Proeven van luxe in Ghent Marriott Hotel en Midtown Grill!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Het Ghent Marriott Hotel is de ideale uitvalsbasis om bruisend Gent te ontdekken. Het hotel wordt omringd door tal van winkelstraten, bars en historische sites zoals het Gravensteen en de Sint-Baafskathedraal. Bovendien bieden meerdere kamers een wondermooi zicht op de Graslei met prachtige middeleeuwse gebouwen. Na het ontdekken van de stad kan je in het hotel uitrusten en genieten van luxe in de ruime kamers met draadloos internet, room service en andere diensten.

De Poppi Coffee & Wine Bar is de ideale plek om te relaxen en wakker te worden met heerlijk verse koffie of thee. ’s Avonds is deze vernieuwde bar de place to be om u te laten verbazen door een indrukwekkend aanbod van wijnen welke met zorg bewaard worden in aangepaste wijnkasten. Tijdens de zomer van 2019 werd deze bar bovendien volledig gerenoveerd. Met een eigentijdse look en het grootste scherm in een hotelbar van België, zit je hier op de perfecte locatie om in de watten gelegd te worden.

Verwijzend naar de beroemde Midtown wijk in New York, straalt het restaurant Midtown Grill de typische sfeer van levendigheid en no nonsense uit. Je bevindt je hier even terug in de jaren 30 met stijlelementen van die periode. Een diner hier laat je proeven van de kunsten van chef Daan Hebbrecht. Met wisselende signature menu’s blijft de chef verrassen en worden de smaken van het seizoen gerespecteerd.

De gepassioneerde chef Daan Hebbrecht gebruikt bewust kwalitatieve, verse en pure ingrediënten met een lokale touch. Midtown Grill beschikt over 90 zitplaatsen en bij goed weer is ook het terras de ideale plek om te genieten van een heerlijke maaltijd met daarbovenop het beste uitzicht van de stad. Gasten van Midtown Grill kunnen bovendien kosteloos gebruik maken van de ondergrondse Marriott parking met valet service.

Conferentiehotel in Gent – Marriott Ghent

Shares

You May Also Like

Virtueel café toont hoe horeca coronaproof én rendabel kan heropstarten

VISIX Brandshiners (Roeselare) en Prostor (Geluwe) lanceren unieke horeca-oplossingen in Bar Bernard (Watou)  Na ...

Blue Moon lanceerde zijn “Blue Moon Online Event Studios"

De Blue Moon Online Event Studios zijn de one-stop-shop voor uw online evenement! Samen ...

Brasserie Appelmans – Take away!

De afgelopen 15 jaar zijn ze met Brasserie Appelmans & Absinthbar uitgegroeid tot een ...

Verkoop van uniek ex-demo design meubilair

Naar jaarlijkse gewoonte doet Fabula Productions een stock & – demoverkoop van design meubelen. ...

Heeft uw bedrijf tijdelijk nood aan extra kantoorruimte ten gevolge van de Covid-19 maatregelen?

Als bedrijfsleider zal u ongetwijfeld opgelucht zijn dat u uw werknemers weer in uw ...