Pillows Grand Hotel Reylof viert openingsjaar

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Pillows Grand Hotel Reylof: gezellig luxueus!

De monumentale deuren van het Pillows Grand Hotel Reylof verwelkomen sinds oktober vorig jaar gasten van over de hele wereld. Aan de vooravond van een prachtige zomer én van het Gent Jazz Festival richt het luxe boutique hotel de schijnwerpers op een succesvol openingsjaar.

Directeur Anna Rollema is bijzonder fier: “Na een grootse verbouwing van 3 maanden, opende het hotel in het najaar van 2018 haar deuren. Wij hebben veel geleerd, bijgestuurd en geluisterd naar onze gasten. Vandaag durf ik met trots zeggen dat we klaar zijn voor de Grand opening van Pillows Grand Hotel Reylof.”

Het prachtige hotel, een voormalig herenhuis in Louis XIV-stijl, biedt gasten een brede waaier aan pure verwennerij in een heerlijk huiselijke sfeer. Zo kun je proeven van de gerechten van chefkok Jasper Maatman in samenwerking met sterrenchef Ron Blaauw in de ongedwongen ambiance van het LOF restaurant of een koffietje drinken in het unieke Lof Café. Je kan ook genieten van een van de luxueuze wellness arrangementen op maat in het totaal vernieuwde, state-of-the art wellnesscentrum, Spa Reylof. De persoonlijke service en elegant design komen ook samen in de 157 unieke kamers en luxesuites van het hotel. Alle hotelkamers lijken op maat gemaakt en voelen persoonlijk aan, terwijl ze ook stuk voor stuk pure klasse uitstralen met luxueus bedlinnen en ultra-comfortabele bedden.

Anna vertelt enthousiast: “We willen onze gasten een waar home away from home-gevoel bezorgen in een charmante en tegelijkertijd luxueuze sfeer middenin het centrum van Gent. Of onze gasten kiezen voor een koffietje in Lof Café, een heerlijke lunch in LOF restaurant of een lekker glaasje wijn in onze totaal vernieuwde tuin, alles staat in het teken van persoonlijke service en elegant design.”

Pillows Grand hotel Reylof viert openingsjaar met Gent Jazz Festival Arrangement

Het baanbrekende hotelconcept zorgt ervoor dat je als gast tijdens je verblijf makkelijk terecht kunt bij de hosts van het hotel, bijvoorbeeld met je vragen over de interessantste plekjes en evenementen in Gent. Zo weerklinken in juni tijdens het Jazz Festival traditiegetrouw de grooves en riffs van jazzlegendes en hedendaagse artiesten in de eeuwenoude abdijtuinen van de historische Bijloke-site. Dit jaar kun je van 28 juni tot en met 9 juli genieten van een eclectische affiche met o.a.  John Zorn, Sting, Gregory Porter en Diana Krall. Als exclusieve partner biedt Pillows Grand Hotel Reylof naast een arrangement met een welkomstdrankje en overnachting in een van de luxekamers of suites met ontbijt ook Jazz-lunches met livemuziek. Natuurlijk zijn de festivaltickets inbegrepen, net zoals de pendeldienst van en naar het festival.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderlocatie in Gent – Pillows Grand Hotel Reylof

Shares

You May Also Like

Met trots presenteert de Zebrastraat, Zebrabeach 2019 aftermovie!

Bent u komen zonnen in één van hun zebrastrandstoelen, pootjebaden in de vijver of ...

Crowne Plaza Winter Bar

From 15 November 2019 to 31 January 2020, Crowne Plaza Antwerp will open its ...

Je publiek wereldwijd bereiken?

Als nieuwe partner van de Zuiderkroon biedt Telemak de mogelijkheid om je event van ...

OCEANDIVA lanceert ’s werelds eerste CO2-neutrale evenementenschip

Las Vegas, 11 september 2019 – Vanaf Imex America in Las Vegas presenteert Edwin ...

Morning Sessions: Kinepolis maakt nu ook kleine groepen warm voor events

Een evenement in een bioscoop linken we heel erg snel aan termen zoals grote ...

Eventonline Cycling ontdekt de Côte d’Azur

Op doorreis naar Frejus stoppen we in Château Mazan. Château Mazan is de locatie ...