Perspectief voor events: Art Center Hugo Voeten biedt het excellent kader

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Ze zijn weer open!

Vanaf juli mogen o.a. recepties, kleine bijeenkomsten en vergaderingen weer doorgaan onder voorwaarden. Ook staat het Art Center Hugo Voeten in Herentals opnieuw klaar om uw B2B- evenementen perfect te omkaderen. Ze stellen samen met hun partners alles in het werk om uw event van het begin tot het einde in optimale omstandigheden en volgens het opgelegde protocol te laten doorgaan. Uitzonderlijk grote ruimtes en riante volumes waarborgen social distancing zonder aan hospitality of sfeer in te boeten.

Wat bieden zij?

Het Art Center Hugo Voeten in Herentals bevindt zich in een voormalige graanfabriek met uitzonderlijke industriële allures. Het gebouw werd volledig gerenoveerd om er de kunstcollectie van ondernemer en verzamelaar Hugo Voeten (1940–2017) in onder te brengen. De prachtige architectuur leent zich niet alleen als tentoonstellingsruimte, maar vormt ook het perfecte kader voor events, launches, meetings, seminaries, recepties, … die net dat tikkeltje meer verdienen.

Ze stellen twee ruimtes ter beschikking voor een breed scala aan B2B-concepten en MICE- evenementen: de silo op het gelijkvloers (450m2) en het penthouse (145m2) op de bovenverdieping van het gebouw. Beide ruimtes ademen een unieke sfeer uit. Zo is in de silo het industriële verleden nog erg aanwezig dankzij het gebruik van baksteen, beton en metaal. Een enorme vide reikt tot aan het dak van het gebouw en zorgt voor een prachtige lichtinval. Het penthouse is dan weer strak, licht en clean met een opvallend zaagtanddak, wederom een knipoog naar het industriële verleden.

Nieuwe cateringpartners

Om nog beter aan de behoeften van hun klanten te voldoen, werken ze sinds dit jaar samen met vier nieuwe cateringpartners naast hun vaste waarden Hendrickx Feesten en Just Cooking. Ze stellen ze graag eventjes voor:

  • Amalthea – Al sinds 1986 zorgt Amalthea Catering Services voor originele concepten boordevol smaak. Zowel kleine als erg grote groepen zijn bij Amalthea aan het juiste adres voor een vlekkeloze uitwerking van A tot Z, tot in de puntjes verzorgd. Zij wagen zich niet enkel aan klassiekers, maar ook aan de allernieuwste keukentrends, zodat u telkens opnieuw verrast wordt.
  • Ambrosia Fijnkeuken – Ook Ambrosia kan reeds steunen op meer dan 25 jaar ervaring. Een persoonlijke aanpak en een streven naar topkwaliteit maken van hen een toppartner bij het organiseren van uw event. Daarnaast besteden zij veel aandacht aan ecologie en willen ze als BECAS-bestuurslid de cateringsector ondersteunen door te innoveren, inspireren en ervaring te delen.
  • Entre Deux Côtes – Het aanbieden van een totaalconcept- en beleving staat centraal bij Entre Deux Côtes. Hun specifieke aandacht voor details maakt dat niet enkel de gerechten, maar het gehele event onberispelijk ingekleed wordt. Als echte Kempenaars werken zij met lokale producten, maar zoeken ze wel telkens naar manieren om deze in een uniek jasje te steken.
  • Saillart – Wat begon als een kaaswinkel in Antwerpen groeide uit tot een cateringbedrijf dat -letterlijk- grenzen overschrijdt. Saillart weet rond elk idee een event op maat uit te werken, en bij elk event staan passie, innovatie en multi-inzetbaarheid centraal. Zo doen ze veel meer dan enkel het verzorgen van heerlijke gerechten, want Saillart zorgt ervoor dat uw event 100% af is.

Met hen vormen genieten, netwerken en samenzijn telkens de pijlers van een geslaagd event. Van welke aard het ook is, hun locatie dompelt u onder in een oase van kunst met kwaliteit en beleving voorop.Ze kijken er alvast naar uit u binnenkort weer te mogen ontvangen! Voor meer informatie, stuur gerust een mailtje naar info@artcenterhugovoeten.org. Tot snel!

Unieke locatie in het groene hart van de Kempen – Art Center Hugo Voeten

Shares

You May Also Like

Een nieuwe buitenruimte in bij Quartier Latin!

Het Quartier Latin, hotel-restaurant-spa & seminariecentrum verwelkomt u in zijn gloednieuwe buitenruimte. Een groene ...

Vergaderen in de natuur – Entre Deux Côtes & Colonie 7

Door de corona heeft brasserie Colonie 7 samen met cateraar Entre Deux Côtes een ...

Vanaf 1 Juli: 70 years Porsche 356… in the spotlight

De allereerste Porsche, de 356, viert zijn 70-jarige bestaanin Autoworld deze zomer. Samen met ...

Teambuilding maar dan online door Weventures – Luik-Spa Businessland

Ook al vragen veel bedrijven hun werknemers om voorlopig thuis te blijven werken, dit ...

Verwen collega’s en zakenrelaties met een etentje in Michelles Pub & Brasserie in Izegem!

Het Bierkasteel verwelkomt je in het gloednieuwe concept Michelles Pub & Brasserie! Combineer jouw ...