Rooftop bar en resto Gaston nu open…!

Eergisteren vond de ‘Grand Opening’ plaats van de pop-up ‘Gaston’ (www.gaston-gent.be). Gaston claimt het gezelligste dakterras van Gent te zijn, weg van de stadsdrukte, met een spectaculair zicht op de Gentse skyline. Afgaand op de ambiance tijdens de kick-off zou dat wel eens kunnen kloppen als een bus. Gaston is immers gevestigd boven een industrieel pand dat bereikbaar is via de lift naar de hoogste verdieping. Een vrij uniek concept: restaurant en rooftop bar.

De vele genodigden konden tijdens van de gegrilde hamburgers, rechtstreeks van de smeulende BBQ terwijl de dorstigen zich konden laven aan de gin en wijn bars.

Met zo’n 30°C heerste zonder meer de juiste temperatuur om een zwoele zomerstek te openen. Een optreden van de zangeressen van Arsenal zorgde bovendien voor de nodige ambiance.

Tijdens de zomermaanden kan je bij Gaston genieten van een slow cocktail, een lichte lunch of een uitgebreid dinner. De overige maanden van het jaar is deze unieke locatie te huur voor privé- en bedrijfsevents.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-49094-meeting-rooms-gaston–pop-up-rooftop-restaurant-gaston–unieke-locatie-in-gent.html

Shares

You May Also Like

Uw evenement in Waerboom

Waerboom in Groot-Bijgaarden is een multifunctionele toplocatie, centraal gelegen in België̈. Een unieke seminarielocatie ...

2-daags arrangement “Wild & Wijn”

HUBERMONT, SPACE FOR DEVELOPMENT & LEISURE Menu  van onze Chef  Jean Dominique Trilogie des ...

Hosting your next conference in Brussels? Three good reasons why to opt for Thon Hotels!

Five different locations within Brussels Location is key when selecting a venue to host ...

Las Vegas @ Docks Dome

Buitengewoon! Zo kunnen ze het thema van het ‘Las Vegas’ feest, georganiseerd door Jetset ...