Kijk vooruit, samen met The Event Pilots

Covid-19 heeft de plannen in de war gestuurd, maar de doelstellingen blijven dezelfde. The Event Pilots willen jouw collega’s motiveren en connecteren, jouw klanten en prospecten informeren en jouw merk op een originele manier in de kijker zetten.

Daarom lanceren The Event Pilots oplossingen die een garantie geven dat jouw evenement kan doorgaan.

THE EVENT CURE

Met The Event Cure wordt jouw live evenement omgevormd naar een digitaal of hybride evenement. The Event Pilots combineren verschillende technologieën met de beste formats om een unieke beleving te creëren.

Samen met hun vaste partner in digitale oplossingen; Eventronics, brengen ze jouw verhaal tot leven. Ze zorgen ervoor dat iedereen live of digitaal betrokken is en interactief kan deelnemen. Niemand hoeft het evenement te missen.

YOUR OWN EVENT BOX

Upgrade jouw evenement met een gepersonaliseerde Event Box. Dé manier om jouw publiek persoonlijk te betrekken bij een digitaal evenement.

Deelnemers ontvangen voorafgaand het evenement een Event Box die thuis of op kantoor geleverd wordt. Ze worden verrast met elementen die ze op een live evenement terugvinden. The Event Pilots laten hen op deze manier letterlijk mee voelen, ruiken én proeven!

De uitstraling van de Event Box wordt volledig afgestemd in lijn met de huisstijl van het bedrijf (logo, baseline, en kleuren). De inhoud wordt bepaald door de boodschap die het bedrijf wil vertellen. The Event Pilots bekijken samen met jouw hoe ze jouw verhaal kunnen vertalen in een sprekende Event Box.

DESTINATION CUBA

Begin mei lanceerden The Event Pilots hun eigen ‘staycation’ concept. Elke maand brengen ze een nieuwe bestemming rechtstreeks naar jou. Als eerste verwelkomen ze je in Cuba, het land van de salsa, rum en oldtimers.  Op hun website vind je de nieuwe blog pagina en ontdek je er de Cuba flight post met verrassende filmpjes, heerlijke recepten, een leuke quiz en de Destination Cuba Event Box.

Wil je graag een eigen destination naar jouw team brengen? The Event Pilots werken ook destination concepten op maat uit.

EMBRACE TO CONNECT

The Event Pilots volgen de beslissingen van de veiligheidsraad op de voet en treffen intussen alle voorbereidingen om jouw live evenement, van zodra het kan, veilig te kunnen laten doorgaan.

Ze zetten zich in om helpen de connectie te versterken met jouw publiek. Wat je ook wil vertellen of welke boodschap je ook wil brengen, The Event Pilots brengen jouw verhaal tot leven in een uniek resultaat.

Neem contact op met The Event Pilots: mayday@eventpilots.be

Organisatie van unieke events – The Event Pilots

Shares

You May Also Like

Kasteel Tivoli verwelkomt je weer

Ze verwelkomen je terug met veel enthousiasme en in alle veiligheid. De orangerie van ...

Inspirerend, veilig en efficiënt in Pillows Limburg

Bij Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo, Limburg zijn ze er klaar ...

Geen (examen)stress bij Uhasselt

“Onze wetenschappers zijn top in hun vak. Vandaag ondersteunen zij de diverse overheden. Daarom ...

Creationz redt Global Product Launch: Thermo King Advancer

We schrijven begin maart, Creationz en Thermo King zijn in volle voorbereiding voor de ...

Een nieuwe taal, een nieuw begin

Op weg naar events met een andere grammatica, maar met evenveel passie Het werd ...

Corona Lockdown geen downtime voor Geert Debusschere, zaakvoerder van Ecco La Luna

Kalmere periode tijdens de lockdown? Niet voor Geert Debusschere en zijn medewerkers van Ecco ...