Skanna Horecapersoneel opent na Antwerpen nu ook een kantoor in Leuven – Skanna Horecapersoneel

Vier jaar na de opening van het eerste kantoor in Antwerpen is het tijd voor uitbreiding. Een constante groei, instroom van kwaliteitsvol personeel en de alsmaar stijgende aanvragen van opdrachtgevers hebben ervoor gezorgd dat Skanna zich heeft opgewerkt tot een vaste waarde in de markt. Deze lijn trekken ze alvast door met hun nieuwe kantoor in het hartje van Leuven.

“Kwaliteit staat bij ons steeds bovenaan, daarom voeren we, ondanks de grote instroom aan studenten, met elke kandidaat een intakegesprek en geven we iedereen een uitgebreide training zodat we deze kwaliteit kunnen blijven garanderen. Daarnaast heeft de dynamiek binnen de groep een hoge prioriteit. We zijn opzoek gegaan naar een nieuwe locatie met dezelfde insteek als het kantoor in Antwerpen.” Aldus Hannah Beckers, de vestigingsmanager van Skanna Leuven.

Leuven is hiervoor een ideale, alsook een strategische locatie. Een overvloed aan studenten en een snelle verbinding met Brussel hebben de doorslag gegeven. Daarnaast is de locatie binnen de stad ook bewust gekozen. Een pand gelegen in het centrum op een steenworp van een grote campus. Een kantoor (binnen Skanna een Skantoor genoemd) is meer dan gewoon een kantoor. Het is een ontmoetingsplaats voor de Skanezen om tussen de lessen en het studeren door een koffietje te gaan drinken. Hiermee trekken ze de groepsdynamiek die Skanna Antwerpen zo succesvol maakt door naar Leuven.

Op woensdag 4 maart wordt de opening van het nieuwe kantoor in de Tiensestraat gevierd. Kantoor Leuven zet zijn deuren open voor opdrachtgevers en partners. Zoals het een horeca-uitzendbureau betaamd, zal een hartelijk ontvangst met bubbels en hapjes zeker niet ontbreken. Allemaal aangeboden met de typische Skannasmile!

Personeel voor evenementen – Skanna Horecapersoneel – Passie voor gastvrijheid

Shares

You May Also Like

Geen (examen)stress bij Uhasselt

“Onze wetenschappers zijn top in hun vak. Vandaag ondersteunen zij de diverse overheden. Daarom ...

Creationz redt Global Product Launch: Thermo King Advancer

We schrijven begin maart, Creationz en Thermo King zijn in volle voorbereiding voor de ...

Een nieuwe taal, een nieuw begin

Op weg naar events met een andere grammatica, maar met evenveel passie Het werd ...

Corona Lockdown geen downtime voor Geert Debusschere, zaakvoerder van Ecco La Luna

Kalmere periode tijdens de lockdown? Niet voor Geert Debusschere en zijn medewerkers van Ecco ...

Welcome Back at the Living Tomorrow Meeting Center

Looking for a safe, comfortable and easily accessible location for your next meeting? Well, ...

Den Berg in Londerzeel introduceert zomerconcept ‘La Montaña’

De Corona-pandemie heeft lelijk huisgehouden de afgelopen maanden, ook in de horecasector. Ondanks getroffen ...