Panama presenteert CIRCO, een magisch totaalspektakel op maat

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Bouwbedrijf Cordeel, al meer dan 85 jaar een onafhankelijke familieonderneming met roots in Sint-Niklaas, nam medio mei haar intrek in een splinternieuw, state-of-the-art kantoorgebouw in Temse. Om de nieuwe hoofdzetel gepast in te huldigen en de vele medewerkers, klanten en leveranciers te bedanken voor de jarenlange samenwerking, werd gespreid over twee dagen een uniek bedrijfsevent georganiseerd voor in totaal meer dan 1000 genodigden.

Concept, verhaal en productie lagen in handen van Panama Events, dat koos voor een thematische, cirque du soleil-bewerking van de 4 seizoenen. Magie, acrobatie en fantasie werden verweven met elementen uit lente, zomer, herfst en winter. Want net als de natuur is een onderneming een levend organisme dat bestaat uit terugkerende elementen die in elkaar overvloeien en nodig zijn om een bedrijf te laten bloeien en groeien.

Vanuit dat idee creërden ze in samenwerking met artistiek bureau The Cast ‘CIRCO, de 4 seizoenen van Cordeel’ – een magisch, op maat gemaakt totaalspektakel. Verhaal, figuranten, acts, inrichting en afwerking: alles werd tot in het kleinste detail op maat en vraag van de klant gemaakt.  Het concept was een ontdekingsreis doorheen het nieuwe gebouw. Via uniek uitgedachte tentconstructies werden de gasten op die manier per ruimte meegenomen in een wonderlijk verhaal langs magische werelden vol show en fantasie, telkens geïnspireerd op de vier seizoenen. Eindpunt van de reis was de Circo showtent, waar hen een verbluffend ‘diner spectacle’ wachtte. De avond werd afgesloten met een verjaardagsvuurwerk boven het water, inclusief zinderend zicht op het nieuw ingehuldigde gebouw, gevolgd door live optredens en een party met dj.

Eens te meer overtrof Panama alle verwachtingen, ditmaal met een magisch, op maat gemaakt totaalspektakel waarbij dankzij een minutieuze timing techniek, acts, catering en muziek perfect op elkaar aansloten en thema, concept, verhaal, decor en animatie een naadloos geheel vormden.

www.panamaevents.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementenkantoor in Oost-Vlaanderen – Panama Events

Shares

You May Also Like

Pop up het levende bord

Een prikkeling voor je zintuigen Dit najaar prikkelen Witti Group en Total-e niet alleen ...

Vayamundo maakte het verschil – Vayamundo Houffalize

Het mag gezegd worden… Bij Vandemoortele waren ze uitermate tevreden over hun tweedaagse bij ...

Apply kijkt terug op een geslaagde Veiligheidsdag

Eventcase: 9e Apply Veiligheidsdag De jaarlijkse Veiligheidsdag van Apply is geen alledaags congres. Van ...

Twee video’s van Sylvester bekroond voor straffe corporate storytelling

Het Belgian Corporate Video Festival bekroont elk jaar de meest spraakmakende short form contentvideo’s ...

Nieuwe website Carbon Hotel

Zopas ging de nieuwe website van Carbon Hotel live, het unieke designhotel van Different ...

Discover the Van der Valk Congres Hotel Liège

Welcome to the Van der Valk Congress Hotel Liege! The ideal place for your ...