Sinterklaas & Sonepar Belgium @ Wild Gallery

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Sonepar is de wereldwijde marktleider in de distributie van elektrisch materiaal en aanverwante diensten aan professionelen. Het is een onafhankelijke familiale groep. De Sonepar-medewerkers geven overal ter wereld het beste van zichzelf om gehoor te geven aan de klanten, te voldoen aan hun behoeften en hen te adviseren.

De groep Sonepar wordt in België vertegenwoordigd door de volgende commerciële bedrijven: Cebeo, Eltra, Vandecapelle NV,Vandecapelle Controls BVBA en Sobe-Log.
Sonepar Belgium organiseerde een Sintfeest voor zijn medewerkers met kinderen en kleinkinderen tot 12 jaar én hun gezin. Er waren 362 genodigden, waarvan 191 volwassenen en 171 kinderen.

Niet iedereen kan zomaar Zwarte Piet worden en daarom richtte Sinterklaas een Pietenschool in de Wild Gallery op. Zwarte Pieten in opleiding leren hier alle kneepjes van het vak… van Sinterklaasliedjes tot daklopen! Omdat alle kinderen zeer braaf geweest zijn in 2018, stelde de Goedheiligman zijn school open voor alle kinderen van de medewerkers van Sonepar Belgium. Welkom in de Pietenschool van Sinterklaas!

De kinderen konden aan verschillende workshops deelnemen. Ze werden ook geschminkt en natuurlijk was er een Meet & Greet met Sinterklaas. Ook kreeg elk kind een cadeautje mee naar huis.
Voor alle genodigden en gedurende het gehele event was er een open bar voorzien. Daarnaast konden de genodigden smullen van een zoet buffet met suikerspinnen, cupcakes, pannenkoeken… allemaal voorzien door J&M catering.

Het was een groot succes. Dit kwam grotendeels door de uitstekende organisatie van het evenementenbureau waarop Sonepar Belgium een beroep had gedaan: evenementenbureau IDEE FIKS.
Alle aanwezigen waren het erover eens: het was een geslaagd evenement! Het enthousiasme van de kinderen was duidelijk aanwezig in de Wild Gallery.
Wenst u ook een evenement organiseren in de Wild Gallery, dan helpen we u graag verder. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het volgende nummer: +32486434333.
Gepubiceerd op www.eventnews.be op 28/01/2019

Wild Gallery
11 rue du Charroi – 1190 Brussels
info@wildgallery.be
Tél: +32 2 344 41 55
www.wildgallery.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Zalen voor personeelsfeesten in Brussel – Wild Gallery

Shares

You May Also Like

Heerlijk en Italiaans geïnspireerde eindejaarsgeschenken verkrijgbaar bij Seminar@home

Bent u nog op zoek naar het ideale eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers en/of klantenrelaties? ...

Uw nieuwjaarsreceptie op het water en maar één uurtje van Brussel verwijderd

Kerstboom, kaarsen, slingers en hertenkoppen: de boot « Le Sax » – voor de gelegenheid omgetoverd ...

Add color to your day with Thon Hotels in Brussels!

Winter is coming in Belgium with its cold and rainy days but at Thon ...

More than 2600 parking spots in the region – Silo Brussels

Silo Brussels has 100 own parking spaces and on street (up to 200 in ...

Invite'Out invites himself to the Wild Gallery

It was with joy that the Wild Gallery, host of the event, welcomed the ...

Kempen vertegenwoordigd bij Becas – Entre Deux Côtes

Sindskort mag de Kempische cateraar Entre Deux Côtes zich fier lid noemen van BECAS. ...