Pop-up Nieuwithof: nog iets langer dan 1 maand te gaan

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Eind mei kondigden we de opening van de pop-up Nieuwithof aan in het kasteel van Brasschaat. Leuk vertoeven in een unieke setting en prachtig kader, evenwel laagdrempelig en aan democratische prijzen. Deze pop-up die vier maanden lang zijn deuren openzet voor iedereen is ondertussen halverwege. Tijd dus voor een stand van zaken. Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline, ging poolshoogte nemen.

“De afgelopen twee maanden hebben we hard gewerkt en ik denk dat iedereen die hier over de vloer is geweest het ermee eens is dat we onze belofte van funky food & more hebben ingelost”, aldus Philip Wauters. “We krijgen veel positieve reacties over de keuken, het aanbod en de originaliteit van de gerechten.” De pop-up staat er als initiatief en vertrok trouwens sterk uit de startblokken met de mooie prestaties van de Rode Duivels. “Het voetbal op het grote scherm hier was inderdaad een succesverhaal, bovendien zat het weer ook volledig mee. Tijdens de FIFA wereldbeker hebben we hier duizenden mensen ontvangen.”

Ondertussen zit Nieuwithof halverwege en wie er nog niet langs is geweest heeft nog twee maanden de tijd. “We blijven inzetten op de beleving. Voetbal was één facet, maar nu volgen vooral feel good events. Afgelopen weekend hadden we een brocante met antiek en vintage. Enkele honderden mensen zijn daarvoor naar hier afgezakt. Op 26 augustus gaan we dat herhalen en meer nog de kaart trekken van het vintage verhaal, ook met Old Timers.”

Elke donderdagavond is er tevens een akoestisch optreden in een intimistische sfeer. Het optreden gaat door op het terras. “Mensen kunnen gerust blijven eten of drinken, mogen luisteren, maar hoeven niet”, aldus Philip Wauters.

Nieuwithof blijkt ook wel sterk in trek te zijn bij bedrijven of voor privéfeestjes. “Bedrijven komen hier een after work borrel houden, maar we hebben hier ook veel privéklanten die een feestje in deze unieke omgeving organiseren nu ze nog de kans hebben.”

Ook culinair loopt het in goede banen. “Vanaf dag één is alles vrij vlot verlopen in de keuken”, voegt Jelle Peeters eraan toe. “We zijn nu halverwege en dus hebben we een nieuwe kaart geïntroduceerd. Nieuwe gerechten, maar de hardlopers zoals onze ribbekes,  zijn evenwel gebleven.”

Wie nog niet in Nieuwithof is geweest, heeft nog twee maanden de tijd om deze leuke pop-up te ontdekken, tot eind september.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Pop-up locatie Brasschaat – NIEUWITHOF

Shares

You May Also Like

10.000 sportievelingen lopen door Café Local tijdens Urban Trail

Zondag is het startschot gegeven van de Keytrade Bank Urban Trail Series met de ...

6e editie HotelloTOP België Year Event een groot succes!

165 internationale hospitality professionals scheppen een beeld bij de digitalisering van de hospitality sector. ...

Veilinghuis Bernaerts pakt uit met extra receptieruimtes

Veilinghuis Bernaerts heeft er sinds kort twee nieuwe zalen bij. Naast het auditorium en ...

RSCA: Great Food and Great Football

Royal Sporting Club Anderlecht rekent sinds dit seizoen op J&M Catering om een deel van ...

Goldfish Party Rental realiseert eerste overname

Goldfish Party Rental, met hoofdzetel te Kruibeke nabij Antwerpen, is gespecialiseerd in het verhuren van materialen voor feesten en evenementen. ...