SkyNooz in Antwerpen, indrukwekkende penthouse voor al uw businesscontacten

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Boutique concept – fabuleus uitzicht – persoonlijke service – unieke privéwellness – luxesuite

Op zoek naar een verbluffende vergaderlocatie? Belangrijke klanten in stijl ontvangen op een manier die u nergens anders vindt? Een adembenemende executive penthouse mét vergaderruimte voor buitenlandse CEO’s?

SkyNooz heeft een uniek businessconcept uitgewerkt dat boven de concurrentie uittorent. De pas geopende luxepenthouse ligt op de 21ste verdieping van Antwerpens hoogste wolkenkrabber in de trendy, centrale buurt het Eilandje, rond het MAS (Museum Aan de Stroom).Met z’n eigenzinnige designinrichting, z’n fabuleuze 270° uitzicht over de Antwerpse skyline en z’n vele gepersonaliseerde extra’s (van private cinema experience tot privéwellness) biedt SkyNooz al uw zakelijke contacten een onvergetelijke ervaring.

* Vergaderen: in de SkyLounge vergadert u in een kosmopolitisch decor. De ruimte van 80m² werd smaakvol  ingericht met een fraaie vergadertafel, ontworpen door een kunstenaar, verschillende loungehoeken, een designhaard, een hypermoderne klankinstallatie en instelbare kleursferen. Het adembenemende uitzicht, de verzorgde catering en gepersonaliseerde extra’s maken dit tot een topper om ongestoord te vergaderen en creatief te brainstormen.

* Buitenlandse klanten: belangrijke gasten stijlvol in de watten leggen? Met een overnachting in de SkySuite zorgt u voor een onvergetelijke ervaring die een klassiek vijfsterrenhotel doet verbleken. Hier slapen en ontbijten uw gasten in een trendy luxedecor met een fabuleus uitzicht van 270° over Antwerpen. Bovendien is de SkySuite uitgerust met een chique privéhamam en een jacuzzi zodat zij in alle rust kunnen ontspannen en genieten van het fantastische panorama. Ook een massage hoort tot de mogelijkheden. De stijlvolle SkyLounge, naast de SkySuite, voegt daar nog enkele wauw-belevingen aan toe: SkySauna, SkyBath, loungebed met privécinema… SkyNooz geeft uw klanten daarbij een totaalbeleving met een onklopbare persoonlijke benadering, die bij een toonaangevende stad als Antwerpen past.

* Exclusieve CEO facilities: SkyNooz heeft de ideale formule voor buitenlandse CEO’s die een Belgische vestiging komen bezoeken. Onze unieke privé executive penthouse combineert immers een relaxed urban thuisgevoel met zakelijke voorzieningen op één enkele locatie. Zo onderscheidt een overnachting in de SkySuite zich niet alleen door een prachtig zicht op de Antwerpse skyline, maar biedt die ook veel meer privacy en gepersonaliseerde luxe dan een klassiek vijfsterrenhotel. Ongeëvenaard is de uitzonderlijke on site-privéwellness van de suite: hamam, jacuzzi en massage mét uitzicht. Naast de SkySuite ligt de SkyLounge, discreet afgescheiden door een akoestische wand. In deze fraaie lounge kan in alle rust, ruimte en luxe vergaderd kan worden, uiteraard met aangepaste catering. Vermoeiende, tijdrovende verplaatsingen zijn dus niet nodig. En het bruisende stadsleven ligt toch binnen handbereik.

 

Shares

You May Also Like

Hallo MICE Peeps!

Dat speciale moment is weer aangebroken! Na nog eens 365 dagen van hard werken, ...

The Oval Office wint Golden Best Event Award voor Offshore Wind Energy Experience

Live communicatiebureau The Oval Office heeft een Golden Best Event Award gewonnen met de Offshore Wind Energy ...

Día Del Taco – The Dirty Rabbit

Voor vele onbekend, is “Día Del Taco” een zeer bekende feestelijke dag bij de ...

De BEA Awards hebben de kaap van 1000 inschrijvingen gerond

Met meer dan 300 inschrijvingen voor het dagprogramma en meer dan 700 inschrijvingen voor ...

BEA-countdown: de genomineerden in de categorie B2E

In deze laatste dagen vóór de BEA Awards 2019, geven we u graag even een ...

10.000 sportievelingen lopen door Café Local tijdens Urban Trail

Zondag is het startschot gegeven van de Keytrade Bank Urban Trail Series met de ...