RADISSON BLU BALMORAL IN SPA: business venue in een sprookjesachtig landschap

Het Radisson Blu Balmoral ligt op een steenworp van het historische Spa, sinds de zestiende eeuw synoniem voor ontspanning. Het Radisson Blu Balmoral-hotel heeft evenwel méér pijlen in haar koker. Midden in de natuurlijke pracht van de Belgische Ardennen biedt het unieke conferentiedeals en veelzijdige vergaderfaciliteiten voor events en business trips.

Als landelijk toevluchtsoord net buiten de stad doet Radisson Blu Balmoral dienst als single stop voor alle mogelijke ondernemingen of organisaties. Van aangename kamers over culinaire pareltjes tot geriefelijke meeting rooms: alles wat u nodig hebt op één locatie verzameld.

Ultieme locatie

Manager Patrik en zijn team verwelkomen hun gasten in de groene rijkdom van de Belgische Ardennen. Aan de voet van een uitgestrekt bos, waar liefelijke beekjes en schilderachtige landschappen elkaar afwisselen, daar ligt het Radisson Blu Balmoral. Omringd door beeldschone fauna en flora, maar zó makkelijk bereikbaar.  In een handomdraai tuft u op de dichtstbijzijnde autostrade of wordt u grondig gefouilleerd op één van de vijf naburige luchthavens.

Praktische vergaderruimtes en moderne kamers

Het Radisson Blu Balmoral te Spa beschikt over liefst zes uitstekend verlichte vergaderruimtes. Gelukkig helpen de behulpzame medewerkers bij de keuze voor de perfecte ruimte en vergaderarrangementen. De comfortabele ZEN 1-, 2- en 3-vergaderruimten kunnen worden gecombineerd voor maximaal 150 personen in theateropstelling of maximaal 200 personen voor een receptie. De ZEN 4-ruimte biedt plaats aan maximaal 80 personen in theateropstelling en de ZEN 5, een magnifieke bestuurskamer met uitzicht over de tuinen, biedt uitzonderlijk comfort voor groepen van maximaal 12 personen. De Salon Léopold is ideaal voor besloten lunches of diners, maar kan ook dienstdoen als kamer voor subcomités. De grote evenementenruimte weerspiegelt de regionale bospracht en biedt ruimte aan maximaal 200 deelnemers. Daarnaast werkt het hotel diverse drink-en eetformules uit die geschikt zijn voor alle mogelijk budgetten en gelegenheden.

Na een intensieve vergadering of slopend event kunnen alle gasten zich vanuit de modern ingerichte, uiterst comfortabele kamers vergapen aan het schitterend uitzicht. Het hotel beschikt over 106 kamer, waarvan 21 suites. In de junior suites werd plaatsgemaakt voor een aparte woonkamer, ideaal voor een langer verblijf of voor wie extra ruimte nodig heeft. De nog grotere executive suite tellen twee aparte slaapkamers en één afzonderlijke woonkamer die perfect is als ontvangstruimte voor gasten of business partners.

Teambuildingactiviteiten

De Belgische Ardennen verwierf doorheen de jaren naam en faam als uitvalsbasis voor een fantastische teambuilding. Doorspekt met woeste natuur en wilde dieren trekt u er probleemloos op avontuur, ideaal om de groepsdynamiek- en sfeer te optimaliseren. De opties zijn eindeloos. Actie nodig ? Gaan dan abseilen, mountainbiken of geniet van een van speciaal uitgedokterde opdrachten in de Ardense natuur. Verslaafd aan snelheid? Cruis door de bossen op een quad of maak een toertje in een rallyauto. Zelfs een onvergetelijke teambuilding op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps behoort tot de mogelijkheden. Iets rustiger aandoen? Leer kleiduiven schieten of wordt ondergedompeld in de Belgische gastronomie dankzij één van de talrijke kookcursussen. Voor al deze activiteiten kan u niet alleen vertrekken vanuit de groene tuin van het Spa Balmoral, u kan er nadien ook terecht om opnieuw tot rust te komen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Event Venue in Spa – Radisson Blu Balmoral Hotel Spa

Shares

You May Also Like

Speciaalbierfestival Hoeven trekt 1400 bierliefhebbers naar Conferentiecentrum Bovendonk

De 2e editie van Speciaalbierfestival Hoeven was voor bezoekers én organisatie een groot succes. ...

Happy when you are surrounded by nature – M Hotel, Genk

M Hotel, waar de stad en natuur mekaar kruisen. Vergader in hartje Genk en ...

Horta Rooftop-Bar by St-Germain

Welkom op het gezellige DAKTERRAS van HORTA! Kom genieten van LEKKERE cocktails of doe ...

Alphabet kiest de auto van het jaar Docks Dome

Het bedrijf Alphabet, opgericht in 1997, is wereldleider op het gebied van zakelijke mobiliteit. ...

Sinterklaas & Sonepar Belgium @ Wild Gallery

Sonepar is de wereldwijde marktleider in de distributie van elektrisch materiaal en aanverwante diensten ...

UCI BMX WK 2019 kiest voor krekels promotiemateriaal

Eind juli vond op het circuit van Zolder Hét BMX-evenement van 2019 plaats: De 2019 UCI BMX World ...