PRG Zwitserland wordt PRG Gear

Vandaag begint een nieuw hoofdstuk voor onze dochteronderneming in Zürich!
Aangezien het toonaangevende droogverhuurbedrijf van eventapparatuur in Zwitserland zichzelf blijft positioneren, gaat PRG Zwitserland verder als PRG Gear en vergroot het zijn bereik buiten de Zwitserse grenzen tot verder in heel Europa. Met deze stap brengt PRG haar verhuurbronnen onder onder één merk met de focus om de belangrijkste bron van apparatuurverhuur te zijn voor de productiegemeenschap.

PRG Gear’s kantoor in Zurich is ideaal gelegen aangezien het zich in het hart van Europa bevindt en zo eenvoudig professionele diensten buiten haar grenzen kan aanbieden. Binnen 24 uur kan PRG Gear een straal van 600 km rechtstreeks bedienen vanuit het magazijn van 7.500 m2, dat tot de grootste vooraad in eventapparatuur beschikt, en dit voor alle soorten productiedisciplines in de evenementenindustrie. Werken met PRG Gear betekent toegang hebben tot toongevende technologie en steeds evoluerende uitrusting in audio, video verlichting, LED, camera’s, rigging, media servers, glasvezel en meer.

“Voormalige klanten van PRG Zwitserland zullen niet enkel apparatuur kunnen huren bij PRG Gear, maar ook zullen ze kunnen rekenen op een ruimer aanbod van ondersteunende prducuctie- oplossingen. Met de altijd maar korter wordende installatie- en demontageschema’s ter plaatse, willen we mobiele en efficiënte oplossingen in de toekomst opnemen in ons strategisch aanbod,” zegt Martin Fischer, General Manager PRG Gear Zürich. “We zullen voor onze klanten een extra ruimte in het magazijn ter beschikking stellen om zo voorbereiding en tijd van projecten op locatie te optimaliseren.”

In nauwe samenwerking met Martin Fischer, General Manager van onze dochteronderneming in Zürich, wordt Niklas Bohr de nieuwe Head of Business Development bij PRG Gear in Zwitserland. Met zijn jarenlange ervaring zal Niklas zich richten op Oostenrijk, Frankrijk en Italië en nieuwe klanten in Europa aanspreken.

“Het moment is aangebroken om ons merk te versterken en als één verenigd PRG verder te gaan. We hebben al 15 goed gevestigde PRG Gear filialen in de Verenigde Staten die zich richten op onze droogverhuur business. Het is niet meer dan natuurlijk om het sub-verhuur merk wereldwijd te verenigen”, bepaalt Stephan Paridaen, CEO PRG, “Terwijl de evenementensector nog steeds herstellende is van de corona pandemie, willen we ervoor zorgen dat we klaar zijn om sterker dan ooit weer van start te gaan en – wat we allemaal hopen – een roaring 2022 tegemoet te gaan, maar bovenal: onze klanten op ons best bedienen.”

PRG Gear Switzerland heeft 14 jaar ervaring in de droogverhuur business en probeert haar klanten de beste oplossingen te bieden. Geen productie is te klein of te groot.

Audiovisuele productie voor evenementen – PRG

Shares

You May Also Like

#micepedition22: de inschrijvingen lopen binnen!

In februari 2020 trokken we met een aantal dapperen op expeditie naar het Hoge ...

Statement na overlegcomité – Green light for culture & events

De kerstdagen brachten voor de cultuur- en eventsector opnieuw een rollercoaster aan emoties. Van hoop ...

De cultuur- en eventsector blijft verenigd, ook na overleg met de minister

Brussel, 28 december 2021 – Na het succes van de manifestatie van zondag 26 ...

Ruim 12.000 mensen komen samen op KUNSTBERG in Brussel voor cultuur & events!

Brussel, 26 december 2021 – De vredevolle bijeenkomst van de verenigde event- en cultuursector ...

Kasteel van Ordingen gaat voor 5de ster

Twee maanden geleden startte Yannick Bouts als General Manager van het Kasteel van Ordingen. ...

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen
met een unieke combinatie van diensten en materialen