Panama presenteert CIRCO, een magisch totaalspektakel op maat

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Bouwbedrijf Cordeel, al meer dan 85 jaar een onafhankelijke familieonderneming met roots in Sint-Niklaas, nam medio mei haar intrek in een splinternieuw, state-of-the-art kantoorgebouw in Temse. Om de nieuwe hoofdzetel gepast in te huldigen en de vele medewerkers, klanten en leveranciers te bedanken voor de jarenlange samenwerking, werd gespreid over twee dagen een uniek bedrijfsevent georganiseerd voor in totaal meer dan 1000 genodigden.

Concept, verhaal en productie lagen in handen van Panama Events, dat koos voor een thematische, cirque du soleil-bewerking van de 4 seizoenen. Magie, acrobatie en fantasie werden verweven met elementen uit lente, zomer, herfst en winter. Want net als de natuur is een onderneming een levend organisme dat bestaat uit terugkerende elementen die in elkaar overvloeien en nodig zijn om een bedrijf te laten bloeien en groeien.

Vanuit dat idee creërden ze in samenwerking met artistiek bureau The Cast ‘CIRCO, de 4 seizoenen van Cordeel’ – een magisch, op maat gemaakt totaalspektakel. Verhaal, figuranten, acts, inrichting en afwerking: alles werd tot in het kleinste detail op maat en vraag van de klant gemaakt.  Het concept was een ontdekingsreis doorheen het nieuwe gebouw. Via uniek uitgedachte tentconstructies werden de gasten op die manier per ruimte meegenomen in een wonderlijk verhaal langs magische werelden vol show en fantasie, telkens geïnspireerd op de vier seizoenen. Eindpunt van de reis was de Circo showtent, waar hen een verbluffend ‘diner spectacle’ wachtte. De avond werd afgesloten met een verjaardagsvuurwerk boven het water, inclusief zinderend zicht op het nieuw ingehuldigde gebouw, gevolgd door live optredens en een party met dj.

Eens te meer overtrof Panama alle verwachtingen, ditmaal met een magisch, op maat gemaakt totaalspektakel waarbij dankzij een minutieuze timing techniek, acts, catering en muziek perfect op elkaar aansloten en thema, concept, verhaal, decor en animatie een naadloos geheel vormden.

www.panamaevents.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementenkantoor in Oost-Vlaanderen – Panama Events

Shares

You May Also Like

Nieuwe Expo in Autoworld: So British!

Die speciale tijd van het jaar komt er weer aan … waarnaar elke autofanaat ...

Welkom in het gloednieuwe Residence Inn by Marriott Gent!

Residence Inn by Marriott is het nieuwste hotel in Gent, pas geopend in november ...

Geef je toonzaal of Beursstand een make-over met mobiele lichtbakken

Wil je met je beurswand alle aandacht naar je toetrekken op een grote beurs? ...

One-on-One met Yves Van Dijck, Zaakvoerder Salons & Traiteur Magnus

In de reeks ‘One-on-One met … ‘ interviewde Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline, ...

HotelloTOP België 2.0: Ready for the Future!

Netwerkorganisatie HotelloTOP België timmert al vijf jaar aan de weg om de hotellerie in ...

Essenscia Vlaanderen wakkert liefde voor STEM aan bij Technopolis

Het hart van Essenscia Vlaanderen, de sectorfederatie van de chemie en life sciences, loopt ...