Ralf Berendsen “Boutique Diner” in La Butte aux Bois

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Sinds La Butte aux Bois in nieuwe handen kwam, is het een en al bedrijvigheid in het Limburgse vijf sterren resorthotel. Zo zal chef Ralf Berendsen binnenkort in Lanaken zijn kunnen tonen in een vernieuwd restaurant dat voortaan zijn naam draagt. Nieuwe eigenaar Jochen Leën en Ralf Berendsen hebben hiermee een nieuwe verbintenis met lange termijnperspectief beklonken. Tijdens de weekends serveert hij alvast een voorproefje.

Met de naamsverandering en interieurwijziging tonen de nieuwe eigenaars Jochen Leën en Rüdiger Pohl hun ambitie. Restaurant La Source (** Michelin en 17/20 Gault&Millau) dat heropent onder de naam van Ralf Berendsen, vormt onderdeel van hun breed en divers vernieuwingsproject dat nieuwe accenten zal leggen. De gelauwerde chef, sinds 2011 actief in La Butte aux Bois mocht recent een volledig nieuwe keuken inwijden. Binnenkort zal hij zijn gasten eveneens in een nieuw interieur kunnen verwelkomen. Op dezelfde locatie met uitzicht op de ruime tuin en voortaan voorzien van een afzonderlijke aperitiefruimte waar gasten eveneens bij een fijn glas gezellig kunnen natafelen. De wijnkelder werd vernieuwd en sluit voortaan transparant aan op het restaurant waar maître Ylja Berends en sommelier David Aerts voor een gestroomlijnde dienst zorgen.

Corona-proof

Als sneakpreview ontvangen ze op vrijdag- en zaterdagavond in de maanden maart en april hun gasten corona-proof in het nieuwe hotelgedeelte. Meer bepaald in twintig beschikbare luxekamers met uitzicht op het Limburgse groen waar ze een zes gangen zullen serveren begeleid door een selectieve wijnkaart, en een paar gerechtjes die eventueel als extra verwennerij kunnen besteld worden. “We werken op voldoende afstand de borden af op een buffetje dat aan elke kamerdeur staat waar de gasten hun bord zelf kunnen nemen,” preciseert chef Ralf Berendsen die op die manier een aantal van zijn signatuurgerechten aangevuld met nieuwe creaties zal ten beste geven.

Reconnecten

“Leuk om stilaan naar de nakende heropening van de horeca toe te werken en om gasten al een voorproefje te geven van ons nieuw restaurant Ralf Berendsen,” aldus eigenaar Jochen Leën. Gasten kunnen tegelijkertijd mits vooraf te reserveren, genieten van extra faciliteiten waaronder zwembad en massages in de Spa Retreat La Forêt of wandelen en fietsen in het aansluitende Natuurpark Hoge Kempen. “Ik werk al tien jaar in dit hotel, ben sinds eind vorig jaar mede-eigenaar en zit samen met mijn team vol ideeën en energie. Hoog tijd om met onze gasten te reconnecten,” aldus Jochen Leën

Het “Ralf Berendsen “Boutique Diner” in La Butte aux Bois heeft elke vrijdag- en zaterdagavond in maart en april vanaf 19:00 uur plaats. Zes gangen diner met aperitief, inclusief wijnen, koffie en water plus overnachting met luxe ontbijtmand: € 500 per persoon. Domaine La Butte aux Bois, Paalsteenlaan 90, 3620 Lanaken. Reserveren via www.labutteauxbois.be

Perscontact:

Mireille Schepers, Mediatexture
tel.: + 32 496 86 35 71, mireille@mediatexture.be

Unieke vergaderlocatie Lanaken – La Butte aux Bois

Shares

You May Also Like

Ook de eventsector toont zijn warm hart en springt bij in de getroffen regio

In nauwe samenwerking met het Belgische Rode Kruis en het NCCN (Nationaal Crisis Centrum), ...

Lancering ‘Outdoor Living’ e-platform van Organic-Concept

Organic-Concept schakelt een digitale versnelling hoger en lanceert een ‘Outdoor Living’ e-platform. Het platform ...

Bekende Deinse cateraar geeft Grand Café Driespoort tweede leven

Grand Café Driespoort, de horecazaak in het shoppingpark langs de Gaversesteenweg, heropent binnenkort de ...

De eerste slachtoffers in de eventwereld

“Life is music. Life is geen politiek spelletje” Astrid Stockman Waar we met de ...

ACC vertegenwoordigers bezorgen open brief en cartoon-reeks aan Kabinet De Croo

Open Brief aan Kabinet De Croo: Sinds meer dan een jaar werkt de eventsector ...

AED Studios start pop-up outdoor pretpark

Vanaf zaterdag 12 juni om 10u start AED Kadee: een nieuw outdoor entertainment concept ...

Let’s Meet in Brussels…
maar waar en hoe?

Ontdek de nieuwe dynamiek voor uw evenementen
in Brussel in deze prachtige publireportage