Over ons

Mice-magazine is een service van Venues Online en Eventonline.

Venues Online (www.venuesonline.be) is de meest complete online ‘venue locator’ in België. Hij groepeert voor u ‘the best of’ alle meeting-, congres- en eventlocaties. Uitsluitend voor B2B, compact opgezet, maar met verrassend veel info.

Eventonline (www.eventonline.be) is al 10 jaar dé online evenementengids voor de organisatie van bedrijfs- en privéfeesten.

Venues Online en Eventonline zijn de snelste, slimste en leukste resp. venue locator én eventsite op het internet.

Beide fora ogen fris en zijn overzichtelijk gestructureerd. Met de vele en krachtige zoek-, selectie- en voorkeursopties vindt u in geen tijd precies wat u zoekt.

Beide sites worden dagelijks ook geüpdatet en om het rendement van onze adverteerders nog te verhogen, sturen wij regelmatig nieuwsbrieven uit naar 35.000 Belgische klanten. Onze abonnees worden gezien, online en offline.

Eventonline en Venues Online zijn gegroeid vanuit een jarenlange passie voor alles wat met entertainment, unieke locaties en toeleveranciers te maken heeft.

De bezielers achter beide projecten: Erik Wood en Olivier Wauters. Bijna 10 jaar actief in online marketing en daarmee een van de pioniers op dit vlak in België. Al hun knowhow en ervaring brengen ze vandaag opnieuw samen in www.mice-magazine.com, de meest complete online news site over de MICE sector.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info via info@eventonline.be / info@venuesonline.be of via +32 474 46 72 91 (Erik Wood – Managing Director)

Shares

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen
met een unieke combinatie van diensten en materialen