SkyNooz in Antwerpen, indrukwekkende penthouse voor al uw businesscontacten

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Boutique concept – fabuleus uitzicht – persoonlijke service – unieke privéwellness – luxesuite

Op zoek naar een verbluffende vergaderlocatie? Belangrijke klanten in stijl ontvangen op een manier die u nergens anders vindt? Een adembenemende executive penthouse mét vergaderruimte voor buitenlandse CEO’s?

SkyNooz heeft een uniek businessconcept uitgewerkt dat boven de concurrentie uittorent. De pas geopende luxepenthouse ligt op de 21ste verdieping van Antwerpens hoogste wolkenkrabber in de trendy, centrale buurt het Eilandje, rond het MAS (Museum Aan de Stroom).Met z’n eigenzinnige designinrichting, z’n fabuleuze 270° uitzicht over de Antwerpse skyline en z’n vele gepersonaliseerde extra’s (van private cinema experience tot privéwellness) biedt SkyNooz al uw zakelijke contacten een onvergetelijke ervaring.

* Vergaderen: in de SkyLounge vergadert u in een kosmopolitisch decor. De ruimte van 80m² werd smaakvol  ingericht met een fraaie vergadertafel, ontworpen door een kunstenaar, verschillende loungehoeken, een designhaard, een hypermoderne klankinstallatie en instelbare kleursferen. Het adembenemende uitzicht, de verzorgde catering en gepersonaliseerde extra’s maken dit tot een topper om ongestoord te vergaderen en creatief te brainstormen.

* Buitenlandse klanten: belangrijke gasten stijlvol in de watten leggen? Met een overnachting in de SkySuite zorgt u voor een onvergetelijke ervaring die een klassiek vijfsterrenhotel doet verbleken. Hier slapen en ontbijten uw gasten in een trendy luxedecor met een fabuleus uitzicht van 270° over Antwerpen. Bovendien is de SkySuite uitgerust met een chique privéhamam en een jacuzzi zodat zij in alle rust kunnen ontspannen en genieten van het fantastische panorama. Ook een massage hoort tot de mogelijkheden. De stijlvolle SkyLounge, naast de SkySuite, voegt daar nog enkele wauw-belevingen aan toe: SkySauna, SkyBath, loungebed met privécinema… SkyNooz geeft uw klanten daarbij een totaalbeleving met een onklopbare persoonlijke benadering, die bij een toonaangevende stad als Antwerpen past.

* Exclusieve CEO facilities: SkyNooz heeft de ideale formule voor buitenlandse CEO’s die een Belgische vestiging komen bezoeken. Onze unieke privé executive penthouse combineert immers een relaxed urban thuisgevoel met zakelijke voorzieningen op één enkele locatie. Zo onderscheidt een overnachting in de SkySuite zich niet alleen door een prachtig zicht op de Antwerpse skyline, maar biedt die ook veel meer privacy en gepersonaliseerde luxe dan een klassiek vijfsterrenhotel. Ongeëvenaard is de uitzonderlijke on site-privéwellness van de suite: hamam, jacuzzi en massage mét uitzicht. Naast de SkySuite ligt de SkyLounge, discreet afgescheiden door een akoestische wand. In deze fraaie lounge kan in alle rust, ruimte en luxe vergaderd kan worden, uiteraard met aangepaste catering. Vermoeiende, tijdrovende verplaatsingen zijn dus niet nodig. En het bruisende stadsleven ligt toch binnen handbereik.

 

Shares

You May Also Like

The Beast komt naar Antwerpen: Boek nu een private event of groepstickets!

The World’s Coolest Inflatable is eindelijk terug in België! The Beast experience maakte reeds ...

Technopolis Events: topcatering voor uw event

Dat Technopolis ondertussen veel meer is dan wetenschap en fun is ondertussen wel geweten. ...

Van der Valk proudly presents…. GARDEN OF SECRETS

When fire meets Ice  When business meets leisure Deze winter komt Van der Valk ...

Nu ook gecertifieerde teambuildings bij Event Masters

Met de gecertifieerde teambuildings die onder de noemer “Entertraining” vallen, heeft Event Masters nu ...

Interview met Bart De Vos: trends in de sector

Creationz is een full service event agency gelegen in Keerbergen en bestaat ondertussen anderhalf ...