Skanna Horecapersoneel opent na Antwerpen nu ook een kantoor in Leuven – Skanna Horecapersoneel

Vier jaar na de opening van het eerste kantoor in Antwerpen is het tijd voor uitbreiding. Een constante groei, instroom van kwaliteitsvol personeel en de alsmaar stijgende aanvragen van opdrachtgevers hebben ervoor gezorgd dat Skanna zich heeft opgewerkt tot een vaste waarde in de markt. Deze lijn trekken ze alvast door met hun nieuwe kantoor in het hartje van Leuven.

“Kwaliteit staat bij ons steeds bovenaan, daarom voeren we, ondanks de grote instroom aan studenten, met elke kandidaat een intakegesprek en geven we iedereen een uitgebreide training zodat we deze kwaliteit kunnen blijven garanderen. Daarnaast heeft de dynamiek binnen de groep een hoge prioriteit. We zijn opzoek gegaan naar een nieuwe locatie met dezelfde insteek als het kantoor in Antwerpen.” Aldus Hannah Beckers, de vestigingsmanager van Skanna Leuven.

Leuven is hiervoor een ideale, alsook een strategische locatie. Een overvloed aan studenten en een snelle verbinding met Brussel hebben de doorslag gegeven. Daarnaast is de locatie binnen de stad ook bewust gekozen. Een pand gelegen in het centrum op een steenworp van een grote campus. Een kantoor (binnen Skanna een Skantoor genoemd) is meer dan gewoon een kantoor. Het is een ontmoetingsplaats voor de Skanezen om tussen de lessen en het studeren door een koffietje te gaan drinken. Hiermee trekken ze de groepsdynamiek die Skanna Antwerpen zo succesvol maakt door naar Leuven.

Op woensdag 4 maart wordt de opening van het nieuwe kantoor in de Tiensestraat gevierd. Kantoor Leuven zet zijn deuren open voor opdrachtgevers en partners. Zoals het een horeca-uitzendbureau betaamd, zal een hartelijk ontvangst met bubbels en hapjes zeker niet ontbreken. Allemaal aangeboden met de typische Skannasmile!

Personeel voor evenementen – Skanna Horecapersoneel – Passie voor gastvrijheid

Shares

You May Also Like

Event Lounge: ecologische reus in Brusselse evenementenscene

Reeds tien jaar lang is Event Lounge een begrip in de Brusselse evenementenscene. Een ...

Beste vergaderlocatie van het jaar – Goud voor Hotel Restaurant Mardaga

Hotel Restaurant Mardaga ligt in As, in Belgisch-Limburg, aan de rand van het Nationale ...

MOTCHA kicked off…

13 februari : de avond voor Valentijn. MOTCHA, het nieuwe social media video departement ...

Veldeman bouwt grootste LVK-paviljoen ooit

Echt Feesten! Dat werd gedaan tijdens een groot feestweekend in Leisurepark In De Bandert ...

Personeelsfeest Desotec voor 2de jaar op rij in het Bierkasteel

Op 30 januari was het koppen lopen in het Bierkasteel in Izegem en dat ...