Personeelsfeest Desotec voor 2de jaar op rij in het Bierkasteel

Post Image
Post Image

Op 30 januari was het koppen lopen in het Bierkasteel in Izegem en dat was te danken  Desotec, een internationale ontwikkelaar, producent en leverancier van zuiveringsoplossingen.

Net zoals vorig jaar koos het bedrijf – met hoofdzetel in Roeselare – voor het Bierkasteel als uitvalsbasis voor het personeelsfeest. De 110 gasten mochten ‘s avonds aanschuiven voor een walking diner met Vlaamse klassiekers en aangepaste bieren in de Balzaal. Deze ruimte biedt plaats aan ruim 250 personen en beschikt over een professionele geluidsinstallatie. Ideaal voor een speech en een optreden van een covergroep. De nostalgische rockmuziek maakte het feest compleet.

Eerder die dag organiseerde Desotec een intensieve salestraining voor 40 personen in de boardroom van het Bierkasteel. De designruimte beschikt over een interactief touchscreen van 75 inch, een geluidsinstallatie van Bose en een centrale aansturing van alle multimediasystemen. Een combinatie die ideaal is voor een salestraining.

Unieke eventlocatie

“Terwijl de salestraining plaatsvond, heeft ons team alles in gereedheid gebracht voor het personeelsfeest ‘s avonds. Alles tot werd in de puntjes verzorgd en de reacties waren net zoals vorig jaar lovend. De combinatie van feest- en vergaderzaal, de gratis parking en de centrale ligging in West-Vlaanderen maakt van ons Bierkasteel een unieke eventlocatie. En daar zijn ze bij Desotec zeker al van overtuigd!”, klinkt het bij een tevreden Bruno Lambert, PR-manager van het Bierkasteel.

Benieuwd of het Bierkasteel ook de geschikte locatie is voor jouw bedrijfsevent? Ontdek dan alle mogelijkheden op www.bierkasteel.be.

Locatie voor seminaries in Izegem – Het Bierkasteel

Shares

You May Also Like

Ecco La Luna lanceert een nieuw learning & development programma voor teams

Met ‘Naturing Teams’ lanceert Ecco La Luna een nieuw learning & development programma voor teams. Dit helpt bedrijven ...

Uniglobe Robins Travel gaat voor duurzaam reizen

2020 deed mensen meer dan ooit nadenken over het leven, gezondheid, de wereld en ...

Samenvatting hoorzitting commissie voor Economie, werk, sociale economie, wetenschap & innovatie van 14/01/2021

Link: https://www.vlaamsparlement.be/commissies/commissievergaderingen/1460858 Dit is het verhaal van bedrijven die heel graag willen werken. Het ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.