Pillows Grand Hotel Reylof viert openingsjaar

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Pillows Grand Hotel Reylof: gezellig luxueus!

De monumentale deuren van het Pillows Grand Hotel Reylof verwelkomen sinds oktober vorig jaar gasten van over de hele wereld. Aan de vooravond van een prachtige zomer én van het Gent Jazz Festival richt het luxe boutique hotel de schijnwerpers op een succesvol openingsjaar.

Directeur Anna Rollema is bijzonder fier: “Na een grootse verbouwing van 3 maanden, opende het hotel in het najaar van 2018 haar deuren. Wij hebben veel geleerd, bijgestuurd en geluisterd naar onze gasten. Vandaag durf ik met trots zeggen dat we klaar zijn voor de Grand opening van Pillows Grand Hotel Reylof.”

Het prachtige hotel, een voormalig herenhuis in Louis XIV-stijl, biedt gasten een brede waaier aan pure verwennerij in een heerlijk huiselijke sfeer. Zo kun je proeven van de gerechten van chefkok Jasper Maatman in samenwerking met sterrenchef Ron Blaauw in de ongedwongen ambiance van het LOF restaurant of een koffietje drinken in het unieke Lof Café. Je kan ook genieten van een van de luxueuze wellness arrangementen op maat in het totaal vernieuwde, state-of-the art wellnesscentrum, Spa Reylof. De persoonlijke service en elegant design komen ook samen in de 157 unieke kamers en luxesuites van het hotel. Alle hotelkamers lijken op maat gemaakt en voelen persoonlijk aan, terwijl ze ook stuk voor stuk pure klasse uitstralen met luxueus bedlinnen en ultra-comfortabele bedden.

Anna vertelt enthousiast: “We willen onze gasten een waar home away from home-gevoel bezorgen in een charmante en tegelijkertijd luxueuze sfeer middenin het centrum van Gent. Of onze gasten kiezen voor een koffietje in Lof Café, een heerlijke lunch in LOF restaurant of een lekker glaasje wijn in onze totaal vernieuwde tuin, alles staat in het teken van persoonlijke service en elegant design.”

Pillows Grand hotel Reylof viert openingsjaar met Gent Jazz Festival Arrangement

Het baanbrekende hotelconcept zorgt ervoor dat je als gast tijdens je verblijf makkelijk terecht kunt bij de hosts van het hotel, bijvoorbeeld met je vragen over de interessantste plekjes en evenementen in Gent. Zo weerklinken in juni tijdens het Jazz Festival traditiegetrouw de grooves en riffs van jazzlegendes en hedendaagse artiesten in de eeuwenoude abdijtuinen van de historische Bijloke-site. Dit jaar kun je van 28 juni tot en met 9 juli genieten van een eclectische affiche met o.a.  John Zorn, Sting, Gregory Porter en Diana Krall. Als exclusieve partner biedt Pillows Grand Hotel Reylof naast een arrangement met een welkomstdrankje en overnachting in een van de luxekamers of suites met ontbijt ook Jazz-lunches met livemuziek. Natuurlijk zijn de festivaltickets inbegrepen, net zoals de pendeldienst van en naar het festival.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderlocatie in Gent – Pillows Grand Hotel Reylof

Shares

You May Also Like

Kasteel Tivoli verwelkomt je weer

Ze verwelkomen je terug met veel enthousiasme en in alle veiligheid. De orangerie van ...

Inspirerend, veilig en efficiënt in Pillows Limburg

Bij Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo, Limburg zijn ze er klaar ...

Geen (examen)stress bij Uhasselt

“Onze wetenschappers zijn top in hun vak. Vandaag ondersteunen zij de diverse overheden. Daarom ...

Creationz redt Global Product Launch: Thermo King Advancer

We schrijven begin maart, Creationz en Thermo King zijn in volle voorbereiding voor de ...

Een nieuwe taal, een nieuw begin

Op weg naar events met een andere grammatica, maar met evenveel passie Het werd ...

Corona Lockdown geen downtime voor Geert Debusschere, zaakvoerder van Ecco La Luna

Kalmere periode tijdens de lockdown? Niet voor Geert Debusschere en zijn medewerkers van Ecco ...