Radisson Hotel Group verlicht hotels met countdown naar heropening met nieuw hygiëneprotocol

Post Image
Post Image
Post Image
Na de tijdelijke sluiting openen de Radisson Blu en Park Inn by Radisson Hotels in Nederland weer hun deuren. Elke avond verschijnt op het Park Inn by Radisson Amsterdam City West en het Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center een reusachtig getal uit verlichte kamers, dat laat zien hoeveel dagen het nog duurt, voordat de kenmerkende hotels hun deuren weer openen. 
 
Het Park Inn by Radisson Amsterdam City West, dat is gehuisvest in het multifunctionele Ven-complex, heropent zijn476 kleurrijke kamers en suiten evenals zijn meeting- en eventzalen op 11 juni 2020. Een paar dagen later, op 15 juni 2020, stelt het 252 kamers tellende Radisson Blu Hotel in hartje Amsterdam zijn deuren weer open voor gasten.
 
„Het is ons doel om onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf in het hotel te bieden. We hebben onze bestaande, strenge richtlijnen voor hygiëne, reiniging en desinfectie verder aangescherpt, om er zeker van te kunnen zijn dat alle gasten een zorgeloos en veilig verblijf bij ons hebben. We zijn blij dat we onze deuren weer kunnen openen en kijken ernaar uit om onze gasten weer te verwelkomen”, zegt Özgen Sağınç, General Manager van het Park Inn by Radisson Amsterdam City West.
 
Enkele hotels van de Radisson Hotel Group zijn reeds geopend of zijn niet gesloten geweest: het Radisson Blu Palace Hotel, Noordwijk aan Zee en het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Schiphol.
Voor de Radisson Hotel Group heeft de continue gezondheid en veiligheid van haar gasten, medewerkers en partners de hoogste prioriteit. De groep heeft met een team van experts alle bestaande gezondheids- en veiligheidsprocessen nauwkeurig getoetst en een nieuw veiligheidsprotocol ontwikkeld. HetRadisson Hotels Safety Protocolis in samenwerking met SGS ontwikkeld. Het betreft grondige reinigings- en desinfectiemaatregelen om de veiligheid van de gasten te waarborgen – vanaf het moment van inchecken tot het moment van uitchecken.
 
Tot de nieuwe richtlijnen behoren handdesinfectiepunten bij alle ingangen, het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en veiligheidsschermen, een hogere reinigings- en desinfectiefrequentie (geprotocolleerd) alsmede social distancing in het gehele hotel, inclusief de meeting- en eventruimtes. Alle kamersleutels worden gedesinfecteerd en bij het inchecken op een veilige manier aan de gast overhandigd. Elke kamer wordt van deurhangers voorzien met informatie over de reinigings- en desinfectiemaatregelen. Belangrijk zijn ook de uitgebreide trainingen voor het personeel die gebaseerd zijn op de aanbevelingen van de lokale overheden en de gezondheidsrichtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), evenals het aanscherpen van de veiligheidsstandaarden voor levensmiddelen.
 
Meer informatie over wat hetRadisson Hotels Safety Protocol, ons 20-stappenplan en het aanvullende 10-stappenplan voor meetings & events inhoudt, vindt u op
Shares

You May Also Like

The Oval Office organiseert eerste 'CERMified' events voor BMW en Proximus

Sinds 1 juli is het officieel weer toegestaan om, onder bepaalde door de overheid ...

The Oval Office doet voor Natuur en Bos de Groeten uit Buitengewoon Binnenland

Een staycation of dichtbijvakantie was wellicht nooit zo in trek als deze zomer. Als beheerder ...

Meeting Professionals International Belgium Chapter appoints new President and the Board

Meeting Professionals International (MPI) is the largest meeting and event industry association worldwide. Founded ...

Groepsboekingen op Surfers Paradise zijn in juli en augustus terug mogelijk!

Deze zomer aangepast naar de coronamaatregelen maar daarom niet minder sfeervol. Enige verschil is ...

Kasteel Tivoli verwelkomt je weer

Ze verwelkomen je terug met veel enthousiasme en in alle veiligheid. De orangerie van ...

Inspirerend, veilig en efficiënt in Pillows Limburg

Bij Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo, Limburg zijn ze er klaar ...