Radisson Hotel Group kondigt nieuw, uitgebreid COVID-19-testprogamma aan voor gasten en voor meetings en events

Post Image
Post Image
Post Image

Als onderdeel van haar continue engagement voor de veilige terugkeer van het reizen en om business snel te laten terugkeren, introduceert Radisson Hotel Group in hotels van het EMEA-portfolio haar nieuwe, uitgebreide testprogramma als eerste hotelgroep die een sneltestservice voor meeting- en eventdeelnemers aanbiedt. Het testprogramma bouwt voort op het Radisson Hotels Safety Protocol, dat in 2020 geïntroduceerd werd. Bovendien zal elk hotel, na volledige implementatie van het programma, gasten de optie kunnen bieden om een makkelijk bereikbare en betaalbare PCR-testlocatie te kunnen bezoeken, hetzij in het hotel of in de directe omgeving.

Het uitgebreide testprogramma voor alle gasten is baanbrekend in zijn gecoördineerde aanpak in heel EMEA om reizigers het vertrouwen en de gemoedsrust terug te geven, door een veilige omgeving en een naadloze testmogelijkheid te bieden nu de wereld weer open gaat voor zakendoen.

Het nieuwe testprogramma van Radisson Hotel Group is een aanvulling op het 20-stappen- en 10- stappenveiligheidsprotocol dat de groep in 2020 als Radisson Hotels Safety Protocol in partnerschap met SGS lanceerde. SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering en wordt wereldwijd erkend als de benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ook biedt de Groep Hybrid Rooms en Hybride Vergaderoplossingen aan om cliënten bij de organisatie van naadloze evenementen te ondersteunen, van hybride meetings op meerdere locaties tot liveuitzendingen.

De sneltestservice voor Meetings & Events zal beschikbaar zijn in deelnemende hotels in geselecteerde landen* in EMEA in partnerschap met Hughes Healthcare. Er wordt gebruik gemaakt van een laterale flow antigen testkit, een van de meest accurate en best functionerende met betrekking tot gevoeligheid en specificiteit.

Gasten die in Radisson hotels verblijven kunnen eveneens eenvoudig toegang krijgen tot betaalbare PCR-tests, de gouden standaard als het gaat om de detectie van SARS-CoV-2, als onderdeel van het partnerschap van Radisson Hotel Group met SYNLAB en Eurofins. SYNLAB is de toonaangevende Europese groep van klinische laboratoria en voor diensten op het gebied van medische analyses. SYNLAB is met hun laboratoriumanalyses leverancier van de UEFA. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytisch testen en partner van Formule 1. Daarnaast zullen geselecteerde hotels het PCR testen op locatie voor groepen of individuen aanbieden, of zelftests via partners van de Groep.

“De mogelijkheid om onze gasten en meeting- en eventprofessionals sneltests te kunnen aanbieden is de volgende stap naar een veilige terugkeer van het reizen en van opdrachten voor de meetings- en eventbranche. Door onze gasten en vergaderdeelnemers gemoedsrust en vertrouwen te geven dat zij zich in een veilige en gezonde omgeving bevinden, past Radisson Hotel Group zich snel en efficiënt aan nieuwe eisen aan, blijft de Groep vernieuwen en het meeting- en eventaanbod uitbreiden. Het nieuwe testprogramma in combinatie met het Radisson Hotels Veiligheidsprotocol benadrukt onze voortdurende inzet voor de veiligheid van onze gasten, partners en medewerkers”, aldus Chema Basterrechea, Executive Vice President & Chief Operating Officer Radisson Hotel Group EMEA.

COVID-19 testopties omvatten:

  • COVID-19 antigen sneltest aangeboden door een gespecialiseerde testpartner en uitgevoerd in het hotel vóór het evenement / de meeting door een gediplomeerd verpleegkundige;
  • Toegang tot PCR-testlocaties in de buurt van het hotel;
  • Toegang tot PCR testen door middel van zelftests in landen waar dit wettelijk is toegestaan;
  • PCR testen voor groepen of VIP’s in het hotel uitgevoerd door een gediplomeerd verpleegkundige.Bij het uitrollen van nieuwe, uitgebreide COVID-19-testprogramma’s zullen een of meer van deze opties in deelnemende hotels beschikbaar worden.

Radisson Hotel Group speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de Safe Travels- veiligheidsprotocollen van de World Travel and Tourism Council (WTTC; Wereld Reis- en Toerismeraad), een wereldwijd raamwerk en kwaliteitsmerk voor een veilige terugkeer van zakendoen en om consistentie binnen de toeristische sector te creëren. Het Safe Travels-keurmerk wordt reeds door 200 bestemmingen over de hele wereld onderschreven.

Shares

You May Also Like

OneZero, je eigen tv kanaal om met je collega’s te connecteren

Zoek de connectie Een team ondernemers start een nieuw productiehuis, OneZero, om medewerkers opnieuw ...

TOPCHEF DAVID MARTIN (LA PAIX 2*) TWEE JAAR EXCLUSIEF BIJ GOURMET INVENT

Tweesterrenchef David Martin tekent voor twee jaar exclusief bij topcateraar Gourmet Invent. De topchef ...

16 jaar ondernemen, waarvan de laatste 8 jaar in de Champions League…

Eventonline bestaat 16 jaar vandaag, wanneer ik terugkijk naar hoe het allemaal begonnen is, ...

Château de Vignée maakt met yannick bouts sprong naar de next level

Château de Vignée bereidt zich voor om haar gasten deze zomer een onvergetelijke staycation ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.