Park Hyatt Mallorca, waar Hospitality naar een hogere dimensie wordt gebracht

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Mijn eerste kennismaking met het Park Hyatt Hotel op Mallorca was in maart 2018 voor een korte on site inspectie … dus ik moest toch nog eens terugkeren. Het hotel bevindt zich op een ideale locatie, middenin de natuur en biedt vervolgens heel wat mogelijkheden voor sightseeing, sportbeoefening en het ontdekken van een nieuw deel van het eiland. Park Hyatt Hotel telt 142 ruime en luxueus ingerichte gastenkamers met gemeubileerde terrassen, waaronder 16 verfijnde suites met uitzicht over de Canyamel vallei. Op amper 150 meter afstand van het resort ligt bovendien de Cap Vermell Country Club met een breed scala aan sportfaciliteiten.

Vermits ik de ritten moest voorbereiden voor #micellorca2019 ben ik onlangs in september deze venue gaan uittesten. De eerste week had ik enkele meetings aan de westelijke kant van het eiland, dus ik besloot om van west naar noord met de fiets te rijden. #micellorca is immers een fietsincentive.

Ik arriveerde bijgevolg met de fiets en het moment dat ik de heuvel op reed, zag ik het hotel liggen op de berg. Een adembenemend panorama!

Bij mijn aankomst werd ik hartelijk ontvangen door de GM. Park Hyatt biedt vallet parking aan, en voor ik het doorhad, had er iemand mijn fiets van me aangenomen en kreeg ik een bonnetje om hem later te recupereren. Vallet parking voor de fiets dus. Nog nooit meegemaakt! Nu, dat is waarvoor Park Hyatt in Mallorca eigenlijk staat, the sky is hier dus echt niet de limiet.

Ook de check-in verliep vlotjes. In de meeste hotels heb je een grote balie, maar niet hier. Eerder een mooie desk die eigenlijk een bureau is, dus persoonlijk contact met de front office manager. Na enkele minuten werden we naar de kamer begeleid – mijn fiets stond er reeds. Vermits het hotel zo immens is, kan je een beroep doen op een privéchauffeur die je met een golfwagentje naar het gebouw van je kamer brengt. Ik heb al vaak gelogeerd in luxe resorts, maar het Park Hyatt haalt toch nog net dat hogere niveau.

Mijn kamer was een Garden Suite van meer dan 100 vierkante meter, incluis living, slaapkamer, badkamer, 2 toiletten, privétuin met ligstoelen. Kortom super, er was zelfs een smart spiegel met LED-scherm (tv) in de badkamer.

Kijk, Mallorca is een prachtig eiland, en ik moest zoveel ritten voorbereiden, maar eigenlijk wou ik niet weg, het hotel is zo prachtig dat je er gewoon wil blijven. Mijn plan is om ooit eigenaar te zijn van een appartement op Mallorca, maar voor mij was deze kamer eigenlijk al perfect!

Ook het ontbijt was onberispelijk. Alles, maar dan ook alles, was aanwezig en wat niet op het buffet staat, kan je à la carte bestellen, pannenkoeken, wafels, gepocheerd ei met avocado (aanrader), you name it, they have it!

Service, zoals ik reeds vermeldde, wordt hier naar een hoger niveau getild. Het hotel telt maar liefst vier restaurants, m.n. het Balearische restaurant, het Aziatisch restaurant, de Tapas Bar, en de bistro Café Sa Plaça. De laatste twee heb ik uitgeprobeerd. Allebei meer dan OK!

Kortom, ik kijk alvast ernaar uit om in 2019 deze venue aan te beiden aan mijn groep #micellorcanen!

Je hebt trouwens niet echt het gevoel dat je in een hotel rondloopt, eerder een dorp.

In 2020 bestaat Eventonline 15 jaar en gaat er een feesteditie doorgaan op Mallorca. Het zal moeilijk worden om deze te overtreffen qua venue… – WOOD APPROVED!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congreshotel in Mallorca – Park Hyatt Mallorca

Shares

You May Also Like

Zomerbar pakt uit met 100% vegan aanbod

Vanaf 26 juni opent de Vijverkafee Zomerbar opnieuw 2 maanden lang de deuren. Voor ...

Brewery of Ideas brengt wereldprimeur naar Lamot

Brewery of Ideas, organisator van de jaarlijkse hoogmis van IoT in België, sluit een ...

Coeur Catering blaast nieuw ondernemersleven in industrieel pand Red Loft, een atypische eventruimte op maat

COEUR CATERING BLAAST NIEUW ONDERNEMERSLEVEN IN INDUSTRIEEL PAND RED LOFT, EEN ATYPISCHE EVENTRUIMTE OP MAAT ...

KAS: vergaderen met zicht op de ‘Plage van Sint-Anneke’

KAS staat voor ‘Kunst aan de stroom’ en is een multifunctionele evenementenzaal op de ...

Hilton Antwerp Old Town schenkt 570 euro aan vzw Pagadderke

Hilton Antwerp Old Town zamelde dit jaar 570 euro in voor vzw Pagadderke, een ...

Create Tomorrow's Heritage

This is the campaign VISITFLANDERS Convention Bureau and its partners have launched at IMEX 2019 ...