Pop-up Nieuwithof: nog iets langer dan 1 maand te gaan

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Eind mei kondigden we de opening van de pop-up Nieuwithof aan in het kasteel van Brasschaat. Leuk vertoeven in een unieke setting en prachtig kader, evenwel laagdrempelig en aan democratische prijzen. Deze pop-up die vier maanden lang zijn deuren openzet voor iedereen is ondertussen halverwege. Tijd dus voor een stand van zaken. Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline, ging poolshoogte nemen.

“De afgelopen twee maanden hebben we hard gewerkt en ik denk dat iedereen die hier over de vloer is geweest het ermee eens is dat we onze belofte van funky food & more hebben ingelost”, aldus Philip Wauters. “We krijgen veel positieve reacties over de keuken, het aanbod en de originaliteit van de gerechten.” De pop-up staat er als initiatief en vertrok trouwens sterk uit de startblokken met de mooie prestaties van de Rode Duivels. “Het voetbal op het grote scherm hier was inderdaad een succesverhaal, bovendien zat het weer ook volledig mee. Tijdens de FIFA wereldbeker hebben we hier duizenden mensen ontvangen.”

Ondertussen zit Nieuwithof halverwege en wie er nog niet langs is geweest heeft nog twee maanden de tijd. “We blijven inzetten op de beleving. Voetbal was één facet, maar nu volgen vooral feel good events. Afgelopen weekend hadden we een brocante met antiek en vintage. Enkele honderden mensen zijn daarvoor naar hier afgezakt. Op 26 augustus gaan we dat herhalen en meer nog de kaart trekken van het vintage verhaal, ook met Old Timers.”

Elke donderdagavond is er tevens een akoestisch optreden in een intimistische sfeer. Het optreden gaat door op het terras. “Mensen kunnen gerust blijven eten of drinken, mogen luisteren, maar hoeven niet”, aldus Philip Wauters.

Nieuwithof blijkt ook wel sterk in trek te zijn bij bedrijven of voor privéfeestjes. “Bedrijven komen hier een after work borrel houden, maar we hebben hier ook veel privéklanten die een feestje in deze unieke omgeving organiseren nu ze nog de kans hebben.”

Ook culinair loopt het in goede banen. “Vanaf dag één is alles vrij vlot verlopen in de keuken”, voegt Jelle Peeters eraan toe. “We zijn nu halverwege en dus hebben we een nieuwe kaart geïntroduceerd. Nieuwe gerechten, maar de hardlopers zoals onze ribbekes,  zijn evenwel gebleven.”

Wie nog niet in Nieuwithof is geweest, heeft nog twee maanden de tijd om deze leuke pop-up te ontdekken, tot eind september.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Pop-up locatie Brasschaat – NIEUWITHOF

Shares

You May Also Like

Succesvolle muntlegging Blue Rhapsody

De toekomst van de eventbranche is in Nederland. De ultieme varende eventlocatie uit de ...

SkyNooz in Antwerpen, indrukwekkende penthouse voor al uw businesscontacten

Boutique concept – fabuleus uitzicht – persoonlijke service – unieke privéwellness – luxesuite Op ...

Chocolate Nation aanwezig tijdens Festivak

Chocolate Nation opent deze winter maar presenteert zich nu al exclusief op Festivak Op ...

#miceventoux20: het MICE-peloton beklimt de reus

Wie kent hem niet? De beklimming der beklimmingen, de hel op aarde waar menigeen ...

Innovatief luxury boutique hotel concept opent deuren in Gent

Pillows Grand Hotel Reylof Een boetiekhotel gaat niet alleen over het aantal kamers, het ...