POLO Architects keert terug naar Brouwerij De Koninck voor RES Café

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Het was niet meer dan logisch dat POLO Architects voor de organisatie van het RES Café keek naar een van de locaties die zij zelf succesvol mee vorm gaven in 2015 en waarmee zij de tweede publieksprijs wonnen bij de verkiezing “Het Schoonste Gebouw van Antwerpen”. De oude brouwerijsite van De Koninck werd na de overname door Duvel Moortgat omgetoverd tot een prachtig bezoekerscentrum en evenementenlocatie in Antwerpen. De locatie groeide de afgelopen jaren uit een vaste waarde in de Antwerpse MICE-scene, mede door de prachtig ontworpen zalen, authentieke karakter, combinatie tussen events- en bezoekersexperience, maar uiteraard ook de uitgebreide drankenkaart en mooi cateringassortiment via partners zoals J&M Catering en The Butcher’s Store.

De site werd de afgelopen jaren een van de Antwerpse hotspots door de verankering van onder andere sterrenrestaurant The Butcher’s Son, Black Smoke van Kasper Stuart en verschillende andere horeca- en winkelconcepten.

Voor het RES Café, een netwerkavond voor professionals uit de vastgoedsector, benadrukte J&M Catering de industriële look en het casual karakter van de venue door een streetfood concept waarbij de gasten konden genieten van hotdogs, burgers en waffles die gepaird werden met de bieren van De Koninck en Duvel Moortgat.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke traiteur in Antwerpen – J&M Catering

Verhuur eventlocatie in Antwerpen – Antwerp City Brewery – De Koninck

Shares

You May Also Like

Amid Place De Brouckère's major transformation, Hotel Metropole defies the passage of time

Overlooking a completely renovated square, Hotel Metropole remains the sole 19th century hotel still operating ...

Zoek je een verrassende locatie voor een company familiedag?

Verborgen parel industrieel erfgoed De voormalige steenkoolmijnsite van Heusden-Zolder heeft alles in petto om ...

Sint-Romboutstoren decor voor uniek event

DJ brengt jongeren naar erfgoed  Op woensdag 15 mei vindt er op de Sint-Romboutstoren in ...