Ozark Henry krijgt primeur in Handelsbeurs Unplugged

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Handelsbeurs by Night breidt uit naar Handelsbeurs Unplugged.

Restaurant Fiera in de Antwerpse Handelsbeurs kan door de corona- maatregelen slechts 60% van haar normale capaciteit benutten, maar de koks en bedienend personeel zijn wel voor 90% nodig om de gebruikelijke service te kunnen bieden. Deze nood naar uitbreiding bracht Fiera – gelegen in de Schippersbeurs, al snel naar de aanpalende Handelsbeurs waar ze over een indoor terras beschikken. In het verlengde van de belevingsdiners “Handelsbeurs by Night” komen Fiera en Handelsbeurs Antwerpen nu op de proppen met een nieuw restaurantconcept om alle betrokken, lokale partners van het restaurant en deculturele sector een hart onder de riem te steken.

De unieke architectuur van de Handelsbeurs inspireerde het team van Fiera om een muzikaal diner te organiseren met het meeste respect voor de geldende afstandsregels en met een intiem karakter voor elke gast. Eén artiest zorgt voor een intieme set, centraal in de ruimte en helemaal unplugged.

Handelsbeurs Unplugged is geboren. De gasten worden volledig coronaproof aan een dinertafel voor maximaal 4 personenuitgenodigd in de prachtige Handelsbeurs. Ze worden er niet alleen getrakteerd op een aperitief, amuses en een 4-gangendiner door Chef Andy Decremer van Fiera, maar krijgen bovendien een Belgische topartiest Restaurant Fiera in de Antwerpse Handelsbeurs kan door de corona- maatregelen slechts 60% van haar normale capaciteit benutten, maar de koks en bedienend personeel zijn wel voor 90% nodig om de gebruikelijke service te kunnen bieden. Deze nood naar uitbreiding bracht Fiera – gelegen in de Schippersbeurs, al snel naar de aanpalende Handelsbeurs waar ze over een indoor terras beschikken. In het verlengde van de belevingsdiners “Handelsbeurs by Night” komen Fiera en Handelsbeurs Antwerpen nu op de proppen met een nieuw restaurantconcept om alle betrokken, lokale partners van het restaurant en de culturele sector een hart onder de riem te steken.

De dinertafels staan in de gaanderijen en op de beursvloer rondom het centraal gepositioneerde podium. Zo kunnen alle gastengenieten van de natuurlijke klankkleur vanuit het neogotische gebouw én van een uniek zicht op een artiest die zich akoestisch letterlijk blootstelt aan het publiek. En wie is daar beter geschikt voor dan Piet Goddaer, die onder zijn artiestennaam Ozark Henry optreedt en met hits als I’m Your Sacrifice, Sweet Instigator en These Days het publiek in de Handelsbeurs zal meenemen op een muzikale reis door zijn bekende werk.

De unieke architectuur van de Handelsbeurs inspireerde het team van Fiera om een muzikaal diner te organiseren met het meeste respect voor de geldende afstandsregels en met een intiem karakter voor elke gast. Eén artiest zorgt voor een intieme set, centraal in de ruimte en helemaal unplugged.

Met dit restaurantconcept wil Fiera toeristen van buiten de stad naar Antwerpen trekken en zo ook de hotels en naburige retail de broodnodige extra klanten bezorgen. Je kan via de website https://weloveantwerp.be/nl/ zo een voordelige hotelovernachting boeken. Ook Q-Park is partner van het concept en werkte een voordeeltarief uit voor gasten van de diners.

Tickets voor Handelsbeurs Unplugged kunnen geboekt worden via www.handelsbeursunplugged.be

Achtergrondinformatie

Fiera Antwerp

Fiera staat in het Italiaans voor “de betere beurs” en verwijst naar de magische locatie: De feeërieke Schippersbeurs en Handelsbeurs in Antwerpen, die zijn deuren precies 1 maand voor de lockdown opende. Maar het betekent ook fier. Restaurant Fiera is fier dat ze gasten mag ontvangen voor een unieke beleving: ze nemen hen mee op reis dankzij de eerlijke keuken met invloeden van over de hele wereld, een kosmopolitisch decor en sfeervolle muziek. De locatie is altijd een plek geweest waar producten en mensen samenkwamen, wat je nog steeds kunt ervaren in de keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde ingrediëntenen wereldse smaken sieren het menu, geïnspireerd door bruisende steden van over de hele wereld en gemaakt door chef-kok AndyDe Cremer. Meer info vind je terug

Op www.fiera.be

Handelsbeurs Antwerpen

Na twintig jaar leegstand schittert deze negentiende-eeuwse neogotische parel als nooit tevoren. De Handelsbeurs is – netzoals in de 16e eeuw – een inspirerende ontmoetingsplek en economische trekpleister. Ten tijde van de Antwerpse Gouden Eeuw stond deze ‘moeder aller beurzen’ model voor heel wat andere beurzen in Europa. Het tot de verbeelding sprekende monument brandde in 1583 en in 1858 volledig af om telkens opnieuw uit zijn as te herrijzen. Het iconische gebouw ontvangt sinds de renovatie vorig jaar tal van evenementen als Antwerp Diner en het Nieuwjaarsconcert, maar ook bedrijfsevenementen, congressen en productpresentaties tot huwelijksfeesten toe. Meer info en alle mogelijkheden vind je terug op www.handelsbeursantwerpen.be

Ozark Henry

Sinds David Bowie het debuutalbum van Ozark Henry in 1996 prees als één van zijn favorieten, heeft de Belgische artiest metveel succes muziek geproduceerd gaande van avant-garde elektronica tot pop en klassieke muziek. Samenwerken met legendarische artiesten als Jah Wobble, Jackie Liebezeit, Martin Glover, Martina Topley Bird en Toots Thielemans – om ermaar een paar te noemen – en gerenommeerde orkesten als het Metropool Orkest en het Nationaal Orkest van België. Zijn werk wordt internationaal geprezen en erkend, en is talloze keren bekroond met goud en platina.

In 1996 verscheen zijn allereerste plaat “I’m Seeking Something That Has Already Found Me”. Een heuse singer-songwriter-producer met tal van hits op zijn naam als “Sweet Instigator”, “These Days”, “This One’s for You” en uiteraard “I’m your Sacrifice” (in duet met Amaryllis).

Ozark Henry is een kunstenaar met synesthesie en zijn universum wordt bepaald door een mix van ambacht met experiment, audio met visueel en erfgoed met technologie. TEDx San Francisco en Google New York nodigden hem uit om te praten over zijn baanbrekende werk in 3D immersief geluid, en AES en NYU nodigden hem uit om op het Holodeck op te treden met zijn baanbrekende meeslepende prestatieproject ‘August Parker’.

Ozark Henry is tevens een Goodwill-ambassadeur van de Verenigde Naties tegen mensenhandel en werkt samen met het United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC) en lokale ngo’s om het bewustzijn over deze moderne vorm van slavernij te vergroten en om de Blue Heart Campaign en het Trust Fund te steunen voor slachtoffers van mensenhandel.

Historische eventlocatie in Antwerpen – Handelsbeurs

Organisatie van evenementen – JADA Events

Unieke traiteur in Antwerpen – J&M Catering

Shares

You May Also Like

Eventsector zkt. sterke leider

Vanuit #Soundofsilence vragen we al enkele maanden een duidelijk signaal voor een concrete heropstart. ...

Toerisme Vlaanderen geeft uitleg bij de huidige corona-maatregelen

Om je zo goed mogelijk te ondersteunen en informeren over de coronamaatregelen voor de ...

De sector is blij met het gecontroleerd openen van het publiek leven

Na 6mnd van volledige sluiting krijgen de bedrijven in de markt van de ‘privé-feesten’ ...

Voortaan onderscheid tussen professioneel georganiseerde en privé-evenementen

Voor evenementen wordt er voortaan een onderscheid gemaakt tussen evenementen die u zelf organiseert ...

Radisson Hotel Group verwelkomt buitengewoon segment in Brussel met Radisson Collection

Radisson Hotel Group kondigt met trots de opening aan van het eerste Radisson Collection ...

5 noodzakelijke ingrepen om 5 na 12

Na de blackout zetten we de spots weer vol op de toekomst. Een toekomst ...