Pre-#miceparty18 Pow-Wow

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 12 december jl. organiseerde Erik Wood, CEO Eventonline en samen met Olivier Wauters bezieler en organisator van de #miceparty, een eerste ‘Pow-Wow’ met alle hoofdrolspelers van editie 2018 van dit ongeëvenaarde feest voor de ganse MICE-sector. Plaats van rendez-vous was het hoofdkwartier van J&M Catering. Geen onbekend terrein, want daar vond de vorige editie plaats.

“Dit was onze eerste bijeenkomst. Niet alle partners voor de #miceparty18 konden aanwezig zijn. Er is immers altijd wel een event dat plaatsvindt, maar met 25 aanwezigen toch wel een mooie opkomst. J&M Catering had de lounge prachtig aangekleed, ze waren daar ook zo’n vijf uur mee bezig geweest om die helemaal in de Kerstsfeer te zetten”, aldus Erik Wood.

De aanwezigen hebben er trouwens echt van genoten en je merkt dat ook achteraf door de vele positieve reacties op de sociale media.

“We hebben deze get-together georganiseerd om te benadrukken dat het niet evident is dat iedereen daar zo maar aan meewerkt. Ik vind het trouwens fantastisch dat de lat steeds hoger kan worden gelegd en dat er de volgende editie op 1 maart e.k. nog meer leveranciers uit de sector gaan deelnemen. Grote namen die er vorige keer niet bij waren, zoals de BMW Brandstore bijvoorbeeld, dat zijn volledig wagenpark ter beschikking stelt voor de VIP shuttles. Wij kunnen ook met heel veel trots aankondigen dat Event Lounge onze volgende venue zal worden. Bovendien springt luchtvaartmaatschappij Emirates mee aan boord. We zijn momenteel met dertig partners voor de volgende editie en daarom vond ik het belangrijk om iedereen in een ongedwongen sfeer even samen te brengen.”  

En het resultaat mocht er wezen. “Positieve vibes, vlotte communicatie onder de aanwezigen, onwaarschijnlijk culinair hoogstandje van J&M Catering met als voorgerecht een textuur van zeebaars op verschillende wijzen, als hoofdgerecht een Hazenrugfilet harlekijn, topklassiek, maar voor meer dan 25 personen de perfecte cuisson kunnen bereiken, da’s super. Jurgen Lijcops van Barburbure Cocktail Catering stond in voor de apo en maakte een lekkere klassieke Negroni. Licata Vini, dé specialist in Italiaanse wijnen, stond in voor een topbegeleiding en had gekozen voor echte toppers zoals de Brunello. Er werden telkens twee wijnen bij elk gerecht geschonken alsook een lekkere dessertwijn. Kortom, ik ben enorm trots en houd er een goed gevoel aan over dat onze sector op een avond met slechts 25 mensen zoveel positieve elektriciteit heeft gegenereerd! Ik kijk alvast ernaar uit om samen met deze fantastische groep misschien wel de bijzonderste editie van de #miceparty neer te zetten. Wij zijn misschien nog niet zolang bezig, maar de editie die er nu aankomt, is er één die volledig door mezelf is geschreven en ontworpen en ik sta enorm achter deze editie om met heel de sector en met ons event #micellorca18 op Mallorca met Sven Nys geld in te zamelen voor de Stichting tegen Kanker. Het is een heel mooie daad om op 1 maart een cheque met een imposant bedrag te kunnen overhandigen dat onze sector samen heeft ingezameld en waartoe we allemaal een bijdrage hebben geleverd en dat maakt de #miceparty18 zo speciaal”, aldus een tevreden Erik Wood.

Shares

You May Also Like

Chocolate Nation aanwezig tijdens Festivak

Chocolate Nation opent deze winter maar presenteert zich nu al exclusief op Festivak Op ...

#miceventoux20: het MICE-peloton beklimt de reus

Wie kent hem niet? De beklimming der beklimmingen, de hel op aarde waar menigeen ...

Innovatief luxury boutique hotel concept opent deuren in Gent

Pillows Grand Hotel Reylof Een boetiekhotel gaat niet alleen over het aantal kamers, het ...

Vernieuwing Aula Schaubroeck – nieuw auditorium met meer plaatsen!

Aula Schaubroeck heeft tijdens de zomervakantie zijn auditorium volledig vernieuwd. Nadat recent nog de ...

The Oval Office schrijft geschiedenis met UGent

‘UGent groet student.’ Om die boodschap kon je niet heen in de weken rond ...