SLV Rent opnieuw AV-partner van Film Fest Gent

Van 13 tot 24 oktober konden mensen van binnen- en buitenland genieten van de 41ste editie van ‘Film Fest Gent’ met de focus op ‘Cinema français’.

Voor SLV Rent werd dit de derde editie op rij. Het gespecialiseerde AV-verhuurbedrijf droeg een belangrijk steentje bij tot het welslagen van het internationaal gereputeerde gebeuren en zorgde voor een gesmaakte invulling van de audiovisuele toepassingen.

Gedurende 12 dagen vormt het VIP-dorp een professionele ontmoetingsplaats voor vele bedrijven en hun genodigden. Niet minder dan 20.000 VIP’s genoten van een gezellige avond. Het evenementendorp bestond uit verschillende bars en loungehoeken, telkens met een knipoog naar de ‘cinema français’. SLV Rent voorzag er het algemeen licht, extra sfeerlicht en een algemeen geluidsysteem dat ook apart per zone kon aangestuurd worden i.f.v. diverse corporate klantenavonden. De omgeving van het festivaldorp werd gekaderd door verschillende trussconstructies met meshdoeken en de nodige verlichting.

Het tweede grote luik van de audiovisuele installatie bevond zich in Kinepolis Gent. De belichting in de cinemazalen op de planten, het frontlicht voor de sprekers die de vele premières aankondigen, de bediening van het geluidssysteem per zaal enz. gebeurde door SLV Rent vanuit de centrale regie in Kinepolis. Deze editie werd afgesloten door een de ‘Goodlife party’, een swingend dansfeest.

SLV Rent vindt het een eer om opnieuw aan dit klassevol evenement te hebben kunnen meewerken. De goede partnerships werden verder uitgebouwd om een duurzame samenwerking te bewerkstelligen tussen de verschillende partners die van dit event steeds een mooie realisatie maken.

Voor meer info of om uw audiovisueel project samen vorm te geven:

info@slvrent.be
www.slvrent.be

Foto’s: Jerroen Willems

Shares

You May Also Like

Toucan Friday – Friends | Beats | Drinks

Na het succes van de eerste editie in november, organiseert Van der Valk Hotel ...

Renovatie projecten van de Meeting in Brugge partners

Crowne Plaza Brugge****, het grootste vergaderhotel in Brugge, heeft de grote vergaderzaal Burgh vernieuwd. Deze vergaderzaal is geschikt ...

Van der Valk onthult 3 meest gevonden voorwerpen in kamers

Wanneer je in een hotel als Van der Valk Hotel Zaltbommel verblijft, kan het ...

Cuisine in constant evolution at Park Hyatt Mallorca

Park Hyatt Mallorca and Chef Álvaro Salazar have collaborated to present a new and ...

The Wiltcher’s is your playground

Everything is possible at the Steigenberger Wiltcher’s. From a classical conference to a special ...

Big Apple Brunch – Paaseditie

Met de Big Apple Brunch in Brasserie Appelmans word het echte luxe brunchgevoel terug ...