samen, zelfs vanop afstand.

Moeilijke technische eisen, slechte beeld- en geluidskwaliteit, willekeurig comfort en niet altijd even gemakkelijke gesprekken. Het zijn allemaal obstakels die naar voren geschoven worden door de deelnemers aan vergaderingen, seminars, opleidingen en debatten die nu op afstand worden georganiseerd. Een slechte verbinding, slechte geluidskwaliteit, slechte belichting of technologie… dit alles heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van de gesprekken en dus ook de aandacht van de deelnemers tijdens deze momenten. Steigenberger Wiltcher’s is zich bewust van deze vele aspecten, met name dankzij de vergaderingen en zaalverhuur die hij voor zijn zakelijke klanten blijft organiseren. Daarom heeft het management besloten om de organisatoren van vergaderingen, debatten en online trainingen te voorzien van een krachtig en toegankelijk tool.

Het “basispakket” voor deze vergaderruimte onder de vorm van een studio is verkrijgbaar in verschillende formules en bevat onder andere een camera met hoge resolutie (vast of mobiel), verschillende microfoons en aangepaste verlichting, alsook een systeem om video’s te bewerken. Dit alles is systematisch in handen van een professionele technicus (inbegrepen in de formules) die iedereen ondersteunt bij de live-uitzendingen of opnames van hun video- en audiocontent.  Want als er één voordeel is aan deze lockdown, dan is het wel dat het iedereen aanzet om zichzelf opnieuw uit te vinden. Steigenberger Wiltcher’s biedt u een hulpmiddel om hierin te slagen.

Conferentiezaal Brussel – Steigenberger Wiltcher’s

Shares

You May Also Like

Jouw ideale fotoshoot bij Fosbury & Sons

De locatiekeuze is mede bepalend voor het succes van je fotoshoot. Wist je dat ...

Gloednieuwe Online Streaming studio in Quartier Papier

Big news! Vanaf nu trekt Quartier Papier in Zaventem ook de digitale kaart. De ...

Wat is een virtueel of hybride evenement? – BluePoint Meet. Work.Tech.

Technologische en social media upgrades hebben de deur geopend naar nieuwe manieren om online ...

Cover Flooring voorziet vloerbescherming in de vaccinatiecentra

Na maanden complete radio stilte, staat de telefoon bij Cover Flooring sinds enkele weken ...

Fundraiser Antwerp Diner 2021 uitzonderlijk toegankelijk voor het grote publiek

Na de recordeditie van 2020 hadden de bestuursleden van Antwerp Diner zich de jubileumeditie ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.