Sinterklaas & Sonepar Belgium @ Wild Gallery

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Sonepar is de wereldwijde marktleider in de distributie van elektrisch materiaal en aanverwante diensten aan professionelen. Het is een onafhankelijke familiale groep. De Sonepar-medewerkers geven overal ter wereld het beste van zichzelf om gehoor te geven aan de klanten, te voldoen aan hun behoeften en hen te adviseren.

De groep Sonepar wordt in België vertegenwoordigd door de volgende commerciële bedrijven: Cebeo, Eltra, Vandecapelle NV,Vandecapelle Controls BVBA en Sobe-Log.
Sonepar Belgium organiseerde een Sintfeest voor zijn medewerkers met kinderen en kleinkinderen tot 12 jaar én hun gezin. Er waren 362 genodigden, waarvan 191 volwassenen en 171 kinderen.

Niet iedereen kan zomaar Zwarte Piet worden en daarom richtte Sinterklaas een Pietenschool in de Wild Gallery op. Zwarte Pieten in opleiding leren hier alle kneepjes van het vak… van Sinterklaasliedjes tot daklopen! Omdat alle kinderen zeer braaf geweest zijn in 2018, stelde de Goedheiligman zijn school open voor alle kinderen van de medewerkers van Sonepar Belgium. Welkom in de Pietenschool van Sinterklaas!

De kinderen konden aan verschillende workshops deelnemen. Ze werden ook geschminkt en natuurlijk was er een Meet & Greet met Sinterklaas. Ook kreeg elk kind een cadeautje mee naar huis.
Voor alle genodigden en gedurende het gehele event was er een open bar voorzien. Daarnaast konden de genodigden smullen van een zoet buffet met suikerspinnen, cupcakes, pannenkoeken… allemaal voorzien door J&M catering.

Het was een groot succes. Dit kwam grotendeels door de uitstekende organisatie van het evenementenbureau waarop Sonepar Belgium een beroep had gedaan: evenementenbureau IDEE FIKS.
Alle aanwezigen waren het erover eens: het was een geslaagd evenement! Het enthousiasme van de kinderen was duidelijk aanwezig in de Wild Gallery.
Wenst u ook een evenement organiseren in de Wild Gallery, dan helpen we u graag verder. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het volgende nummer: +32486434333.
Gepubiceerd op www.eventnews.be op 28/01/2019

Wild Gallery
11 rue du Charroi – 1190 Brussels
info@wildgallery.be
Tél: +32 2 344 41 55
www.wildgallery.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Zalen voor personeelsfeesten in Brussel – Wild Gallery

Shares

You May Also Like

Speciaalbierfestival Hoeven trekt 1400 bierliefhebbers naar Conferentiecentrum Bovendonk

De 2e editie van Speciaalbierfestival Hoeven was voor bezoekers én organisatie een groot succes. ...

Happy when you are surrounded by nature – M Hotel, Genk

M Hotel, waar de stad en natuur mekaar kruisen. Vergader in hartje Genk en ...

Horta Rooftop-Bar by St-Germain

Welkom op het gezellige DAKTERRAS van HORTA! Kom genieten van LEKKERE cocktails of doe ...

Alphabet kiest de auto van het jaar Docks Dome

Het bedrijf Alphabet, opgericht in 1997, is wereldleider op het gebied van zakelijke mobiliteit. ...

UCI BMX WK 2019 kiest voor krekels promotiemateriaal

Eind juli vond op het circuit van Zolder Hét BMX-evenement van 2019 plaats: De 2019 UCI BMX World ...

Veldeman bouwt magische poort naar Tomorrowland

Tomorrowland, meermaals uitgeroepen tot beste dancefestival ter wereld, staat niet enkel bekend om de ...