Origineel zijn doet geen zeer, maar stilzitten na verloop van tijd wel!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Kempische cateraar Entre Deux Côtes zet in op culinaire relatiegeschenken voor B2B

Door de huidige coronacrisis is het voor de cateraars onder ons een uitdaging om bezig te blijven. Events vallen in het water, de keuken staat leeg en ook het trouwseizoen was niet bepaald rooskleurig. Voor cateraars is het dus zoeken naar vernieuwingen en manieren om anders uit de hoek te komen ten tijde van corona.

De cateraar Entre Deux Côtes uit Geel bleeft niet bij de pakken zitten! Met oog op het eindejaar lanceren ze een foodbox-concept zodat u als bedrijf een fijn relatie-of eindejaarsgeschenk kan aanbieden aan uw werknemers. De cateraar zet hierin op een originele inhoud met oog voor detail en lokale producten.

Tijdens de eerste lockdownperiode probeerde het bedrijf zich reeds veerkrachtig op te stellen met huisbereide maaltijden en ontbijtjes aan huis te leveren. Zondags reden ze rond in de Kempen om klanten te voorzien van vers ontbijt. Ze werkten met een lokale bakker/slager en ook het appelsap kwam van een regionale appelteler. Dit was de aanzet om tijdens de huidige lockdown ook de hoofden bij elkaar te steken.

Vandaar heeft Entre Deux Côtes opnieuw een ontbijt-concept ontwikkeld waarbij je een ontbijt aan huis kan bestellen als cadeau maar ook als relatie-of eindejaarsgeschenk in de B2B-sector.  Ze trachten een origineel ontbijt samen te stellen met verse en lokale producten op een mooie en creatieve manier gebracht.

Zo kan je een doos laten samenstellen op basis van een budget en kan je zelf gepersonaliseerd te werk gaan.

IKEA Hasselt sprong reeds op de wagen en deed een bestelling van de ontbijtboxen voor al hun werknemers van drie verschillende vestigingen.

Ook VOKA Kempen-Mechelen liet een apéro-foodbox op maat maken met diverse hapjes zodat ze hun deelnemers van een online event konden voorzien van een resem verschillende gerechten en een huisbereide mocktail tijdens een webinar. Zo krijg je als bedrijf de opportuniteit om medewerkers of relaties toch in de bloemetjes zetten of om een eindejaarsmeeting een andere dimensie te geven.

Je kan de boxen laten leveren aan huis/bedrijf, ook afhaal aan de kantoren te Geel of aan brasserie Colonie 7 te Merksplas is mogelijk!

Ben je geprikkeld? Stuur gerust een mailtje naar Entre Deux Côtes voor meer info.

Bedrijfscatering voor events – Entre Deux Côtes

Vergaderhotel in Merksplas – Colonie 7

Bedrijfsfeest in de Kempen – Kapelhoeve

Shares

You May Also Like

17 hectaren “zen” in domein Les Sorbiers

Ik droom van een dag dat we eindelijk opnieuw vrij zullen zijn om te ...

Technopolis en VAN IN lanceren videoreeks onderSTEMboven

18 afleveringen vol tips, boeiende getuigenissen en inspiratie over STEM in de klas… voor ...

ACC wil hoger onderwijs beter doen aansluiten bij behoeften

Het aantrekken van superieur talent is een belangrijke factor voor succes van elk communicatiebureau. ...

Profiteer van deze ideaal gelegen locatie voor uw vergaderingen en congressen – Ibis Styles Liège Guillemins

Het spiksplinternieuwe en zeer strategisch want vlak naast het internationale treinstation Luik-Guillemins gelegen Ibis ...